PRAO-dag 1 på SVT

Shit vilken dag jag har haft! Det var verkligen skitkul!! :D Jag ska ta och sammanfatta dagen lite åt er:
Det började på Lilla Sportspegeln med att vi fick kolla på senaste avsnittet, bli runtvisade på avdelningen och vara med på ett möte inför dagens program. Då fick vi träffa de som jobbade med programmet, programledarna, kamera-män och folk som hade hand om ljus och ljud m.m.

Sen fick vi följa med en snäll tjej som hette Emma ner för att möta upp alla små hyperaktiva barn som skulle vara publik i programmet. Det var kul för alla småungar var så roliga, haha... Sen satt vi inne i studion och kollade på medan de repeterade till programmet, och under själva inspelningen (som var direktsänd) satt vi i kontrollrummet och kollade på. Det är därifrån man kontrollerar hela programmet liksom, ni vet ett sånt där rum med massa datorer, skärmar och knappar.
Vi hann också med att dricka ganska mycket kaffe (typ fyra koppar var närmare bestämt hehe) och äta lite godis och mackor, det är ju så svårt att låta bli när det står framme.
Efter det var klockan nästan åtta och dagen var i princip över... Den gick snabbt! Vi fotade lite hoppbilder, köpte nåt gott på pressbyrån och åkte hem, och här sitter jag nu!

Puh, det var ett långt inlägg. Bra jobbat om ni läste hela kan man ju säga! :)

Våra coola inpasseringskort, haha...

I studion!

Hoppbilderrrrr :D

Åh sexiga cheyer asså, verkligen

PUSS PÅ ER I LÖÖÖV U ALL VERY VERY MUCH INDEEEEED

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0