Det vackraste jag vet


Regina Spektor - Samson

Regina Spektor - The Call

Alltså jag kan lyssna på henne hur länge som helst. Jag har aldrig hört en vackrare röst... Vet ni hur mycket jag önskar att jag kunde sjunga precis som hon just nu? Jag får rysningar, det är bara så vackert.

Pick a star on the dark horizon, and follow the light.
You'll come back when they call you, no need to say goodbye

Jag tänkte blogga...

Men jag har inget att skriva. Och jag orkar inte. Och nu är middagen klar dessutom! Vi ses imorgon istället, puss! ♥ ♥ ♥

Den sista november 2010

Shit tänk att det är december imorgon! Julmånaden... Tiden rusar iväg med mig. Men det är ju bra! :)
Den här dagen har varit rätt bra med bild och syslöjd, så det var nice. Har ni haft en bra dag då?
Haha, idag har jag förresten ätit pannkakor till både frukost och mellis, lyxigt va? :D
Men nu ska jag faktiskt ta och äta upp och sen dra till Midsommargården för keramik som vanligt.
Ses! ♥

Såhär roligt har vi på lunchrasterna, haha

Julklappstips!

Har kollat på lite roliga grejer och jag kom på att jag kan lägga upp lite julklappstips till er! :) Det börjar ju bli lite julmysigt nu med snön och 1:a advent och så är det ju snart december, hihi.

Örngott från Lagerhaus, 49:- st

Härliga doftljus från Åhléns Nr 1: 69:-   Nr 2: 39:-

Halsduk 99:-     Väska 49:50     Armband 29:50     Alla från H&M

Mössa 79:50:-   &   Slips (haha) 79:50   Båda från HM
Söta neccesärer från Monki för 180:-

Det var det för den här gången. En blandning av lite random saker helt enkelt, hoppas ni gillade det!
PUSS


2010 - 11 - 29

Så var måndagen över då, skönt :)
Idag har jag ju som sagt varit i stan efter skolan för att hämta ut linser och fråga om arbetstider på min prao-plats, och allt gick snabbt och bra så det är skönt att ha det klart!
Sen gjorde jag typ inget mer i stan, köpte ett par tights haha. Tunnelbanan hem var dock en mardröm, rusningstrafik såklart och proppat med folk, och så hade jag värsta mensvärken också... Inte roligt. Men nu är jag hemma i alla fall och ska bara chilla! :)
Har ni haft en bra dag sötnosar?

Har inga bilder alls tyvär... Lovar att fota lite imorgon!


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig, för jag är genomtrött verkligen.. Fråga mig inte varför, har inte en aning haha. Men det är väl bra att sova så man orkar med måndagen imorgon antar jag...
Efter skolan måste jag ta en sväng till stan för att hämta ut nya linser till mig och fråga om arbetstider på min prao-plats, så jag får se när jag bloggar.
Men ha det bra, ses♥

1:a advent

Hej lilla bloggen!
Idag har jag vart i kyrkan mellan 11-15, och sen gick jag och Emma hem till mig för att plugga hemkunskap, duktigt va? Men vi åt godis och kollade på TV också, hehe...
Det var i alla fall nice att träffa alla konfirmander, vi fick göra lite allt möjligt kul :)
Emma gick hem vid fem och sen dess har jag typ inte gjort så mycket, den här dagen gick rätt fort men den var bra!

Förresten, har ni tänkt på att det är 1:a advent idag? 3½ veckor till jul!
PUSS

Konfa-träff

Godmorgon, sovit gott?
Idag fick jag lite sovmorgon som tur var haha.
I alla fall, jag gick upp för en stund sen för om ett tag så ska jag möta upp Emma och sen ska vi gå till kyrkan för den första sommarkonfirmand-träffen. Vi ska gå på Gudstjänst först och sen äta och typ lära känna varandra tror jag, det blir säkert nice :)
Så jag kommer väl vara borta ett tag, men vi hörs någon gång i eftermiddag! Ha en bra söndag hörrni, puss & kram! ♥

Hmm, bildbrist? Haha, det är i alla fall en stor tavla/affish från mitt rum...

Godnatt

Just nu sitter jag och kollar på Vampire Diaries, jag är beroende... Haha men på ett bra sätt såklart! Seriöst, det finns inga fula killar i den serien! ;)
I alla fall så ska jag snart gå ner och duscha, sen måste jag städa lite. Eller ja, jag måste väl inte men jag stör mig på stökiga rum där man alltid snubblar över något och aldrig kan hitta viktiga saker, haha...
Det här blir mitt sista inlägg för dagen, så sov gott hörrni ♥
Ses imorrn!

18.19

Så var det mörkt igen då, haha. Eller ja, det har ju vart det ett tag fast klockan bara är sex...
Vi var färdiga med luciasångerna vid typ 14.15, så då åkte vi hem. Vi var i ett skitstort hus med en massa trappor och en väldigt avancerad kaffemaskin också, haha.
Sen var jag hemma i ett tag innan jag och Fanny gick ut för att sälja julblommor. Men jag tror våran klass är ganska sent ute, för folk hade redan köpt... Eller så var de inte hemma. Men whatever, bara man säljer några blommor så har man ju bidragit :)

Fick grejer till luciatågen :-) Det roliga är att ärmarna är rätt pösiga så om man drar ut dem ordentligt ser jag jätterolig ut, typ som att jag har helt enorma puffärmar haha

Veckans vill ha


Tubsjalar Lindex
Svart tröja Monki
Ljusblått linne Topshop
Mörkblå tröja Weekday
"Uggs" Dinsko
Armband & örhängen kyssjohanna.se
Ring stylebytyra.se

Yes här har ni lite av det jag tycker är snyggast den här veckan! Allt går i vinterfärger som ni ser! ;)

Godmorgon alla pigga och glada!!!

Eller inte.
Jag måste ju gå upp såhär plågsamt tidigt för att jag måste gå på ett kör-rep inför alla Luciatåg, som sagt. Inte roligt. Men men, sovmorgon kan jag väl offra antar jag, hehe...
Jag är nog hemma runt tre/halv fyra, så vi ses väl någon gång då. Det kommer upp ett tidsinställt inlägg vid 12 också :)
Ha en bra lördag! ♥

Hemma från bion

Ih jag kan inte tänka... försöker absorbera filmen. Alltså den var så jävla bra, det måste jag säga. Även om jag har läst alla böcker så var det ändå spännande... Jag tror jag älskade den asså, ja det var en riktigt bra film. Längtar tills del 2 kommer ut!
Men i alla fall, kvällen med Vicki var bra. Vi åt på donken, + en massa popcorn och läsk sen såklart. Kom hem för typ en halvtimma sen kanske, Vickis pappa hämtade oss så det var ju skönt att slippa krångla med bussen och tunnelbanan och gå hem sen i snön... ;)

Nu ska jag typ snart sova snart tror jag, är sjukt trött och imorgon har jag en del att göra... Ska först på rep inför Lucia från 9.30 (!!!) till 14.30 tror jag det var? Typ enda sovmorgonen och jag måste gå upp kl 8 senast. Hallelujah.
Sen ska jag kanske sälja lite julblommor med Fanny, och annars plugga... Eller sova? Det kommer behövas.

Men nu---> sängen. HUGS ♥

Jag och Vicki i oktober

Äntligen...

Nu har jag lite bråttom, ska bara fixa några sista grejer och sen dra mig ut i kylan och möta Vicki vid tuben. Vet inte om jag bloggar när jag kommer hem, men jag berättar om filmen senare! Ha en bra fredagskväll hörrni, puss!


Fredag fredag fredag

Äntligen är skolveckan slut och det är helg! :D Åh jag älskar fredagar. Dagen var ganska bra måste jag säga, hur har eran dag varit?  Jag slutade 13.55, men det tog ett tag att gå från Västertorpshallen i snön, haha...
Nu ska jag i alla fall strax hoppa in i duschen och sen fixa något gott att äta, och ikväll blir det Harry Potter and the Deathly Hallows med Vicki! Jag längtar... Men mer om det senare.
Puss & kram sålänge! ♥

Vi labbade med alkoholer på kemin, och jag tyckte elden såg lite cool ut, så jag fotade... hehe. Det är etanol som brinnner ;-)

Harry Potter for life

Bokade nyss biljetter till Harry Potter 7 imorgon med Vicki... Fan vad jag längtar!! :D Haha Harry Potter nörden nr 1? ;)

Långt inlägg om min bra men stressiga dag!

Nu är jag hemma!
Jag vet, uppdateringen suger men jag har verkligen fullt upp den här veckan! Direkt efter skolan idag skulle jag först åka och ta ett hål i örat i Västertorp. Haha, det är en lite lång historia, men jag tog hål när jag var 9, men p.g.a. ganska kraftiga infektioner lät jag dem växa igen... trodde jag. Jag upptäckte nyligen (efter 5 år) att det ena hålet inte hade växt igen, men det andra hade det. Så jag tog om hålet i det högra örat idag. :)

Sen gick jag direkt hem till Johanna, där jag också träffade Natta och Joanna. Vi (jag och johanna alltså) skulle ringa en kvinna på SVT igen om en prao-intervju som vi ska ha, men hon svarade inte så vi lämnade ett meddelande. Sen var jag där med dom ett tag, och typ vid 17.30 gick jag hem.

Haha, där tar min långa historia slut. Jag sitter och äter en snabb middag nu, men om en kvart ska jag ut igen för att åka till kören. Shit, jag hoppas att tunnelabanorna går normalt...
Ska skynda mig att äta upp nu, vi ses kanske ikväll! ♥

Grey's Anatomy time

Nu är matteläxan klar i alla fall, och Grey's anatomy börjar nu så jag måste gå!
Hehe lite beroende bara. Men sov gott sen hörrni, vi ses imorrn! ♥

I will survive

Hej, jag lever! Ganska imponerande tycker jag efter denna dag... Iskall vind och en massa snö inne i stan, och självklart är det redan snökaos i tunnelbanan. Jag och mamma stod på olika tunnelbanor i typ 18 miljoner år, men vi kom hem tillslut i alla fall!
Mitt optikerbesök tog typ bara en kvart, en snabb ögonundersökning och lite sånt bara. Sen köpte också ett par örhängen och en ansiktskräm.
Nu måste jag göra matteläxan som ska in imorgon, hehe... bloggar mer senare. kram♥

Ansiktskräm Neutrogena Visibly Clear 65:-
Örhängen (bilden är dålig, men de är av Titan med kristall-liknande stenar) från Guld Design 249:-

24:e november

Toodles!
Onsdag idag då, typ världens bästa skoldag för min del eftersom vi hade 4 lektioner, och kollade på film på 2 av dom!! Det är vad jag kallar ett lyckligt sammanträffande.
Om typ en halvtimme måste jag dra mig ut i snön igen för att åka in till centralen och gå till optikern igen. De ska bara kolla att mina linser passar bra och att det är rätt styrka, nu när det har gått en månad så brukar man kolla det tror jag. Sen ska jag kanske shoppa lite med mamma, men är väl hemma igen om några timmar.
Nu måste jag äta så vi ses senare, tjingeling! ♥

Mysmusik


Något fint att lyssna på! Godnatt ♥

19.25

Åh vad skönt att vara hemma... Ute var det askallt, väldigt blåsigt och snö, och på keramiken sprang jag runt och försökte hinna glacera alla mina grejer som ska vara klara till jul... Så nu har jag ont i ryggen och fötterna kan man säga! Hehe ;)
Lyckligtvis blir det i alla fall pizza till middag, fan vad gott! Jag är så jäkla hungrig så jag skulle typ kunna äta konstant under resten av kvällen och ändå inte bli mätt, haha.
Och ikväll går jag ingenstans kan jag lova, är helt slut och iskall. Så det blir väl ett varmt bad kanske, och Desperate Housewives såklart!
Ha en bra kväll, kramkram♥

Blockljus från igårkväll :)

Snöstormsdag

Hemmaaaaaaaaaa. Men inte så länge, tyvärr. Jag vill fan inte gå ut i den här snöstromen igen, men that's life...
Min dag började sådär för morgonen var megastressig och jag hittade inga bra kläder, men jag kom iväg ändå och det blev en rätt bra dag. Gjorde färdigt mina vantar på slöjden, yay :)
Nu måste jag äta klart mitt mellis (varm choklad, rostade mackor och kladdkaka, gött...) och sen gå till keramiken som vanligt då.
PUSS

Spegel, spegel...


Godnatt, nu går jag och gömmer mig under mitt täcke och sover som en björn. Hoppas nu att jag inte drömmer något som jag minns, jag vill bara försvinna i mörkret och vakna till en ToppenTisdag! Är det möjligt tror ni?
Finns inte mycket mer att säga, måste få lite sömn nu för en gångs skull, börjar bli galen känner jag... Hehe nejdå, bara lite. ♥

Dessa måndagskvällar...

Tjaaaaaaa.
Jag har tråkigt. Det kanske märks?
Har i alla fall ätit nu och bestämde mig för att skita i alla läxor, bra val? Nej. Men jag kan ändå inte koncentrera mig, min hjärna är nog tröttare än vad jag tror...
Nu ska jag i alla fall kolla på lite Vampire Diaries, behöver skingra tankarna. Och ingen gör ju det så bra som Damon, eller vad säger ni tjejer? ;) uwatchvampirediaries.com! Tack Amanda för tipset!
Puss & Kram! ♥

Right here, right now

Khadidje

Haha skönaste! Ana Gina alltså... En rolig människa! ;)

Måndagsoutfit

Har ni haft en bra dag?
Min var väl helt okej för att vara en måndag... Inte den bästa dagen kanske men ändå inte dålig om man säger så.
Sen jag kom hem vid typ tjugo i fyra har jag inte gjort så mycket, typ kollat på TV och ätit choklad, haha. Jag blev så trött, orkar liksom inte göra något... Men jaja, annars var dagen ganska bra som sagt.
Dagens outfit:

Klänning: Storasyster Johannas (från H&M) Spets-strumpbyxor: H&M, med vanliga tunna svarta strumpbyxor under som också är från H&M. Armbandsur Quartz


Hej på mig

Jag var inne på AMF's hemsida och skrev det där framtidsbrevetbrevet till mig själv, men jag kunde inte skicka det. Tänk att jag ska vara 34 när jag läser det, shit det är läskigt ju! 34. Då ska man liksom vara gift och ha små barn och en karriär... Så måste jag vara annars har jag misslyckats i mina ögon. Hahaha, hjälp.
Nej, jag kan inte skicka brevet. Eller kan jag det? Jo, jag måste.

Jag skickade det. Nu gäller det att inte misslyckas med mitt liv, vad pinsamt för mig om 20 år då liksom. ;)
Skriv ditt eget meddelande här!


Söndagsplugg


Hej, sorry att jag inte bloggar men jag är upptagen med tusen jävla frågor till hemkunskapen.......... Motivera, reflektera, ge exempel, jagblirgalen. Men det går ganska bra ändå, har gjort en hel sida! ;)
Men nu måste jag fortsätta tyvärr, bloggar när jag är klar! Puss & kram skumbanan ♥



Filippa K




Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag älskar Filippa K's kläder... det finns inga ord, det är bara något som klickar inne i mig när jag kollar igenom deras kollektioner. Såååå snyggt!


Förkyld...

Jag tänkte gå ut, men jag fick huvudvärk istället och nu är det redan mörkt... Dagen gick för fort och vad hann jag med? Hmm, inget. Nej, precis.
Haha, jo jag har hunnit med en del faktiskt. Men inte så mycket som jag trodde, det blir ju så när det bara är ljust i några timmar... Jag gick liksom upp vid halv tolv, och nu, bara fyra och ½ timmar senare, är dagen över? Haha. ;)
Nu har jag i alla fall precis sett klart på VD-avsnittet som jag missade i torsdags, och har passat på att ladda min ipod (vilket tar 3 timmar), det var på tiden för den har vart urladdad i typ 1 månad! Jag har verkligen saknat den, haha.
Usch, hoppas jag inte blir förkyld... Jag har inte tid att vara sjuk. Ska gå och ta en C-vitamin brustablett, det brukar hjälpa lite faktiskt!
Kram ♥

Ian Somerhalder som spelar Damon... Gosh vad han är snygg ♥

Vad ska man önska sig?

Jag såg på Miras blogg att hon skrev om önskelistor till jul... Och då kom jag på att jag vet inte riktigt vad jag vill ha i julklapp. Familjen vill att jag ska sätta upp en önskelista, men vad vill jag ha då??
Kanske en digitalkamera, men annars vet jag inte. Egentligen skulle det jag vilja ha en systemkamera, men då skulle jag verkligen inte få något annat... Hmm, har ni några bra idéer?

Kameror?
1) Elgiganten 1099:-
2) Elgiganten 990:-


Good morning

Godmorgon! Eller ja, jag sover typ fortfarande. Ligger nerbäddad i sängen med datorn i knät, haha lyxigt.
Kvällen hos Vicki igår var nice, vi gick väl därifrån runt 00.30. Det blev en lång, mysig promenad hem i snön! Ja, det snöade ganska mycket, men det märkte ni nog hehe ;)

Yes, idag ska jag i alla fall börja med att äta frukost, nu när man för en gångs skull är tillräckligt vaken för att kunna äta ordentligt! Sen har jag typ inga planer, kanske ringer en kompis eller stannar hemma... Hela nästa vecka har jag rätt mycket att göra, så man kanske ska passa på att ta det lugnt..
Jaja, puss & kram på er, vi hörs lite senare! ♥

Nyvaken ;) (jag vet, armen och handen ser skitkonstiga ut haha)

Vad är det här då Vicki..?


Ja, det får du snart veta! ;)

Tjejmiddag hos Vicki

Idag blev det sen bloggning, för jag har haft fullt upp!
Efter skolan åkte jag, Emma och Fanny till Liljeholmen, där vi mötte Mira, för att kolla på presenter till Vicki och en del annat. Passade på att äta på donken också, hehe...
Efter det hängde jag med Emma till Västertorp för att hämta Smilla på hunddagiset, och sedan gick vi hem. Och mitt hår var så smutsigt så jag var liksom tvungen att tvätta det, och raka benen också... suck. Sen var klockan ganska mycket kan jag säga, och nu hatr jag bråttom! Ska ju gå till Vicki vid 7, och jag sitter här i morgonrock!! Måste gå och byta om.

Färdigsminkad! (med min snygga prickiga morgonrock) ;)

Måste gå!

Nu ska jag alldeles strax ge mig ut i mörkret för att åka till kören (matteboken följer med, hehe...). Jag kommer nog inte blogga när jag kommer hem, så ni får ha det så bra så ses vi någon gång imorgon! Då ska jag kanske åka och shoppa med några tjejer efter skolan, så det kan bli lite sen bloggning.
Det är ju också tjejmiddag hos Vicki imorrn kväll! :) Hmm, vad ska man ha på sig? Men innan dess bloggar jag i alla fall, det lovar jag.


2010 - 11 - 18

Tja, har ni haft en bra torsdag då?
Själv hade jag franskaprov, vilket gick sådär... Men det blir nog okej ändå.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, måste egentligen göra matte men jag kom på att jag kan göra det på tunnelbanan påväg till kören istället. Haha, eller inte...

Men nu måste jag gå och äta för jag är bara sååå hungrig, haha.
Har verkligen ingen bra fotodag idag, så ni får klara er utan bild tyvärr...
PUSS

The Script


Breakeven - The Script

For the first time - The Script

Jag älskar verkligen dom här låtarna, speciellt breakeven. Underbart ♥

Onsdag, wednesday, mercredi

Är hemma från stan nu! Jag var där i typ lite mer än 1 timme bara, för att köpa present till lilla Vicki som fyller år på lördag och kolla efter PRAO-plats. Det gick bra, jag fick plats på ett Wayne's Coffee i T-centralen , så där ska jag praoa under vecka 14 då :)

Skoldagen var också chilll, vi hade liksom bara 4 lektioner, så det var inte så krävande. ;) Och på gympan fick vi dansa bugg, haha! Fast jag har typ haft ont i revbenen/bröstkorgen hela dagen... Fattar inte varför :(
Men men, hur har eran dag varit?


Frostade rosor ;-) Fotade dem för en liten stund sedan

Mysigt & gosigt (och snyggt)


Två riktigt snygga stickade tröjor/koftor från Weekday! Visst ser de mysiga ut?

Plugg + TV = min kväll...

Nu har jag hunnit komma hem från keramiken, äta asgod middag med lyxiga pannkakor till efterätt, och även städat lite. Dock måste jag tyvärr räkna lite matte och gå igenom alla verb till franskaprovet (varför måste de böjas på helt olika sätt? Omöjligt att komma ihåg!!!), men det tänkte jag göra nu innan Desperate Housewives börjar, hehe.
Det är så svårt att sluta kolla på grejer när man väl har börjat, och tillslut så följer man typ 100 olika serier fast man inte har tid... Eller är det bara jag som gör så? Haha. Har hört att det här är sista säsongen också, så då känns det som att jag måste kolla...
Aja men ha en bra kväll hörrni!
Imorgon måste jag förresten åka in till stan en sväng för att köpa en present och kolla lite grejer, så jag bloggar när jag hinner helt enkelt, och det kommer kanske upp något tidsinställt också! puss&kram! ♥


De desperata husviftarna ;-)

Dagens



Tröja Johannas (storasyster) Jeansleggings Cubus och dubbelringen från Glitter

Goddagens. Just nu är jag hemma, och ganska stressad så jag försöker typ göra tusen saker samtidigt... Fotade outfit-bild medan jag åt macka, haha, och nu försöker jag skriva medan katten ligger halvt på tangentbordet. Inte det lättaste kan jag säga! ;)
Har ni haft en bra dag då? Min dag har varit rätt bra ändå, inget att klaga på! Nu ska jag bara äta klart och sen måste jag skynda mig till keramiken. Förresten, varför är det redan helt mörkt ute..?
Puss! ♥


Rubriken

Hmm, ursäkta men hur fan blev klockan nio? Jag som skulle plugga, och städa också........ Okej, jag hinner faktiskt fortfarande göra det. Men först ska jag ta en härlig varm dusch, för jag har småfrusit precis hela dagen! Inte roligt kan jag säga, men så är det ju på vintern.
Vad har ni gjort idag förresten, eller ikväll snarare? Bara roliga saker hoppas jag. Okej, nu ska jag faktiskt inte ödsla mer tid framför denna maskin, ha en bra kväll hörrni, ses imorrn!
♥ ♥ ♥

Veckans vill ha

Ja, det var ett tag sen så nu kör vi igen! Jag har samlat ihop några snyggingar som jag gillar riktigt mycket! Tröjan från Gina är ju ett underbart basplagg, måste ha den! Och jag skulle inte tacka nej till den där koftan från Monki, den ser sjukt mysig ut...

Kofta Monki, svart tröja Ginatricot, ringar Guldfynd by Kenza, tunika och skor H&M, väskor Topshop

Back on track

Okej, jag tar tag i mitt liv nu.
Haha nja men jag tar tag i bloggen i alla fall! Jag är i och för sig typ dränkt i läxor, men jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan ändå :)

Idag har jag vart med Wilma efter skolan, vi gick hem till henne för att planera klart våran ledaruppgift till idrotten. Den ska nämligen lämnas in på fredag, men vi tänkte vara lite smarta och visa Lars papperet redan på onsdag så kan vi hinna rätta till det om han tycker att något är dåligt. Haha mycket intelligent plan!

Ikväll ska jag försöka få så många läxor som möjligt undanstökade, så att jag inte måste stressa med det så mycket under resten av veckan. Jag har även ett viktigt franska-prov på torsdag som jag tyvärr har ignorerat lite, så jag får nog plugga varje dag till det, haha...
Men ha en bra kväll i alla fall, CYA♥

Har ingen inspiration...

Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om, det känns tråkigt. Det har vart så ett tag nu, jag har försökt blogga ändå men jag vet inte... Jag har ingen inspiration och känner mig lite allmänt opepp på bloggen, och så har jag typ inga bloggar att läsa eftersom många bloggpausar... Så börja blogga igen hörrni! Haha. ;)

Nej, gör som ni vill. Men om jag inte bloggar i helgen/de närmaste dagarna så vet ni varför.
Ha det så bra tills vi ses igen! ♥♥

Bästa dagen

Fredag, äntligen!! Två helt lediga dagar låter ju perfekt, eller vad säger ni?
Min dag har varit bra, vi slutade i Västertorp men fick skjuts äntill skolan av Wilmas föräldrar, så det tog inte alls lång tid att komma hem :D
Just nu kollar jag på Top Model, men det är nästan slut så jag ska strax kolla på Vampire Diaries avsnittet som jag missade igår. Ha en bra fredag!
Kramkram♥

21.37

Nu är jag hemma från kören, som var nice. Vi håller på med luciasånger nu, så det är lite jobbigt att försöka memorera alla olika stämmor, men jag är påväg. :)
Har ni haft en bra kväll?
Jag ska gå och ta en dusch nu, och sen ska jag sova för jag är riktigt utmattad (som vanligt då, hehe...). Men imorgon är det fredag, woho!! Det sitter inte fel kan jag säga :D
Sov gott! ♥

Black & white


Tröja - Min storasyster Johannas
Jeans - Cubus
Ring - Glitter

(Sorry att det blev så dåliga bilder, jag hittade inget bra läge)

Thursday

Tjena mittbena! (hehe...)
Idag har jag haft en bra dag, trots Biologi-provet som gick sådär, eller jo det gick rättså bra. Så ja, en bra torsdag  helt enkelt. Fast när vi kom till matsalen en halvtimme försent var maten typ helt slut. Misslyckat. Så vi gick Coop och köpte kalla pannkakor & sylt... Men det var gott i alla fall :)
Har ni haft en bra dag?
Jag ska strax gå och ta lite mackor, och sen kolla på Vampire Diaries avsnitt som jag har missat på tv6play :)
Snart kommer det upp en dagens outfit här också!

...

Tja. Nu drar jag till Wilma med mina girls, vi ska plugga och proppa i oss en massa gott skulle jag tro! Jag är nog hemma om ett par timmar, till dess får ni ha det underbart mina fina, tjingeling!
/ßξΔ

I våras


Studiedag!

Jag älskar studiedagar, vilken frihet! Haha.
Idag gick jag upp kvart i åtta och gick på mitt utvecklingssamtal, som gick bra. Sedan mötte jag Vicki utanför skolan och pratade ett tag med henne, och efter det gick jag hem och gjorde asgod frukost med stekta ägg, goda mackor och varm choklad. :D
Yes, så nu ska jag plugga lite matte tänkte jag, och vid ett ska jag gå till Wilma för lite fika och NO-plugg med henne och några andra tjejer också, så det blir nice. Men jag bloggar nog innan dess. Vi ses, puss! ♥

I bilen i lördags, med min nya, underbart gosiga jacka och min älskade korsring :-)

Tisdagskväll

Nu är jag hemma igen, tack och lov. Det var så kallt om benen och rumpan där ute i snöstormen så det kändes typ som att vinden blåste rakt igenom mig... Inte mysigt.
Men nu blir det i alla fall en god middag. :) Efter det ska jag ta en lång varm dusch och sen sätta mig framför tv:n med varm choklad, mmm... Det är precis vad jag behöver efter den här dagen.
Imorgon är det underbart nog studiedag, men det blir ingen sovmorgon, för jag ska gå på ett utvecklingssamtal, som jag själv ska hålla i dessutom, vid klockan 8.30! Lyckat. Jaja, jag kan gå upp typ 20 minuter innan och slänga på mig lite kläder, sen efter samtalet går jag hem och lägger mig igen, haha.
Nu ska jag äta, men ha en bra kväll! Puss ♥

Konst


Kolla vilken otroligt snygg, underbar och härligt förvirrande tavla. Jag vill ha den. den här duktiga tjejen är konstnären!


Imorse var det höst men nu är det tydligen vinter...

Har ni haft en bra dag?
Själv har jag väl vart hemma i kanske en kvart/20 min, och om en halvtimme måste jag gå igen, till keramiken... I den här snöstormen! Jag fattar inte, det är liksom 1 dm snö ute, i november! Haha, lite mysigt är det ju såklart med årets första riktiga snöfall, men det skulle kännas roligare om det typ var december, då hade det vart lite julstämning... Men jaja, det lyser ju upp lite i mörkret i alla fall. ;)
Skoldagen var helt okej förresten, ganska bra ämnen, och god lunch för en gångs skull. Just nu sitter jag och äter pannkakor från igår, gott!
Ha det bra hörrni, ses♥

Min lilla katt är inte så förtjust i vädret idag...

ANKLE BOOTS


1. VAGABOND 1000
2. DINSKO 449

Snygga va? Oh yes they are. Särskilt första paret, fast mest andra ändå. Nej dom första skulle jag nog välja förresten... Haha ♥


Måndag...

Måndag idag, woho. Nej men det har faktiskt varit en helt okej dag, bortsett från att mitt hår har vart elektriskt heeela dagen och det är typ fortfarande det... suck.
Jag kom hem för typ en halvtimme sen och sitter och kollar på Project Runway med lite fruktsallad som jag gjorde. Har ni haft en bra dag då?
I eftermiddag måste jag plugga lite biologi och matte, men annars ska jag inte göra nåt speciellt, det blir skönt att bara sätta sig i soffan och typ dö, haha... kanske inte. Okej det här är inte intressant så jag ska sluta prata nu.
LOVE ♥


En bra sista höstlovsdag

Nu har jag precis kommit hem från min fina Wilma, lagom till att mörkret sätter in hehe. Idag var det riktigt kallt alltså! Frost hela dagen, men det är ju fint.
Wilma och jag planerade ledaruppgiften, kollade på en massa läskiga klipp från The Grudge (haha man kan inte sluta när man väl har börjat), och åt en underbar pepparkakssockerkaka som Wilma och hennes mamma hade gjort, m.m.
Har ni haft en bra dag?

Kvar att göra ikväll är: matte, franska, NO och svenska. Hm, ser ni vad de har gemensamt? Jo, alla är skolämnen, hehe... vad kul det ska bli, verkligen.
FAN att det är måndag imorgon förresten... jagvillinte. Jaja, men bara typ 6 veckor till jullovet!! ;) hehehe.
HUGS♥


Söndag den 7/11 2010

Sista höstlovsdagen, sorgligt som tusan. Jag har ju börjat vänja mig vid att det är ljust när jag vaknar och att jag kan stanna uppe hur länge jag vill, inga plikter och ingenting. Fatta då vilket helvete det blir imorgon klockan 07.00 när man ska tvinga sig upp ur sängen! Det kommer fan inte gå.

Well, jag ska i alla fall inte sitta inne och sura över det. Istället ska jag slänga på mig lite kläder och sedan om typ 20 minuter ska jag gå hem till Wilma! Vi ska faktiskt främst planera våran ledarskapsuppgift till idrotten haha, men vi hinner säkert med lite annat också.
Så ha en bra dag hörrni! P&K ♥

Fina Wilma

22.24

Nu är jag hemma!
Dagen var bra, åkte först och kollade på Uppsala Gravhögar, som faktiskt inte var så tråkigt som det låter. ;) Hihi nej men det var nice.
Sedan vidare till Minneberg till kusinerna som sagt. Jag proppade mig full med sjukt god mat, läsk och äppelpaj så nu är jag asmätt, haha... Och trött också. Men det var mysigt!
Har ni haft en bra dag?
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite, om jag inte somnar direkt vilket mycket väl kan hända... hehe.
Pusspuss och godnatt, om ni nu ska gå och lägga er så tidigt som jag... Annars får ni ha en grymt bra kväll! ♥


Uppsala

2010 - 11 - 05

Godmorgon!
Idag ska jag som sagt åka till Uppsala med familjen för att hämta upp min storasyster Johanna och åka och kolla på någon grej, typ museum eller något sånt.
Efter det bär det direkt av till Alvik där några av mina kusiner bor, och vi ska ha lite släktträff allihopa med middag och sånt. Det kommer bli nice att träffa mina kusiner, det var ett tag sedan sist! Så det blir ingen bloggning idag så ni vet, men jag skriver nog något ikväll när jag är hemma. Ha en bra lördag! ♥

Här kommer nåt vackert att lyssna på sålänge:

Beyoncé - Ave Maria


Movie night, once again

Toodles, vad görs?
Själv ska jag snart äta middag, och sen ger jag mig iväg på ännu en filmkväll, denna gång hos min kära Sardine (franskt uttal). För er som inte visste det så menar jag Fanny, haha... Varför hon numera heter Sardin är en lite längre historia, men den tar vi inte nu.
Hur som helst, Vicki ska också vara där tror jag? :) Kommer att bli en soft kväll med Harry Potter filmer och annat bra.

Så ha en grym fredagskväll hörrni, ses imorgon! Då kommer jag att vara borta hela dagen, ska åka till Uppsala och göra något med familjen, och sen åker vi vidare till mina kusiner i Alvik för lite middag och släktträff typ. Men det blir väl några inlägg ändå kanske.. :)
HUGS & KISSES ♥

Lanvin for H&M





Lanvin for H&M är ju nästa H&M kollektion, tänkte kolla vad ni tycker om det?
Själv tycker jag att många av grejerna är riktigt coola och intressanta, även om jag kanske inte vill ha precis allt. Men det är kul att de jobbar med Lanvin tycker jag! :)


Fredag♥

God morgon på er! Idag sov jag länge och vaknade med solsken över hela sängen, det är verkligen ett underbart sätt att vakna på när man är utvilad! :)
Idag måste jag göra klart matten, läsa + sammanfatta biologin och gå igenom franska prepositioner, o så roligt man kan ha det. Men jag kan nog hinna med lite annat också, det är ju fredag så då ska man väl få göra vad man vill ändå? ;)
Puss & kram sötnosar!

Förresten: Om det ser lite knasigt ut på bloggen någon gång under den närmaste timmen så är det för att jag är inne och ändrar lite saker i mina kodmallar, bara så ni vet det :)

Mmm... Marobou

Min torsdag har hittils varit väldigt lugn och mysig. Jag har målat lite, beställt några bra böcker med mamma, suttit vid datan och städat lite grann.
Ikväll blir det filmkväll och med Emma och Moa, det blir nog mysigt. :) jag vet inte vad vi ska se men det blir säkert något bra. Jag hänger nog med mamma och handlar så kan jag köpa lite godis till oss.

På tal om godis, kolla in det här! Ett hav av choklad, fan vad det ser gott ut.... en paradis-ask skulle inte sitta fel, hehe.
Ses senare♥

Solen skiner idag


Men shit, är det redan torsdag?? Tiden rusar ifrån mig, snart är det helg och sedan skola igen... Och 6 veckor till jullovet, hur ska man orka? Jag kommer bosktavligt talat släpa mig fram.
Men fint väder är det idag i alla fall! Man borde nästan gå ut någonstans, frågan är bara vart? Jag vet inte riktigt vad jag är sugen på, kanske shoppa eller fika. Eller bara stanna hemma? Jag får se.
Jaja, det tar vi sedan. Nu ---> frukost!
Hoppas ni får en underbar dag! ♥


Good times

Hmm, 4 timmar senare: mycket plugg avklarat? Hell no, haha. Vi har hunnit: göra typ 1½ sida i matteboken, läsa igenom biologin lite, skriva engelska glosor och förhört varandra... det var typ det, haha.
Resten av tiden har vi ätit lunch, kollat på roliga youtube klipp, gjort en... eh intressant plugglista på Spotify och skrattat ihjäl oss åt något som Fanny sa/sjöng, hahaha jag minns inte ens vad det var. Fanny gick precis för hon skulle på ridning.
Ja, det var min dag i ett nötskal det, var har ni gjort?
Nu ska jag bänka mig i tv-soffan med min stickning (ja jag har en stickning, det är till slöjden) och lite varm choklad, soft.
PUUUUSSSSSSS

STUDY STUDY STUDY


Yes, om en liten stund kommer Fanny hit och så ska vi plugga tillsammans, duktiga flickor minsann. Det är ju i alla fall roligare om man är två :)
Vi ska typ gå igenom det mesta; biologi, matte, franska och kanske sticka lite på våra vantar också.
Men ni får ha en bra dag så vi hörs väl senare mina vänner♥


Killers

Godmorgon! Sovit gott?
Just nu sitter jag uppkrupen i en fåtölj med en filt och en kopp te och kollar på Killers med bl.a. snyggingen Ashton Kutcher i en huvudroll. Hittils verkar den bra men lite skum ändå.
Vad ska ni göra idag? Själv har jag ingen aning, jag får ta det som det kommer. Men just nu tänker jag bara sitta här och kolla på filmen medan regnet smattrar mot fönsterrutorna... Riktigt ruggigt höstväder är det idag så man blir ju inte så sugen på att gå ut direkt, hehe.
Jaja nu ska jag kolla vidare, puss på er, vi hörs senare! ♥



Fan fan fan varför kollade jag på det här!?


Jag kommer aldrig kunna sova mer. Typ.
Nej men seriöst, fyfan vad äckligt på slutet av klippet, jag dör...

En massa mysiga prylar


Allt det här vill jag ha just nu... Gosigt & mysigt, hihi. Särskilt kuddarna, dom är sjukt snygga tycker jag!

Ljus Åhléns, benvärmare Lindex, Body Butter & Shower gel The Body Shop, Kuddar HM Home, Myskläder Bikbok

Jag är lite konstig

Heeeej. Jag är typ jättetrött, vet inte varför. Haha.
Var inne i stan och bytte ringen i alla fall, så nu har jag en bra. Jag orkade dock inte kolla så många prao-ställen men whatever, jag gör det nästa vecka eller nåt. Jag blev så himla trött liksom, typ satte mig på t-banan och somnade haha.
Just nu har jag precis kollat på ett gammalt Grey's Anatomy avsnitt som gick på tv, och ätit lunch. Måste plugga lite biologi, men det får vänta. Vad gör ni då?
PUSS

Good morning

Idag har jag haft en riktigt skön morgon. Somnade nog vid elva igår för jag var ganska trött, och sen vaknade jag någon gång vid åtta-nio, tidigt va? Men det var skönt för jag kände mig utvilad och låg sen och läste i typ en timme.
Sen dess har jag hunnit duscha och tvätta håret, och göra ansiktsmask. Riktigt härligt!

Planerna för dagen är ju som sagt att åka in till Götgatan och byta min ring, lika bra att få det gjort så slipper jag ha den på hjärnan hela tiden, haha. Tänkte också passa på att fråga om prao-platser till v. 14, kanske på typ The Body Shop eller Wayne's Coffee eller nåt. V. 15 ska jag praoa någonstans med Johanna P som sagt. :)
Ha en bra dag, kram ♥

Härlig bild från i lördags!

Dagens inköp!


Skjorta Bikbok 299
BH HM 99
Ring Glitter 129 (som sagt så har en sten typ lossnat men jag ska byta den mot en hel)

Jag köpte även Rosa Bandet 2010 (det var på tiden haha), en mapp med många fack för papper och fluortabletter som vanligt :)
Nu ska jag gå ner och kolla på film med mamma och Jennifer, vi hörs imorgon! Ha en bra kväll, puss! ♥

En dag på stan

Ojoj, åtta timmar sen jag bloggade, haha.
Men jag har haft fullt upp förstår ni. :)
En liten stund efter att jag bloggade imorse bestämde jag nämligen med Fanny och Vicki att vi skulle träffas och hitta på något. Vi åkte in till stan och shoppade, först Götgatan och sedan in till centralen.

Jag köpte rätt mycket faktiskt, bland annat en sådan där pärm/mapp med typ 15 fack som man kan ha papper i, bra va? Om man är så slarvig som jag och inte kan hålla reda på alla papper så är det precis vad man behöver!
Jag köpte också en skjorta, en BH, en dubbelring och lite annat som ni får se senare när jag har fotat dem.
Vi tog lite lunch/fika på Wayne's också, älskar deras bagels ♥

Fast en sak var dålig, och det är att när jag kom hem märkte jag att min nya ring saknade en sten... :( Men jag får väl åka in och byta den imorgon, kan passa på att kolla prao-platser också.
Pusselikram ;)
Update: Hmm, 2 unika besökare idag..? Vart tog alla vägen? ;-)

Första höstlovsdagen

Snacka om att det var skönt att sova ut imorse! Sedan när jag gick upp för en stund sedan gjorde jag en superlyxig frukost också så jag är glad! Det är så gott att äta frukost när man faktiskt är vaken och klockan inte är halv sju haha...
Har ni haft en bra morgon? Om ni inte sover fortfarande då, haha.

Idag ska jag typ träffa Fanny och/eller Vicki och göra något, vet inte exakt för jag har inte pratat med Fanny sedan igår kväll, men vi hittar nog på något lite senare. :)
Annars ska jag nog bara äta godis och ta det lugnt om inget annat dyker upp.
Vad ska ni göra idag då?
Ses♥

I lördags, nere vid vattnet på Kullö

RSS 2.0