Ha en bra lördagskväll! (som Kenza alltid skriver)

Nu drar jag över till Fanny, planerna ser fortfarande ut ungefär som jag skrev tidigare. Jag bloggar senare ikväll eller imorgon med nya bilder, promise. Så ha en jättebra kväll, vi ses hörrni!

Här får ni några blåsippor att titta på som jag fotade häromdagen, haha! (BILDBRIST)

Valborg

Jag har verkligen haft en chill eftermiddag, inte gjort något viktigt alls utan bara slappat! Vi har en massa läxor som jag självklart kunde ha gjort, men vem är sugen på det på en lördag liksom?

Hur som helst så är planerna för ikväll inte helt bestämda men jag ska i alla fall börja kvällen hos Fanny! Vi ska äta och kanske kolla lite på film eller så innan vi drar ner till brasan vid klubbensborg (eller hur det nu stavas, haha. Klubbens Borg kanske?)
Ska ni fira valborg? :)

Förberedelser inför ikväll... Som ni kanske ser så har jag inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig, hehe.

FÄRGER


Linne - Topshop, väskor - Zara, orange tröja - Monki, gult armband - Topshop, blått armband - H&M, nagellack - Isadora, röd tröja - Monki

Åh jag bara älskar väskorna från Zara, så himla snygga!!

Saturday

Godmorgon, sovit gott? Det har jag, det blev en lång sovmorgon idag.
Jag har inte så mycket planer för dagen, men ikväll ska jag förmodligen äta med Fanny och sen drar vi väl ner till brasan och träffar lite annat folk. Det blir säkert nice!

Synd att solen inte skiner bara, för annars hade jag kunnat lägga mig ute och sola... Haha, men jag får väl göra nåt annat helt enkelt.
Vi ses senare, ha en bra dag!

En bild från igår, haha... Tjockisar

In bed

Nu är jag hemma igen! Kvällen var bra och mysig, det var jag, Emma, Fanny, Moa, Vicki, Mira och Vickis kompis Tamara där. Vi kollade på HP och åt sjuuuuuukt mycket godis och läsk, jag såg fan gravid ut när jag gick därifrån höhö...
Nu är jag hemma och ligger nerbäddad i sängen, ska bara kolla på ett avsnitt av The Secret Life och sen sova!

Nattinatti ♥

Barfotafötter genom hela stan

Toodles my poodles; nu ska jag iväg på filmkväll med typ Emma, Fanny, Vicki, Moa och kanske Mira hos Vicki. Vi ska som sagt börja med att kolla lite på Harry Potter är planen, sen får vi väl se.
Kameran hänger på, det kan möjligtvis hända att jag bloggar när jag kommer hem men annars får ni la klara er, haha.

Ha en riktigt nice fredagskväll nu! ♥


Outfit 29/4



Klänning - H&M, Kofta - H&M, knästrumpor - Åhléns, tygväska - Kan Dee, armband närmast handen - Från Kroatien, armband i mitten - Present & gjort av min ena syrra, sista armbandet - H&M. På fötterna hade jag också vita Converse!

Det var dagens det, vad tycks? :)

Äntligen helg!

Dagen har faktiskt inte vart lika jobbig som jag trodde, fast sista lektionen skulle vi ju då springa 5.4 km vid Mälarhöjdsbadet och på första varvet ramlade jag två gånger så det var inte kul. Det var några jävla rötter, jag skrapade upp hela knät men jaja, det kunde ha vart värre för jag kunde ändå slutföra loppet och är ganska nöjd med min tid på 33 minuter.

Hur som helst, har er dag varit bra då? Jag ska duscha och äta nu, sen ikväll blir det Harry Potter-filmkväll hos Vicki med ett gäng tjejer, mys!

Sneakpeek på dagens outfit, bättre bilder kommer senare!

trött, opepp, tråkig

Inspirerande rubrik eller hur? Haha, men det är typ så jag mår just nu... Imorgon kommer antagligen bli en rätt jobbig dag; jag ska springa 5 km på tid på idrotten (som sagt 1000 miljoner ggr, haha förlåt) och försöka slå förra årets tid, eventuellt hålla tal på svenskan som jag inte har övat på, plus att cykeln är borta.

Menmen, it could be worse. Nu ska jag sluta klaga och gå och lägga mig istället, puss & kram på er!

Bjuder på en trevlig bild på Emma och Fanny idag som matchar detta ointressanta inlägg ganska bra. Charmiga människor dom där två... ;)

18.14

Nu drar jag till kören, hinner inte blogga för jag måste gå nu men det var i alla fall trevligt hos Emma. Mira kom dit och jag stannade för att kolla på ett Grey's Anatmoy avsnitt med dem innan jag gick.

Men nu måste jag dra, vi hörs när jag är hemma. Pusspuss! ♥

Jag i skolan idag

Olycksfågel

Just nu står jag hemma hos Emma i hennes kök! Skoldagen var bra fram tills att vi skulle åka hem för då upptäckte jag att min cykel var borta. STULEN. Alltså Gud jag är verkligen skiiiiitarg :( och ledsen. Först kameran som jag hade sönder, sen datorn som fortfarande laggar och nu cykeln. Vad fan, måste allt skita sig???

Okej nu har jag haft mitt lilla raseriutbrott, sorry att ni fick ta det haha. Hur som helst, jag är som sagt hos Emma och vi står faktiskt och lagar crêpes vilket är får franska-läxa! Kul läxa va? Det kommer nog bli aaasgott så då blir jag i alla fall på bättre humör! :)
Hoppas ni har haft en bra dag, puss! (bilder kommer senare när jag är hemma)

Våra fina crêpes!

Aldrig får man sova

Jag tänkte bara säga godnatt till er lite snabbt, borde redan ha gått och lagt mig med tanke på hur trött jag är, men ni vet... Det brukar ju inte bli så, haha. I alla fall inte för mig.
Sen kom jag just på att jag har glömt att plugga franska inför imorgon då vi har ett stort läxföröhör, suck... men jag orkar inte göar det nu så det får väl bli imorgon bitti istället.

Tänk att det redan är torsdag imorgon, veckan har gått fort. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig hörrni, pusspuss!

Finns det en så finns det flera


Dagens skor, haha.

Just nu sitter jag i soffan, såg på Emmas blogg att man kan tjuvlyssna på Veronica Maggios nya album Satan i gatan så då gick jag ju självklart in och gjorde det! Shit, alla låtar är ju sjukt bra! Älskade Veronicas musik redan innan men det här albumet måste vara hennes bästa verk.

Hur som helst så har eftermiddagen varit chill, jag har bara kollat på gamla avsnitt av 7th Heaven och tagit det lugnt, precis vad jag behövde. Och det ska jag nog fortsätta med ikväll tänkte jag, haha. Ses senare! ♥


Ännu en drömoutfit...


Linne - Monki, shorts - Bikbok, ringar - cocoo.se, tygpåse - Monki, hatt - Bikbok, ballerina - H&M

Dagens outfit 27/4



Linne - Bikbok, kofta - H&M, linne under (som åkte upp lite på bilderna hehe) - H&M, tights - ?, skor - Converse, ring - från New York, present från Fanny, väska - Åhléns, plus min söta underbara fluffiga bäbis!

Orkar inte beskriva dagen så jag bjuder som ni ser på min outfit istället, men den var i alla fall bra! Borsett från att vi fick springa hela lektionen på idrotten vilket var t-r-å-k-i-g-t. Men vi fick glass på engelskan, så då blev jag glad! haha :D Har ni haft en bra dag?

Avocado

Godmorgon! Onsdag idag då, kommer säkert bli helt okej... Dagen är kort i alla falll vilket är ett plus. Haha, jag är verkligen opepp på skolan den här veckan (som ni kanske har märkt). Hoppas bara solskenet där ute håller i sig, då blir man ju garanterat på bättre humör!

Nu ska jag gå och duscha, ha en bra dag! :)

Äter avocadomackor till frukost som vanligt! Jag har verkligen en crush på avocado, det är seriöst det godaste som finns just nu... Rostad macka med avocado och lite salt på = perfektion. Haha :)

19.09

Springturen gick bra! I och för sig fick vi inte lika bra tid som jag vill ha på fredag när vi springer med skolan samma sträcka, men det är inte långt ifrån så jag hoppas att jag kan dra in några minuter eftersom jag inte var dödstrött efter denna gång. Dock duggregnade det hela tiden medan vi sprang vilket var skönt då men kalllllt efteråt. Så ikväll ska jag bädda ner mig i filtar, dricka té och kolla på tv så jag inte blir förkyld, haha.

Men nu ska jag äta, så see ya later! ♥

Back to school

Den här dagen var inte bra för min del... Tråkiga lektioner, dålig hårdag, ja allt på en gång. Men det var i alla fall kul att få äta i den nya matsalen för första gången! Den är ENORM. Och dom har döpt den också, haha! "Gyllene Gaffeln" heter den tydligen.
Nu ska jag käka klart och chilla lite, sen vid kl fem ska jag möta upp Moa för en springtur. Pepp!! Haha, or not.

Har ni haft en bra måndag då? :)

Fanny har ju vart i New York precis, och idag fick vi varsin ring av henne därfifrån i present! Jag älskar min, tack igen gumman! ♥

It's a new secret I have found

Här får ni en godnattsång! Jag älskar Anna Ternheims röst, hennes musik.
Today must have been one of the strangest days
Some would say that you won't find love that way
The best days are not planned, by common sense, by lack of time
You just happen to be where everything feels fine

It's a new secret I have found

Plugg

Den senaste timmen har jag jobbat för fullt med att sammanställa intervjuerna som vi gjorde på praon, det är ganska jobbigt att få det bra tycker jag faktiskt så det kommer nog ta ett tag.
Men jag ska nog i alla fall ta en paus alldeles strax för att kolla på del 2 av Jane Eyre med min syrra. Men sen är det bara att fortsätta, så vi hörs kanske först ikväll igen.



Visst har jag fina överstrykningspennor? ;)

Drömoutfit


Örähängen - Lindex, tröja - Monki, shorts - Bikbok, väska - Monki, Armband - Monki, solisar - H&M

Annandag påsk

Sista ledighetsdagen då som sagt... Men det känns faktiskt helt okej ändå. Bara det att jag måste plugga en massa idag vilket är tråkigt, men men jag har bara mig själv att skylla.
Men först ska jag äta frukost och sola lite!

Vad ska ni göra idag? ♥

I wish I was out in the sunshine again

Åh det här lovet har gått för fort, imorgon är sista dagen innan skolan börjar. Och jag har fortfarande inte börjat sammanställa mina prao-frågor, vem pallar det? Oh crap. Och om någon fransman bara kunde sätta upp en regel för när man ska använda "je partirai" och när man ska använda "je vais partir" istället så vore det jättebra. lol

Filmen var förresten bra, vi såg del 1 av Jane Eyre. Jag ska nog krypa ner i sängen nu, ser ingen mening med att kämpa emot, känner mig som sagt så himla trött och lite konstig på nåt sätt. Fast jag tvivlar på om jag kommer somna än på några timmar, det verkar vara några entusiastiska partysvennar i nåt grannhus här. Haha, så härligt. Men varför just ikväll?


19.59


Fanny och jag fick lite franska gjort i alla fall, annars solade vi mest och pratade strunt så det var mysigt! Nu har mormor precis gått, jag är mätt och tjock som en liten gris (fullproppad med chokladägg, haha)... Kvällens planer blir mysig filmkväll med syrran, precis lagom för mig. Vad ska ni göra ikväll?

Kram! ♥

SOL

Idag blev en solnings-dag för min del! Jag har legat ute på min veranda i typ 1½-2 timmar och bara chillat i solen, det var superskönt! Och nu har jag tagit en dusch och ska strax gå över till Fanny och hänga på hennes altan! :D Härliga, härliga sommardag.

Sen vid ca kl 17 kommer min mormor på påskdags-middag, det blir väl trevligt. Puss&kram!


Haha sömnbristen börjar synas lite där asså, menmen. Älskar min bikini från H&M!

En lista!

Update: råkade tidsinställa fel så att den blev publicerad igår... Men det skulle vart idag! Hehe

Har du nåt smeknamn?
Bea som jag nästan alltid kallas, heter ju egentligen Baetrice. Men också Bee och Bemsi, haha.
Hur lång är du? Nästan 174 cm
Ögonfärg? Blå-grå, det är olika i olika ljus
Hårfärg? Naturlig brunett, har faktiskt aldrig färgat håret!
Skostorlek? 38/39, oftast 38
Vilket stjärntecken har du? Jag är tvilling :)
Vad vill du bli när du blir stor? Har funderat mycket på det men jag har ingen aning... Jag kan säga att jag överväger både läkare, psykolog, jurist, ekonom, m.m...
Vad är din största rädsla? Havet. Jag gillar att bada vid stränder, men avskyr själva havet... Tyvärr. Det är bara för stort, för djupt, för mörkt. Har också en fobi för att drunkna vilket kan ha att göra med havs-rädslan. Har också cellskräck, men inte överdrivet.
Tror du på Gud? Sånt här kan jag diskutera hur länge som helst, men efter mycket tankar och 15 år på jorden har jag bestämt mig. Ja. Jag tror på Gud, jag tror på att det finns nånting större än människan, större än vi kan förstå. Och det står jag för.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njae, på sätt och vis. Jag tror på att man kan känna nånting speciellt första gången man ser en människa i ögonen, men jag vet inte om jag tror på att det är riktig kärlek. Inte förräns jag upplever det själv i alla fall, haha.
Om du fick åka vart du ville i världen just nu, vart skulle du åka? Till USA, typ New York eller California.

Katt eller hund?
Katt.
Hamburgare eller pizza? Pizza!
Choklad eller lakrits? Klart choklad, jag hatar lakrits... (och älskar choklad)
Sommar eller vinter? Haha. SOMMAR


Förbättring utlovas


Fotade dom här vackra vitsipporna igår!

Godmorgon på er!
Har ni sovit gott? Jag ska gå och fixa lite frukost och sen sätta mig ute i solen, vill inte slösa en sekund här inne när det är så fint väder! Man vet ju aldrig i det här landet liksom, får passa på att sola medan jag kan.

Hur som helst, idag ska jag försöka hinna med bra uppdatering. Jag vet att bloggen inte har vart så jätterolig den senaste veckan eller så p.g.a dålig uppdatering, datorproblem m.m. Men nu funkar min dator och min blogginspiration är på topp så det ska förbättras!
Dagens planer är förövrigt antagligen att träffa Fanny, den stackarn måste tydligen städa hela sitt hus haha, men vi hinner förhoppningsvis ses ändå.
Men nu: ut i solen!

Sunset



Älskar att man kan njuta av solnedgången igen!! Haha förresten visst har jag en fin klo-hand på den första bilden..? Märkte den nu. Jag håller faktiskt i staketet, fast det ser typ inte ut som det haha.

Påskmiddags-grejen var helt okej, jag kom hem därifrån vid kanske kl åtta eller nåt sånt. Då var jag ute i trädgården och tog bilderna ovan, och så hörde jag nån som ropade "Beeeaaaa" och jag fattade inte för mitt liv vem det var men sen så såg jag att det var min lilla Fanny som stod i sina grannars trädgård två hus bort och ropade! Hon har vart i NYC den lilla apan, utan att ta med mig!! ;) Vi möttes ute på gatan och snackade oavbrutet i typ 20 minuter, haha. Kul att se min lilla sardin igen!

Om ett tag ska jag och min syrra Jennifer gå ner till kyrkan för midnattsmässan, det kommer väl säkert bli rättså mysigt. Tror knappast att jag orkar blogga när jag kommer hem för jag är som vanligt sjukt trött, jag har lite trött-perioder ibland som ni kanske märker...
Update: Märkte att jag avslutar typ varje inlägg med "vi ses senare/imorgon!" haha. Ni stör er säkert på det va? ;) Jaja, puss.

Påskmiddag & midnattsmässa

Hej! Nu har jag bråttom för jag ska gå om ca 3 sekunder, familjen ska som sagt på typ middag hos bekanta vilket säkert blir rätt trevligt... Mina systrar är ju där i alla fall :)
Sen efter det ska jag på midnattsmässan i kyrkan (konfirmand-plikt) med en av mina systrar, den börjar kl 23. Så jag vet inte om det blir så mycket mer uppdatering idag, men jag har i alla fall haft en jättemysig dag med solande, äggmålning, pyntande av huset m.m. Hur har ni haft det?

Vi ses kanske senare, kraaam! ♥

Tog den här bilden här om dagen!

Glad påsk!



Vaknade upp till detta härliga påskgodis idag, älskar min familj! (och inte bara när de ger mig godis, hahaha, utan annars också såklart)

Godmorgon, och glad påsk! Har ni fått några påskägg än då? Det har jag som ni ser ovanför :D
Idag kommer det nog bli lite familjedag för min del, påskfirande och så ska vi iväg på middag hos några vänner till familjen ikväll. Vi brukar inte fira påsken överdrivet mycket men påskris, påskägg och typ 40 miljoner små dekorations-kycklingar som jag och mina syrror gjorde när vi var små finns alltid på plats haha!

Men nu ska jag gå och äta frukost, ha en bra påskafton så ses vi senare! ♥

Because you're mine, I walk the line



Min mammas gamla skor, stackarna står inne i en mörk garderob och vittrar bort. Men jag tycker dom är så himla söta, och dessutom bekväma. Älskar att fynda på vinden, i gamla resväskor och garderober. Hade glömt bort dom men jag tog ut dom idag!
"Oh take me back to the seventies, when people were true. Stand up and fight for what you believe in, because it's never too late to be a part of the revolution."



Grey's Anatomy



Men åh. Nu kollade jag såklart inte bara på avsnittet av Grey's Anatomy som jag missade, utan också avsnitter efter. Och kan ni gissa vad som hände? Jo, självklart slutade det sjuukt spännande. Och hemskt. Och nu kan jag ju inte avslöja vad som hände för några av er kanske följer serien på TV, hehe... Men ÅH, jag måste se nästa avsnitt, haha... Jag vet, jag är beroende. Och det är klart värt det :)

Vad gör ni idag förresten, gör ni nåt kul? :) Jag ska försöka hinna med lite fler, roligare inlägg idag också, men inget är roligare än nästa Grey's avsnitt i min värld just nu, haha. Kram!


Rrrrrrrrrubrik

Springturen gick rättså bra, eller asså jag hatar egentligen att springa själv för då blir man liksom lite instängd i sitt huvud, med bara sina egna tankar och musiken att distrahera från hur trött man är. Men som sagt, jag klarade mig ändå ganska bra ända fram tills i slutet då jag fick så jääävla ont i magen/bröstkorgen! Typ som håll fast mycket värre, jag fattar inte vad det var. Men då var jag som tur var nästan framme där jag började, så det gjorde inte så mycket..

Sen jag kom hem har jag ätit lite lunch och duschat typ, känner mig helt trött och seg nu så jag ska nog bara slänga mig i soffan, leta upp det nya avsnittet av Grey's Anatomy som jag missade i onsdags och bara chilla! :)



Nere vid Mälarhöjdsbadet idag, jag satte fötterna i vattnet för första gången i år (ISKALLT)!

Långfredag

Godmorgon! Om ni nu är vakna än? :)
Det är jag som ni kanske märker, haha. Och jag har också hunnit äta frukost ute i solskenet på verandan, vilket var sjukt härligt och varmt!
Jag ska faktiskt strax hoppa i träningskläderna och cykla ner till mälarhöjdsbadet för att börja dagen med en springtur. Är inte så pepp just nu men det brukar alltid gå bra när jag väl kommer igång, så det blir väl okej. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt, men jag har en hel del plugg att ta itu med så det skulle vara skönt att få det undanstökat idag...

Vi hörs när jag är hemma igen, ha en bra dag! ♥

What we need is more time


Bild från tidigare i veckan

Shit, vad trött jag har varit ikväll! Har bara ätit middag och chillat sen jag kom hem, typ. Nu håller jag typ på att somna där jag sitter, så jag ska faktiskt gå och lägga mig snart. Och sova så att jag blir utvilad till imorgon, funderar på att börja dagen med en springtur kanske men jag får se.
Tänk att det redan är långfredag förresten, påsklovet har gått så himla fort! Och efter 3 härliga veckors paus måste man på måndag tillbaks till de kära gamla skolkorridorerna igen... Oh crap. Fast det blir nog helt okej ändå, som alltid liksom.

Men nu ------> sängen. Sov sött! ♥



Kyrkan

Nu är jag hemma från kyrkan, skulle ju som sagt gå på skärtorsdagsmässa (eftersom jag är konfirmand) med Emma, Moa och en tjej som heter Emma-Louise var också där. Det var väl helt okej för att vara en gudstjänst, if you know what I mean ;)

Nu ska jag äta middag men vi hörs senare ikväll! ♥

Det kunde lika bra ha vart sommarlov idag

Tja! Jag kom hem från Emma för ett tag sen, dagen har hittils vart otroligt bra! Vi satt och solade (shiiiiiit vad det var varmt!!!!!) och sen när Mira kom gick vi ner och köpte lunch, det blev baguette med goda pålägg. Sen satt vi bara ute i solen och chillade, läste tidningar och snackade, riktigt mysigt var det!

Nu måste jag tråkigt nog fixa med lite läxor och annat deprimerande skoltjafs innan jag gör mig iordning lite till senare när jag ska till kyrkan med Emma, Moa och säkert en del andra konfirmander, skärtorsdags-mässan får man inte missa vet ni! ;) Haha.
Vad har ni gjort idag då?


Några bilder från hemma hos Emma idag!

A day in the sun

Toodles! Det blev en ändring av planerna, vi orkade inte dra in till stan så nu sitter jag hemma hos Emma istället! Det är stekhett och soligt ute så våran plan är nog bara att ligga ute i solen och chilla. Tror att Mira skulle komma hit efter ett tag också, så det blir ju trevligt :)

Men nu ska jag inte vara osocial (fast Emma sitter och rakar benen ändå just nu, haha) utan istället gå ut i solen och njuta av vädret! Jag föreslår att ni gör detsamma ;)
Ha en bra dag, vi ses när vi ses! ♥

Bjuder på en bild på mig och min fina Emma ur hennes arkiv!

Hemma från bion!

Nu har jag precis kommit hem från bion med Emma, Moa och Vicki. Vi såg som sagt "Water for Elephants", jag tyckte den var asbra faktist! Det handlade om cirkuslivet, typ år 1931 tror jag det var. (haha kom på att det inte lät så kul men den var mycket bättre än det låter som på min dåliga och korta beskrivning hehe). Det var en spännande, romantisk, sorglig och otroligt bra historia enligt mig, klart sevärd tycker jag! Och med Robert Pattinson i en huvudroll så kan det ju liksom inte bli fel! ;)

Hur som helst, det har vart en mysig kväll och nu är jag faktiskt rätt trött. Kan bero på att jag vaknade tidigt imorse och kunde knappt somna om, ni vet det var sådär att man somnar, drömmer konstigt, vaknar igen och inte vet om man har sovit? Om och om igen... Haha, jaja jag vet inte om ni fattade det där.
Imorgon är planerna troligtvis att dra in till stan igen för att göra lite olika saker, men det beror lite på vädret. Men mer om det imorgon! Puss!


Snyggingar från Bikbok


Alla dessa snyggingar kommer från bikbok.com! Jag gillar allt, fast den gula toppen skulle jag bara våga bära när jag hunnit bli ritkigt brun, gul är en svår färg enligt mig. Illgult funkar aldrig men senapsgult kan vara fint om man har en bränna! Men som sagt, skulle lätt ha kunnat plocka hem alla dessa härligheter om jag hade den ekonomin...
Vad tycker ni?

Tjingeling

Nu ska jag hoppa på cykeln och dra ner till tuben alldeles strax, för att som sagt åka in och fixa pass och lite andra ärenden och sen gå på bio with the girls ikväll. Det kommer bli en bra dag! :)

Ha en superbra fortsatt dag så hörs vi kanske senare ikväll när jag är hemma, men bara kanske. Har tidsinställt ett inlägg till halv fyra också! Pusshej! ♥

Back on track

Godmorgon, eller snarare godmiddag kanske man säger. Bloggpausen blev som ni ser kort, för nu har jag löst mitt lilla bildproblem, åtminstone för tillfället! :) Dock kommer det kanske inte bli jättebra uppdatering förräns jag har fått ordning på datorn, men jag ska göra mitt bästa.

Mais oui, idag har jag hur som helst haft en slapp och härlig morgon. Men nu är det snart slut på den, för om ca 1½ timme ska jag bege mig in mot stan och möta upp min mamma & pappa och åka och förnya mitt pass! Haha det ska bli skönt, för på mitt nuvarande pass är jag 10 år och 144 cm lång... Hehe. Nu är jag hela 3 dm längre än så, vilket fick en passkontrollant att skratta glatt åt mig en gång ganska nyligen på Arlanda... :P
Nu ska jag i alla fall in i duschen, efter pass-grejen åker jag direkt vidare till sergel-bion för att kolla på Water for Elephants ikväll med Emma, Moa och kanske Vicki?
Det ska i alla fall bli mysigt, jag hoppas den är bra!
CYA ♥

Blommor på bordet, haha :)



Tillfällig bloggpaus

Nej hörrni, jag har försökt men utöver datorn går det nu inte alls att ladda över bilder, och då är det så himla tråkigt att blogga! :( Jag vill blogga, men jag vill inte blogga utan nya bilder från mina dagar för då blir det bara fult och tråkigt och det är inte rättvist mot er, nu när statistiken går uppåt och allt... Så kort sagt, jag tar en mini-bloggpaus tills jag kan få ordning på det lilla teknik-kaoset här. Och med mini menar jag mini, hoppas på att vara tillbaka redan typ i övermorgon eller kanske till och med imorgon. Tack för att ni är så fina, hatar att alla prylar ska behöva krångla men jag ska fixa det, jag lovar! Puss

Hemma från springturen

Nu är jag hemma från springturen med Emma och Moa, som gick bra första varvet men andra varvet inte så bra... Hm. Jaja, det var väl inte vår dag idag helt enkelt. Nej men nu ska jag ta en kall, härlig dusch och sen sätta mig ute på verandan med en tidning och lite god lasagne till lunch! :) Vi ses senare, pusspuss! (sorry om inlägget ser lite konstigt ut, bloggar på min mammas iPad :P)

Sommardag

Godmorgon på er!
Det gick visst inte så bra för mig med cp-datorn igår som ni kanske märkte, höhö... Tror inte det kommer bli någon bild i det där inlägget.
Hur som helst, idag gick jag upp strax efter nio vilket känns relativt tidigt med tanke på att det är påsklov, men vid 11 ska jag nämligen möta upp Emma och Moa och springa de omtalade två varven vid Mälarhöjdsbadet. Vi springer ju dem två gånger per år på tid på idrotten, tror att det är 5.4 km sist jag hörde men alla säger olika.
Det känns i alla fall bra att öva några gånger innan! :)

Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det visar sig. Bloggningen kan det bli lite sisådär med, orkar inte tjata om det här hela tiden men min dator har som sagt problem och det blir bara värre. Så just nu väntar jag på att min kära tekniska syster ska komma hem från London och fixa den, hehe...

Skönt att vädret är så himla fint idag med förresten, det är verkligen en humör-boost!

Två bilder från midsommar förra året. Ååååh vad jag hoppas det här vädret håller i sig, så himla härligt!!

17.50

Har just vart hos Moa och hämtat några filmer som jag glömde där i fredags... Jag cyklade dit i kort klänning och sandaler. Och det var varmt, jättevarmt faktiskt!! Åh jag hoppas verkligen att det inte blir kallare väder igen, det kan gärna vara såhär varmt resten av april och maj och sen ännu varmare i juni... I wish.

Hur som helst, jag hoppas ni har haft en bra dag och vart ute riktigt mycket och njutit av solen!? :D
Nu måste jag fixa lite med iTunes som tydligen använder en skadad fil... Alltid är det nåt som ska krångla. Men jag måste ladda min ipod, så jag måste fixa det.
Vi ses senare!

Bild kommer snart OM UNGEFÄR TUSEN ÅR när min dator inte är cp!

And there was sun, sun, sun

Dagen har som sagt börjat riktigt slappt och jag tror det kommer fortsätta på det spåret. "Today I don't feel like doing anything", som Vicki skrev på sin blogg tillsammans med Bruno Mars låt "The Lazy Song".
Jag ska aldleles strax fixa lite nyttig lunch, tänker mig typ pasta med nåt gott till eller kanske stekt ägg. Och fullkornsbröd med sallad... Mm. Ibland får jag sånna här nytto-ögonblick när jag bara vill ha nyttig, god, osöt mat. Asnice! :)

Vi ses senare, ska försöka få upp en dagens outfit idag också, för den är somrig och fin. Puss!

PÅSKLOV

Äntligen, äntligen påsklov... Och jag tycker faktiskt det är jätteskönt att påsken är så sen i år för då hinner det ju verkligen bli vår till lovet! :)
Gissa hur jag började min måndag då? Jo, när jag vaknade var det så soligt ute så jag hoppade i bikinin och la mig faktiskt ute på verandan och solade en stund, första gången för i år! Det var lite blåsigt, men annars suuuperskönt. Det blev bara en kvart på varje sida, men det syns lite resultat i ansiktet kan jag säga, börjar bli mer och mer fräknig. Jaja. Men det är ju bäst att börja jobba på brännan tidigt så man hinner bli en rikttig pepparkaka!

Nu tänkte jag ta en dusch och sen kolla på ett avsnitt av Vampire Diaries. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra av dagen, men jag lär nog spendera mycket tid utomhus i solen i alla fall! ♥



Alla bilder tagna av mig igår. Fick årets första påskgodis av min söta lilla granne för att jag hade hämtat post hos dom medan dom var bortresta, så himla gulligt :)

SHORTS


Shorts är ett underbart plagg tycker jag, går att variera hur mycket som helst och de kan vara nyckelplagget i en oufit eller bara vanliga jeanshorts att matcha till något annat snyggt! Jag måste nog i alla fall investera i ett par vita jeansshorts till i sommar, de skulle bli använda riktigt flitigt tillsammans med t. ex toppar i starka färger!

1 - Bikbok, 2 - Bikbok, 3 - H&M, 4 - H&M, 5 - Topshop, 6 - Monki, 7 - Bikbok


Nu kan jag leva igen

Det är sommar! Jag svär, det är sommar!! :D Haha. Nej men det är ju helt klart vår i alla fall, kände ni värmen idag eller? Vi var ju ute och städade med klassen i Västertorp, och jag hade liksom ingen jacka på mig, inte en kofta ens. Frös aldrig för en sekund...
Städningen gick väl bra, vi får 6000 för våra  två områden så det är ju värt! Sen är det väl kanske inte överdrivet kul att krypa runt inne i taggbuskar och samla på sig bajspåsar och snus, hehe... Nej jag överdriver lite men som sagt så är det ju både för ett gott syfte + att man får bra betalt :)

Efter städningen tog vi en glass och fick skjuts hem av Emmas mamma vilket var nice. Nu så ska jag äta "lunch" eller snarare ett sent mellis kanske. Typ som brunch, fast men lunch och mellis. Lullis? Hehe.
Puss på er! ♥



Städning


Bloggar från min syrras dator så jag har inga nya bilder, så det får väl bli en gammal som undantag! ;)

Good morning :)
Fan vad man blir glad när man vaknar och det är värsta underbara sommarvädret ute, tycker inte ni det?
Idag var jag uppe vid 10, ska nämligen iväg och städa här på Hägerstens gator med klassen, vi ska mötas kl 13 i Västertorp. Det kommer säkert bli helt okej, vi har gjort det förut flera gånger. Och så tjänar man bra på det!

Nu ska jag äta upp min frukost och sen duscha och göra mig i ordning. Vad ska ni göra av denna soliga söndag förresten?

Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks


Veronica Maggio - V för Vendetta
Veronica Maggio - Längsen

Här är scenen, varsågod
alla väntar sig nåt stort
så visa hela världen ditt geni, ooh ooh
Jag har mera tålamod än vad du har hårda ord
Nu måste du förstå

Sa du nånting, bad jag om svar
Jag kunde inte riktigt höra vad du sa
Sa du nånting, bad jag om svar
Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks

Började för längesen
allting har förändrats men inget är förlåtet, inget glömt
Vissa av er tvivlar än
tvivlar men jag har bestämt att inte höra på
Så sa du nåt?

Inför sommaren



Linne från H&M, 199 kr


Klänning från H&M, 149 kr

...och ett lip balm, även detta från H&M! Det doftar jättegott av lime, och faktiskt så funkar det riktigt bra på mina läppar också! Det gick på en tjugo-lapp ;)

16.58

Nu är jag hemma! Svinhungrig och med världens ryggont, men nöjd. Jag fyndade en klänning på HM och fick även med mig ett jättegulligt linne! Jag hittade mycket annat fint också, men försökte vara lite duktig och höll hårt i plånboken, haha... Det är svårt, men det behövs.

Nu ska jag äta innan jag svimmar, haha... Vi ses senare med dagens inköp!

Charlie St Cloud

Kvällen hos Moa igår var mysig, en liten tjejmiddag + film. Vi såg Charlie St Cloud, den var lite sorglig men bra tyckte jag! Och Zac Efron var i huvudrollen... Åh vad jag önskar att jag inte tänkte på jävla High School Musical varje gång jag ser honom, men det gör jag... Men gudars skymning vad han är snygg.

Okej men nu i alla fall så är det strålande vackert väder! Jag ska bara hoppa in i duschen, sen slänga på mig lite kläder och åka och shoppa. Det behövs. Nu kanske jag är lite töntig då men jag tycker faktiskt att det är asskönt ibland att bara gå och driva i butiker, slösa pengar på onödig lyx och vara glad. Haha :) Vi får väl se vad jag kommer hem med, men ha det bra så länge ni! puss

Dagens oufit 15/4



Var stressad imorse och slängde bara på mig nåt, det verkar bli som bäst då! :)

Linne & kofta - Urban Outfitters (London), jeansshorts - avklippta Cheap Monday, jeansjacka - H&M, tights - ?, väska - Kan Dee, solglasögon - Monki, skor - Converse

It's friday, friday, gotta get down on friday

Toodles poodles!
Yes äntligen fredag! Fast det känns faktiskt lite trist också eftersom idag var sista dagen på prao:n, och det har varit en så himla rolig vecka!! Idag fick vi bl.a. åka med Lilla Aktuellt på ett litet uppdrag till Kulturhuset där de skulle filma en kort grej, och sen har vi även gjort färdigt vårt projekt av att skrva en artikel till deras hemsida! Så jävla pro asså. jag föreslår att ni går in där nu och kollar på den!! Haha ;) HÄR är en länk i alla fall om ni vill titta!

Jag kom hem rätt sent idag, och nu är jag lite stressad för jag ska vara hos Moa på tjejmiddag om 20 minuter och jag har inte börjat göra i ordning mig än... Hehe. Men jag ska göra det alldeles strax!
Hoppas ni har haft en riktigt bra dag och ha en nice fredagskväll nu! Haha. PUSSPUSS jag tidsinställer dagens outfit till lite senare!

Favorit på LOOKBOOK.nu



MAYO WO heter hon och hon brukar alltid ha jättesöta eller asballa outfits! Väldigt speciell stil, jag älskar't

Dagens detaljer

Jag hann aldrig fota en riktig outfitbild idag men istället så får ni lite detaljer och foton av olika delar av det jag slängde på mig! Jag körde på jeansjackan för att framhäva vårkänslan!



Jeansjacka - H&M, svart (lite genomskinlig) tröja - Lindex, svarta jeans - Cubus, Tygväska - Kan Dee, halsband - Cubus, skor - Converse
(glass - Magnum Strawberry White, haha ;))

So much to do, so little time

Puh, vilken dag. Den har vart sjukt bra alltså, men stressig! På svt fick vi vara på Lilla Aktuellt vilket var skitkul!! Alla var verkligen jättetrevliga, det var en rätt liten grupp med reportrar, programledare, redaktörer m.fl. Vi satt ute och åt med dem på lunchen också, det var så himla soligt och varmt! Behövde inte ens en jacka eller kofta, sååå underbart.

Sen i alla fall var jag på keramiken i typ 2 min haha och hämtade en tallrik och en kopp som jag har gjort och som blev klara till idag. Och efter det störtade jag hem och bytte om till träningskläder och mötte upp Moa för en lång springtur. Det gick jättebra! :D Men nu är jag trött...
Efter det var jag även och hämtade Tulpankungen-blommor som vi alltså har sålt med klassen. Och nu sitter jag här!
Ikväll måste jag även försöka hinna träffa Fanny för att akut-plugga franska, hon drar ju till NY imorrn den lyckliga jäveln.
Men vi hörs senare hörrni! Kram kram kram!!


Från idag. De första två är tagna på lunchen  när det var fetvarmt och den sista från när vi var påväg hem med glass! Fast då hade solen tyvärr gått i moln...

Soft and silent



Idag råkade jag försova mig, så i sista stunden slängde jag på mig första bästa! Den blå klänningen är så himla bekväm, typ världens mjukaste mysigaste tyg. Det är därför jag älskar den... :)

Klänning - Vila, Kofta - Urban Outfitters (London), Tights - H&M, Halsband - Två ihopsatta tunna kedjor med berlocker, båda är nog doppresenter. Sist men inte minst, skorna är mina nya, bländande vita Converse!

(som Vicki skulle ha sagt: "jag har två glödlampor som lyser... hahaha. Ett gammalt internt skämt ;))

Bra dag!

Hejhej tjatja, förlåt för att jag inte har bloggat sen imorse men det beror inte på mig utan snarare min dator... Den är sjukt seg av någon jävla anledning.
Hur som helst, dagen på SVT har faktiskt vart asrolig! Vi var ju på text-tv och webb-avdelningen, i det så kallade "Nyhetshavet." Det var riktigt stora lokaler fullproppade av olika sorters journalister som sysslade med webben, tv-sändningar, nyheter, Rapport, Aktuellt m.m... Det var väldigt intressant att vara där för vi fick lära oss så mycket  (typ som hur man gör en webbartikel) och träffa en massa snälla människor. Fast jag har vart jättetrött idag så jag höll typ på att somna haha, men jag klarade mig ;)

Har ni haft en bra dag?
Jag har inga bilder att ladda upp tyvärr men dagens outfit kommer snart! ♥

Födelsedagsbarn

Godmorgon sweeties!
Idag är det ju onsdag, och jag och Johanna ska vara på text-tv på SVT. Det låter inte så kul kanske, men vem vet? Det kan ju vara jätteroligt ;) Det återstår att se helt enkelt. Vi slutar nog vid ca kl 15 igen tror jag så bi hörs väl i eftermiddag vi fyra-tiden.
Ha en bra dag! ♥

Idag fyller förresten Moa 15 år så GRATTIS  på dig!! :D ♥


Det går inte att ladda upp bilder för då dampar min dator, men som tur är kom min syrra Jennifer hem från Frankrike (hon har vart där i en månad) igår och hon är familjens dator-expert så jag ska be henne snällt så fixar hon nog prooblemet! ;)
Sålänge blir det en gammal bild på Moa, Wilma, Vicki & mig!

TISDAG

Tja! Jag har inte hunnit blogga förräns nu för jag har haft fullt upp, så det är därför! Först hade jag ju prao från 9 till ca 14.30. Idag var vi på Veckans brott och dokumentäravdelningen. Det började med att vi fick se en riktigt bra men hemsk dokumentär som har vunnit en oscar tror jag, den hette The Cove och handlade om delfiner. Rekommenderas verkligen, så himla dramatisk och man blev verkligen chockad...
Sen fick vi vara med lite i kontrollrummet och studion och träffa Leif GW Persson lite typ, haha. :)

Efter praon tog jag en sväng förbi skolan för att hämta franska och lite annat, där träffade jag Vicki så vi snackade lite och kollade in genom fönstret till nya matsalen som invegs första dagen vi var på prao. Den ser stor ut!

Efter det var det i princip direkt till keramiken, och sen kom jag hem nu för en stund sen. Jag började typ skriva det här inlägget för en timme sen men datorn blev jättekonstig så jag var tvungen att starta om och hålla på lite sådär. Men nu funkar allt perfa igen! Har ni haft en bra dag?

Jag och Johanna fick syn på vår stora idol Bolibompadraken idag bland rekvisitan utanför bolibompastudion! ;)

Nattinatti

Nu har jag tagit en härlig varm dusch och är så trött att jag håller på att ramla ihop typ, haha... Imorgon börjar jag och Johannaa kl 9 så det blir ingen sovmorgon då inte... Måste dra ca tio över 8 nämligen!
Sov gott sweeties, bloggar nog först imorgon eftermiddag igen. Ses då! ♥

Titta vad vårigt det ser ut i trädgården, jag blir så glaaaaaaaaaaad :D

PRAO-dag 1 på SVT

Shit vilken dag jag har haft! Det var verkligen skitkul!! :D Jag ska ta och sammanfatta dagen lite åt er:
Det började på Lilla Sportspegeln med att vi fick kolla på senaste avsnittet, bli runtvisade på avdelningen och vara med på ett möte inför dagens program. Då fick vi träffa de som jobbade med programmet, programledarna, kamera-män och folk som hade hand om ljus och ljud m.m.

Sen fick vi följa med en snäll tjej som hette Emma ner för att möta upp alla små hyperaktiva barn som skulle vara publik i programmet. Det var kul för alla småungar var så roliga, haha... Sen satt vi inne i studion och kollade på medan de repeterade till programmet, och under själva inspelningen (som var direktsänd) satt vi i kontrollrummet och kollade på. Det är därifrån man kontrollerar hela programmet liksom, ni vet ett sånt där rum med massa datorer, skärmar och knappar.
Vi hann också med att dricka ganska mycket kaffe (typ fyra koppar var närmare bestämt hehe) och äta lite godis och mackor, det är ju så svårt att låta bli när det står framme.
Efter det var klockan nästan åtta och dagen var i princip över... Den gick snabbt! Vi fotade lite hoppbilder, köpte nåt gott på pressbyrån och åkte hem, och här sitter jag nu!

Puh, det var ett långt inlägg. Bra jobbat om ni läste hela kan man ju säga! :)

Våra coola inpasseringskort, haha...

I studion!

Hoppbilderrrrr :D

Åh sexiga cheyer asså, verkligen

PUSS PÅ ER I LÖÖÖV U ALL VERY VERY MUCH INDEEEEED

13.23 - ska precis gå

Sådärja, nu är allt packat och klart inför dagen och jag ska alldeles strax gå ner och möta upp Johanna, sen tar vi tunnelbanan till Karlaplan. Idag på SVT ska vi tydligen jobba med Lilla Sportspegeln, det blir säkert roligt!
Det känns lite skumt att börja praon nu när många av mina andra kompisar redan har vart där i flera timmar, men det är ju också bara idag som det är så här och man tackar ju inte nej till en sovmorgon precis, hehe...

Hoppas ni har haft en bra dag hittils och även får en nice eftermiddag, vi hörs nog ikväll när jag är hemma! Det lär nog inte vara förräns vid typ kl 21 tror jag, slutar ju kl 20.
PUSS


Prao-veckan på SVT börjar

Godmorgon på er! Idag har jag som sagt gott om tid nu på morgonen eftersom jag ska börja praoa på SVT den här veckan med Johanna! Och idag börjar vi som undantag 14.30 och slutar därför så sent som 20.00, men det är ju inget problem utan tvärt om skönt med en lång morgon för en gångs skull!

Jag har hunnit vakna i lugn och ro och täntke snart gå ner och ta en dusch. Sen ska jag fixa god frukost och så småningom börja göra mig i ordning inför dagen!


Nu kommer fräknarna fram, hihi. Älskar mina fräknar! ;)

Längtar


Bild från London... Fan vad jag längtar tillbaks, jag vill bara dit. Nu. Världens bästa stad. Jag är ju halv-engelsk vilket ni säkert vet, och även om jag älskar Stockholm och Sverige så är England också mitt hem på många sätt. "Home is where the heart is", som man brukar säga. Alla längtar väl någonstans, jag längtar alltid till England. Mer eller mindre. Men det är ganska mysigt att kolla på gamla bilder och gå och längta också, för jag vet ju att jag alltid kommer tillbaka dit ♥

Kvällen har gått åt till en god middag + efterätt och sen har jag bara chilalt framför datan. Nu däremot ska jag faktiskt städa lite i rummet och kolla att jag har allt inför imorgon. Sen ska jag krypa ner i sängen och läsa Harry Potter... Jag vet jag är en liten nörd men en del av er förstår nog, haha... (Fanny känn dig träffad)
Ha en bra kväll och natt (hahaha "ha en bra natt" brukar man säga så? det lät ju lite skumt...), vi ses imorgon innan praon! Puzzzzzzz

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are."


Det är ett bra citat tycker jag, tyvärr vet jag inte vem som sa det först. Men det ska bli mitt nya motto tror jag, haha! Det är ju en bra påminnelse i alla fall, för alla har vi väl kollat på bilder på "perfekta" människor och kännt oss fula? Eller t. ex sett någon annans provresultat/betyg och kännt oss dåliga? Då mår man ju inte bra, men istället för att känna sig deppig över att någon annan lyckas bättre än en själv så kan man ju försöka bil peppad till att förbättra sig själv. Och då menar jag inte att man ska göra en massa plastikoperationer för att försöka se snggare ut eller att man ska härma någon annan och göra exakt samma saker för att bli lika bra.
Nej, vi är ju alla olika och jag menar mer att jag tror att många av oss behöver sluta försöka efterlikna och jämföra oss med andra och det de gör, och försöka hitta det som är bra i just dig och framhäva det. För om man fokuserar på det som är bra, så glömmer man kanske i slutändan bort att tänka på det som är dåligt...



19.29

Springrundan gick bra! Vi sprang på i flera kilometer, det var jobbigt såklart men inte outhärdligt så nu blir man ju lite peppad på en ännu längre sträcka nästa gång! :)
Okej nu ropade mamma just att det är middag så det här blev bara en snabb liten uppdatering, men det kan ju också vara bra haha!

Jag hoppas i alla fall att ni har haft en riktig supersöndag. Imorgon är första prao-dagen på SVT med Hansi men jag jobbar 14.30-20.00 som ett undantag så vi hörs nog igen både ikväll och imorgon bitti. Ha det bäst min häst!!

Slut på slappandet


Fotad av moi tidigare idag... Så här fint och blommigt är det i trädgården nu! :D

Det blev visst ingen städning, hehe... Orkade inte, vädret var ju så fint så jag gick ut för att inviga min cykel för i år istället! den var skitig och dammig efter typ ett halvår i garaget så jag tvättade den och höjde styret och sånt först, så nu är den frrräsch. Fan vad gött det kommer bli att kunna cykla typ ner till tunnelbanan eller skolan, det går ju mycket mycket snabbare!

Men nu är det i alla fall slut på slappandet som rubriken säger, för jag ska strax möta upp Moa och dra ut på en jobbigt lång springrunda som hon har planerat. :) Måste ju träna lite inför 6km loppet vecka 17 i alla fall!
Vi ses senare, puss!

Hoppbilder!



Till Karin och Johanna eftersom de roligaste ögonblicken i deras liv tydligen är mina hoppbilder, höhö. ;)

Ååååh vackra underbara dag det är. Tycker inte ni det? Klart ni tycker, det är ju i princip sommar! :D Nästan i alla fall. Jag har suttit ute och solat lite, nu blir det städning och sen glass ute solskenet! Det är så himla skönt att inte ha några läxor också, jag vill aldrig sluta ha prao! Hehe.

Looks like it all went wrong, what am i to do?



The Magic Numbers - "Forever lost"
Bilden tog jag igår!

Godmorgon! Har ni sovit gott? Iiinteeee jaaaaaaag. P.g.a. det vaknade jag sur och med huvudvärk, lyckat. Nej, det här var ingen bra morgon för min del hörrni.
Men jag ska strax ta och sätta mig ute lite i solen, kanske fotar jag lite hoppbilder till dig Karin också eftersom du så gärna vill det... Kanske.

Senare idag ska jag ut på en lång, härlig springrunda med Moa, det ska faktiskt bli riktigt skönt. Eller ja, det kommer väl vara jobbigt medan det pågår men desto bättre känns det ju efteråt så det är ju bra!
Vad ska ni göra idag?

Dagens hippie-outfit! Hehe



Som sagt var det lite 70-tals tema idag när vi hade framträdande i samband med Stockholms Kulturnatt. Så jag körde på flowerpower-stilen som ni ser! Rolig klänning va, haha? :D

Klänning - Mina syrrors, Tights - fick av mamma

Tjaaaa

Jag kom hem för nästan 1½ timme sen. Allt gick bra, vi sjöng först i konserthuset och kollade på en annan konsert en stund också. Sen lunchade jag med en tjej från kören, och sen upptäckte jag att jag hade tappat min mobil nånstans i konserthuset hehe... Jag vet vad du tänker Emma, så typiskt mig. Men som tur var hade vår pianist i kören hittat den och tagit den med sig så jag fick tillbaks den sen! Puuuh... :)

Sen så övade vi lite inför kvällen i stadsmuséet vid slussen, och sen åkte jag hem! Jag har hunnit äta middag och nu ska jag faktiskt ganska snart gå igen, vi ska ju sjunga en sista gång ikväll. Får se om jag bloggar igen när jag är hemma, annars hörs vi väl imorgon! ♥

Titta vad som landade i min brevlåda igår...



Från kandeeshop.se, själva tygpåsen kostar 129 kr!

Ja som ni kanske förstod kunde jag inte motstå den, så himla snygg! Vad tycker ni? Själv kunde jag inte ha vart nöjdare!

Dagens planer

Godmorgon!
Idag är planerna att sjunga heeela dagen, med min kör alltså. Vi ska först ses i konserthuset vid kl ett, och sen kommer det vara lite olika grejer under hela dagen och till sist ett framträdande i typ stadsmuséet tror jag vid 21.30. Det ingår i Stockholms kulturnatt, om ni känner till det? :)
Så jag vet inte riktigt om jag kommer hem emellan, but i wouldn't bet on it. Alltså kommer det kanske bli lite sisådär med bloggningen, men jag ska tidsinställa minst ett inlägg!

Det som är lite flummigt med hela sång-grejen är att det är 70-tals tema... Hm. Men min syrra (Johanna) hittade en soft klänning som jag kan ha, eller asså den var ganska fin tycker jag. Och rolig. Sen tänkte jag bara fixa håret lite hippe-aktigt med små flätor bakåt typ om ni fattar? Man vill ju inte vara för eccentrisk...

Vad ska ni göra idag förresten? Vi hörs, pusspuss! ♥

Puss!

Nu är jag hemma från Fanny, det var en mysig kväll. Hur har ni haft det?
Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen, tänkte läsa lite om jag inte somnar på direkten... Men det gör jag nog.
Ha det bra och sov gott nu!

Osammanhängande, men bra


While my mother waters plants, my father loads his gun
He says Death will give us back to God
just like the setting sun is returned to the lonesome ocean

... I'm happy just because, I found out I am really no one

-Bright Eyes, "At the bottom of everything"

Jag misstänker starkt att jag ahr lagt upp den här låten nångång för inte så länge sen, men den har bara gått in i min själ på nåt sätt. Den har en liten historia i början, om en tjej på ett flygplan. Sen störtar flygplanet, "30 000 feet into the largest ocean on planet Earth".

Det är en fin sång, och en fin musikvideo. Lyssna på den ni, så går jag bort till Fanny och kollar på film och bygger upp mitt lilla fettlager på magen med popcorn och godis. Låter lovande!
Haha nej, men jag kan vara seriös också, jag lovar. Det blev bara inte så just idag.
Vi ses när jag är hemma igen!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

CONVERSE



Yes ett nytt par till samlingen! Vita den här gången, ritkigt efterlängtade :D 700 pix gick de på som väntat (köpta på Intersport på drottninggatan om ni undrar, de hade bra utbud), det sved i plånboken som man brukar säga men det var det värt haha!

Frrridaayyyy

Idag är jag hemma lite senare än vanligt, dels för att jag jobbade över lite men också p.g.a. att jag tog en sväng förbi Intersport på vägen hem och fick med mig ett par nya favoritskor hem... Nu är ni nyfikna va? ;)

Dagen har annars vart chill, jobbet var inte särsklit krävande. Jag flamsade mest runt med Karin och Johanna och så fick vi överblivna mini-muffins också så det var nice! Så nu är veckan över och det var min sista dag på Wayne's Coffee. Det känns lite trist för nu vet man ju precis hur man ska göra och var allt finns och sådär, men som jag sa igår: en vecka är nog ganska lagom egentligen.
Nu blir det mellis tillsammans med ett sprillans nytt avsnitt av Off the Map!

Vill ni se dem? :)

Godnatt


Jag har nu hunnit komma hem och även duschat, och ska alldeles strax krypa ner i sängen för några timmars sömn innan den sista prao-dagen på Wayne's Coffee. Ganska skönt, det har vart kul men en vecka är precis lagom. Nästa vecka blir det SVT vilket kommer bli en stor men rolig förändring!

Sov gott hörrni, vi ses imorgon! (jag ska verkligen försöka fixa ihop en ny header till dess, fast den blir nog rätt enkel) PUSS

Bråttom bråttom

Tja!
Nu är jag hemma lite, jag måste egentligen gå nu men när jag ändå har satt på datan så kan jag ju likabar blogga! Min dag har vart rätt bra, Emma kom och åt lunch med mig på Wayne's så det var nice! :) Hur har eran dag varit?

Efter "jobbet" mötte jag upp Emma, Fanny, Wilma och Moa på Café 60 vid Rådmansgatan och tog en fika, det var ett jättemysigt ställe (som Emma kände till). Dit kommer jag nog gå tillbaka! Sen åkte vi hem och jag kom hem för kanske en kvart sen, ska gå alldeles strax till kören. Så vi hörs lite senare ikväll, om jag har tid.
Puss på er!



På Café 60 idag!

08.14

Good morning sunshines!
Jag har lite bråttom just nu för jag måste gå om 10 minuter, men tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt! Idag har jag först prao från 9-15 som vanligt, och sen ska jag möta upp några tjejer på Café 60 för en fika. Mysigt!

Efter det planerar jag att hinna hem en snabbis för att lämna väskor och hämta noter och sen iväg till kören! Jag får se om jag hinner blogga emellan, men det är inget löfte... ;)
Så ha en bra dag hörrni, vi ses nog ikväll eller imorgon! ♥

On a bed of ivy




Tagna idag. Trädgården är helt snöfri nu, underbart!

Onsdag

Tjenare mannen, nu är jag tillbaks igen då! Dagen har varit bra faktiskt :) Åsa (en av mina lärare) kom och hälsade på för att se hur vi hade det, och jag, Johanna och Karin lyckades även göra klart vår prao-uppgift som var att intervjua någon (eller några) på arbetsplatsen. Skönt att ha det klart! Fast vi var ju tvungna att fråga vad de har i lön, men det ville de inte svara på hehe...

Yes men när jag kom hem vid typ tjugo i fyra gick jag direkt ut och tog en massa foton i trädgården, så nu har jag lite material till den nya headern. Så jag tänkte fixa lite mackor och sätta mig och jobba på den nu. Förhoppningsvis får jag upp den på bloggen redan ikväll, men annars imorgon eller på fredag.
Ha det bra, puss!

Lite av caféet där jag spenderar mina dagar denna vecka!

Svar på läsarfråga!


helena om Andra prao-dagen avklarad:
får ni ta hem dom där tröjorna sen?? En lite konstig fråga kanske men lite kul att veta ;)

Svar:
Nej, det får vi inte... De har en hel del sånna tröjor och förkläden i ett litet omklädningsrum där, så vi får låna tröjor att ha över våra egna medan vi jobbar där :)

TV-dags

Nu ska jag strax sätta mig framför TV:n och kolla lite på Desperate Housewives samtidigt som jag sysslar med lite andra smågrejer. Efter det blir det en dusch och sen sängen! Imorgon jobbar jag som vanligt 9-15, och går nog förbi skolan efteråt och hämtar böcker (om jag nu någon enda gång kan komma ihåg skåpnyckeln...).

Men vi hörs på eftermiddan imorgon då! Sov gott :)
Vid halv tio kommer det upp ett inlägg med svar på läsarfråga!


Andra prao-dagen avklarad

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma, dagen har vart helt okej... Hur har ni haft det? Jag är så sjukt trött, vill bara lägga mig och sova. Men det får jag inte! För om en halvtimme ska jag iväg till keramiken. Det är ju mysigt, men jag orkar liksom inte resa mig upp alls just nu haha.

Men hur som helst, ha en bra eftermiddag så hörs vi ikväll! Puss!



Johanna, Karin och jag idag på Wayne's, haha.

Somehow, somewhere, I know something's wrong tonight

Jag har haft en bra eftermiddag och kväll, men är lite opepp på bloggen idag så det är därför uppdateringen inte har vart så bra. Sorry about that darlings! Känner mig inte riktigt på topp på nåt sätt... Menmen, jag ska inte tvinga fram några inlägg för det blir inte bra, utan ni får ha det bra så ses vi imorgon istället, förhoppningsvis på bättre humör! Puss&kram ♥

Förresten: den nya headern är bara provisorisk, jag var så trött på den andra! Jag ska jobba lite på en ny, den kommer upp inom de närmaste veckorna!

hahaha... hoppbilder alltså. Menmen, nåt måste man ju bjuda på!

Döda fötter?


Puh, hemma från första prao-dagen då! Jag är somsagt på Wayne's Coffee på drottninggatan 31 (inne i Lagerhaus typ) den här veckan! Det var lite förvirrande när jag kom dit imorse, för de hade av misstag råkat boka in 5 prao-elever där den här veckan! Så vi hade inte så jättemycket att göra förutom vid lunchtid då det fanns sjukt mycket disk och sånt att ordna med.
Annars fick vi bl.a. städa hyllor, packa in varor i kylskåpen, tända ljus på borden, hämta och lämna saker m.m. Personalen var trevlig och hjälpsam så jag tror det kommer bli bra ändå!

Dock sprang jag ju runt i converse hela dagen, så mina fötter gjorde så jävla ont i slutet av dagen att jag typ stapplade hem sista biten, haha. Det kanske förklarar rubriken? ;) Menmen, ont i fötterna är ju inte så mycket att klaga över.
Har ni haft en bra dag? Nu ska jag äta, som vanligt då. Vi ses senare, pusspuss!

21.46

Nu tror jag att jag har fått allt i ordning inför PRAO:n imorgon, det kommer nog bli roligt! Fast ändå lite nervöst såklart... Men mest kul hoppas jag! Det är ju hur som helst skönt att få en paus från skolan, även om man kanske inte har så roliga arbetsuppgifter på praon.

Nu tänkte jag ganska snart gå och lägga mig faktiskt, vill ju vara pigg till imorgon. Jag tror inte jag orkar bloga på morgonen, men vi hörs väl igen när jag är hemma från "jobbet" då haha! Det kan vara rätt sent för jag måste kanske dra förbi skolan en sväng och hämta böcker också. Menmen, vi ses när vi ses helt enkelt! Sov gott ♥

Fighting for peace is like fucking for virginity




Åh jag älskar alla snygga grejer som Kan Dee designar! Är riktigt sugen på att beställa hem tygpåsen asså, så himla snygg. Och budskapet gillar jag! Men jag ska nog sova på saken i alla fall...
HÄR har ni hennes webshop!


Every little step of the way

Oh my gosh det regnar!! :D Ni kanske inte fattar varför jag är glad, men asså jo det gör ni väl? Regn!! Inte snö!! Hahahaha. Hoppas den sista snön blir bortsköljd nu, skulle vara så himla skönt. Eller vad säger ni?
Det var så himla längesen jag hörde ljudet av regndroppar som smattrar mot fönstret... Älskar det ljudet, det låter lite som sommar... ♥

Okej men nog snackat om vädret. Nu ska jag gå och fixa lite mackor och varm choklad, ses senare!


Hemma, aahaaa



Höhö

Nu är jag tillbaks från konfaträffen (kom hem för typ 45 min sen) , som var lite mysig liksom. Vi fick bl.a. måla påskägg, äta, höra berättelser ur bibeln, se en bit ur en film m.m. Så det var nice! Kul att träffa alla andra konfirmander igen också.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har ju inget plugg! :D Eller jo juste, vi har fått en FET JÄVLA LÄXA av vår franskalärare att göra över ledigheten, men den vill man ju inte göra nu direkt...

Menmen, jag ska nog kolla på tv lite och jobba på lite intervju frågor till praon, orka det. Vi måste liksom fråga vad dom får i lön, hur gör man det utan att vara oartig tror ni? Hehe.

Konfaträff


Frukostbild i brist på annat, haha...

Söndag igen då... Jag tycker veckorna går rätt fort ändå! Idag är planerna att gå på konfaträff 11-15, det ska vara gudstjänst först typ och sen lite andra grejer typ lekar och sånt säkert. Vi leker ganska mycket där haha, men det är ju kul! Så jag ska strax gå och duscha och sen göra mig iordning! Vad ska ni göra idag då? :)

Vi hörs senare! ♥


20.38

Tja! Nu mår jag mycket bättre, illamåendet försvann så fort jag kom mig för att äta något; hade ju bara käkat typ godis och en macka på hela dagen dum som jag är. Och jag vet inte hur det är för er, men när jag inte har ätit på ett tag så kan jag börja må illa, så det var därför!

Men nu är Emma här faktiskt, vi ska ha en liten spontan filmkväll! Jag känner att jag kör på det den här helgen, men det är ju ince! Yes men nu ska jag vara social, vi ses imorr om jag inte bloggar senare! ♥

Jag och Emma hos Wilma!

Update

Det kan hända att det inte blir så mycket mer bloggning idag, för jag mår inte bra just nu. Jag är ju aldrig sjuk så tycker det är jävligt ironiskt att jag ska börja må illa och få huvudvärk två dagar innan praon börjar... Grrr. Men jag ska gå och hitta lite vitaminer och sån skit att proppa i mig nu, vi hörs ikväll om jag inte mår för dåligt för att blogga... Hoppas verkligen inte det.

Puss!

Hur något gammalt blir till något nytt

Jag hittade ett gammalt linne i min byrå som jag använde rätt mycket för ett tag sen, inte nu längre men jag gillar färgen och knapparna! Men det är långt, går typ ner över rumpan. Och den här sommarn ska det ju tvärtom vara korta tröjor, så jag satte saxen i mitt gamla linne helt enkelt och klippte av det på mitten. Sen släpade jag fram vår gamla dammiga symaskin och fållade duktigt!

Så nu har jag en "ny" magtröja till sommaren, älskar när man kan göra om gamla plagg sådär! Check it out:

FÖRE:                                                                                                   EFTER:

Vad tycks? Själv är jag supernöjd!

Fyra favoriter just nu



Bright eyes - At the bottom of everything
Robyn - Konichiwa bitches
PJ Harvey - The last living rose
Noah & the Whale - 5 years time

Fanny tipsade mig om den sista, äääällllsskkarrrrrrr den! Man blir så himla glad av den tycker jag! :D

Bra start på lördagen

Godmorgon! Kvällen igår var mysig, det var bara Fanny och jag igen så vi åt sjukt mycket micropopcorn och choklad och kollade på lite olika filmer och sånt som gick på tv. Hon gick hem vid typ tolv/halv ett kanske, så jag orkade inte blogga då. Men istället så kan jag lova att ni ska få gott om inlägg idag! :)

Nu ska jag fixa frukost och kolla på Vampire Diaries, vi ses!

Längtan



Haha vilken härlig röra va? Jag mixade lite olika grejer som ni ser! Jag älskar att det blir så mycket färger till våren, det är så fint!!

skor - Topshop, blus - Topshop, linne - Topshop, tröja - Bikbok, ring - Bikbok

FREDAG YEAH YEAH YEAH

Haha, rubriker är jobbiga ibland... Men hur som helst, har ni haft en bra dag? Det har jag!
Just nu sitter jag hemma hos mig medan Fanny ligger på min matta och ritar, haha. Hon hade glömt sin nyckel så nu är hon här, men det är ju bara trevligt! :)

Vi ska nog äta lite nu och sen hittar vi väl på nåt annat. Ikväll blir det troligtvis en liten filmkväll, men det är inte riktigt färdigbestämt än. Ha det gött så ses vi snart! ♥
Har tyvärr ingen bild...

It started out as a feeling, which then grew into a hope


Bild tagen av mig häromdagen

Godmorgon pluttar! ♥
Skönt att det är fredag va? Och sista skoldagen på tre veckor för mig! Nästa gång jag sätter fot i skolan kommer vara den 26:e april, haha fatta det! Vi ska ju som sagt ha prao i två veckor och sen påsklov! :D

Yes men nu måste jag verkligen göra mig iordning, så vi ses i eftermiddag istället. Tjingeling!

RSS 2.0