Outfit 31/5


Klänning - Indiska, kofta - Lux, väska - Kan Dee, armband - present från Fanny, Converse.

Såhär gick jag klädd idag! Vad tycks?


Det sista provet är skrivet

Tjenatjena på er igen, hoppas allt är bra?
Idag skrev jag det allra sista provet för terminen, kemi var det. Det gick rätt bra tror jag och dessutom så var det provet som sagt det sista viktiga den här terminen, så nu är det inget kvar i princip! :D Bara att längta till sommarlovet.

Nu på eftermiddagen har jag vart hos Fanny en stund, skulle hjälpa henne lite med so-redovisningen hon ska göra imorgon. Jag kom hem för kanske en halvtimme sen, och nu tänkte jag mest chilla och njuta av det faktum att jag inte har nåt plugg!
Dagens outfit kommer strax!

Haha jag bjuder på en rolig bild på mig, Fanny och Emma från igår!


Bloggfri dag

Nej hörrni jag är inte på blogghumör alls idag... Har fortfarande en massa provplugg och ett tal att öva in till imorgon, och dessutom vill jag hinna med lite annat idag. Så det får stå tomt här idag!

Ha en härlig söndag så hörs vi imorgon eller på tisdag!

Jag bjuder på denna bild från när vi skulle paddla kanot i Flottsbro i torsdags, sexig flytväst or what??


Senaste köpet

I fredags var jag inne i stan med Emma en sväng efter skolan. Jag skulle egentligen leta efter skolavslutningsklänningar men det finns ju verkligen inga fina i år! Tycker jag i alla fall... Hur som helst så hittade jag vanlig svart långklänning på Indiska som jag köpte!
Jag har velat ha långklänningar länge och nu fick jag två på samma dag, perfa! :D


The other woman



Nu har jag pluggat en massa NO så jag är helt trött i hjärnan, haha... Så jag passar på att ta en liten paus och kolla på en film jag hyrde igår och som vi inte kollade på, The other woman heter den.
Synd att vädret är trist för annars hade jag kunnat sola, men det är ju ändå mysigt att sitta och kolla på film när det är dåligt väder!


Presenter från igår!



Från Fanny: snygga Victoria's Secret trosor direkt från New York, och ett jättegulligt armband! Supersnällt av dig Fanny, tack igen!! ♥


Från Emma: Ett jättefint linne med spetsdetaljer som hon köpte till mig i Paris, och ett glassogram! Tack tack igen, såå fina grejer! ♥

Från Moa och Vicki: Värmeskydd, asbra för mig som tyvärr inte tar hand om mitt hår så bra som jag borde... Och en snygg marinblå klänning, perfekt till sommaren! Jag passar på att tacka även er igen haha, det var jättebra presenter! ♥

I'm back

Godmorgon!
Det blev ingen bloggning igår som ni säkert märkte, jag förvarnade ju er för lite dålig uppdatering de närmaste dagarna. Men nu är jag faktiskt lite mer inspirerad att blogga, får väl hoppas att det håller i sig ;)

Igårkväll hade jag några tjejer hemma hos mig för att fira min 15-års dag lite, jag ville inte göra en stor grej av det men det var en jättemysig middag-film-och en massa godis-kväll, haha. Jag fick superfina presenter också som jag tänkte visa för er lite senare!
Idag måste jag plugga rätt mycket, eftersom matteprovet inte var en succé så känner jag att det måste gå bra på kemiprovet nu för att väga upp det... Hehe. Plus att jag har en jättejobbig muntlig so-redovisning att förbereda.
Men jag tidsinställer ett inlägg med mina finfina presenter till ganska snart och sen hörs vi väl senare. puss!

Bild från häromdagen...

Flottsbro

Idag har vart en upptagen men bra dag för min del! Det var ingen skola utan istället hade vi schemabrytande dag i Flottsbro, vilket faktiskt var jättemysigt. Alla hade två aktiviteter, jag hade kanot-paddling och akvarell-målning.

Sen var det bara hem och byta om och iväg på körkonsert i Gröndalskyrkan, det var det sista jag såg av kören för den här terminen. Men konserten gick väl bra, och nu har jag vart hemma i snart en timme. Har faktiskt inte ätit middag än kom jag på, men det kanske jag borde göra? Haha.
Här har ni några fina bilder från Flottsbro i alla fall:


Emma är bäst Bea är en häst

Tja!
Sorry att uppdateringen är så dålig, men jag har 1: inte tid. 2: skolan måste gå före just nu. 3: ingen inspiration. Och det är väl ändå bättre med få, lite mer genomtänkta inlägg än många ointressanta och stressade inlägg? Det tycker jag i alla fall...

Hur som helst så har dagen varit bra! Vi slutade tidigt och sen följde jag med Emma för att hämta Smilla, och jag hängde även med hem till henne för att plugga matte till nästa stora prov på fredag. Och nu är jag fortfarande kvar, för eftersom både Emma och jag skulle äta själva ikväll så kunde vi ju lika gärna äta tillsammans! :)

Men hörrni nu vet ni ju hur läget ligger så vi hörs när vi hörs helt enkelt, pusspuss!


Presenter från familjen

¨
Plattång från Sassoon :)

En bok, Veronica Maggios nya skiva, bra akvarellfärger och pengar från mormor! (Alltså inte allt utan pengarna var från mormor menar jag haha)

Proffsiga skrivböcker och pennor och sånt - asbra, för det är mycket roligare att plugga med fina grejer tycker jag!

Och sist men inte minst: strumpor! Jag klagar alltid på att jag inte har några, så Jennifer gav mig en massa! :)


Tuesdaaaay

Så var tisdagen avklarad, har bara typ 9 skoldagar kvar nu faktiskt... Hur sjukt är inte det!?
Dagen har i alla fall vart rätt bra, förutom att jag trodde det skulle bli varmt imorse så jag tog shorts... Ett dåligt beslut tydligen eftersom det började regna och blåsa som fan, haha. Och matteprovet gick nog helt okej hoppas jag.

Nu sitter jag och äter asgod chokladtårta med jordgubbar från igår, har inget speciellt planerat i eftermiddag vilket är skönt. Har ni haft en nice dag då?


Födelsedags sång




När jag loggade in på facebook var det en liten tjej jag känner som "sjöng" för mig som ni ser, det tyckte jag var supergulligt haha! :D


Birthday girl


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag, haha! Om ni nu inte visste det. Dagen har i alla fall vart jättebra, väcktes med sång och fina presenter av familjen och i skolan flöt det mesta på bra! Jag kan visa vad jag fick för presenter senare eller imorgon om ni vill? :)

Tyvärr måste jag plugga nu tråkigt nog, har två stora matteprov i veckan och det första är imorgon... How fun.


Hemma

Tjenare mannen, är hemma nu som ni ser! Helgen har vart helt superawesome, tänker inte tjata igenom allt men vi har i alla fall fått göra ascoola låtar tillsammans med hundratals andra, det blev väldigt mäktigt. Men det har inte vart en lugn minut på dagarna och inte mycket sömn på nätterna, så det är skönt att vara hemma nu!

Har ni haft en bra helg?
Jag måste verkligen verkligen plugga matte och franska nu, har en hel del prov nu och jag borde ha börjat plugga till dom för länge sen så nu får jag väl helt enkelt trycka in så mycket information som möjligt i hjärnan, haha...
Vi ses senare!

En bild på oss från i lördags, den är inte min utan är tagen av fotografen Linnéa Pettersson! Ser ni mig? Haha, antagligen inte..? Men jag sitter ner där borta vid elementet till höger ;)

Solsidan



Haha den här scenen är faktiskt fortfarande rolig tycker jag! Ove är ju bara för skum.

Gamla och nya favoriter



Regina Spektor - Us

Noah and the Whale - L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Veronica Maggio - Inga Kläder

Carla Bruni - Quelqu'un ma dit


Ännu mer inspiration från Lookbook



Jag såg på Emmas blogg att hon hade lagt upp några outfits från Morven på Lookbook och jag kan bara hålla med Emma om att hon verkligen har en skitsnygg stil! Dessa två av hennes outfits är nog mina favoriter, fast det är svårt att välja för allt hon sätter ihop är bedårande!

Vad tycker ni?

Västerås

Nu är allt packat och klart och jag ska strax gå ner till tuben för att åka in till centralen och möta upp min syrra Jennifer. Sedan möter vi de andra tjejerna i kören och åker till Västerås som jag skrev om i förra inlägget (min syrra går nämligen i samma kör som jag)!

Jag vet inte om jag kommer ha några bilder därifrån för min kamera funkar inte just nu, men det finns väl ändå inte såå mycket att se i Västerås kanske? Jag har tidsinställt några inlägg till er som kommer upp under helgen men bloggar som vanligt igen först på söndag/måndag.
Ha en underbar helg, pusspuss!!

Jag och Jennifer i Manchester när vi hälsade på vår andra syrra Johanna förra året (hon pluggade där då)!

Ännu en kort skoldag

Idag är jag också hemma rätt tidigt som ni kanske märker, det beror på att jag inte ska vara med på idrotten idag. Anledningen är att jag ska åka till Västerås med alla tjejer i min kör! Vi ska delta i nån slags "festival" där vi ska sjunga som sagt. Det verkar som det kan bli roligt i alla fall så jag hoppas det!

Tåget går 15.07 från centralen, så jag har lite tid här hemma innan jag måste dra vilket är skönt. Tänkte packa klart och fixa med lite andra småsaker. Men jag bloggar en gång till innnan jag går :)

Bild tagen häromdagen


Veronica Maggio den 19/8


Fanny och jag bokade våra biljetter igår och jag längtar redan! Jag verkligen älskar Veronicas musik så det ska bli sjukt kul att se henne live!


Den sista vanliga torsdagen

Ja som rubriken säger så var det våran sista torsdag enligt schema idag, hur sjukt är inte det!? Vi har ju självklart fler torsdagar kvar, men de är schemabrytande eller lediga! :)
Dagen har hur som helst vart bra, inga ovanligheter men ändå sådär bra. Hur har er dag varit?

Jag håller på med nästan allt på en gång här: kollar på tv, bloggar, lyssnar på musik, packar och äter. Typiskt mig. Jag brukar intala mig att det sparar tid, haha... Jag kanske inte har sagt det men imorgon eftermiddag åker jag nämligen iväg till Västerås med min kör, men mer om det senare!


I wish I was a little bird so I could fly away




Bright Eyes - "Lua"

Härlig dag

Idag var det faktiskt bara tre små lektioner: matte, franska och idrott. I och för sig hade vi franskaprov vilket jag tror gick helt okej, men engelskan var inställd så vi slutade typ runt kl 12 - värt! Innan vi cyklade hem åkte jag, Fanny, Wilma, Emma och Moa och köpte pizza på Spader Dam och satte oss ute i solen och åt till lunch också vilket kändes som pricken över i!

Jag tänkte unna mig att chilla lite innan jag sätter igång med matten, det blir kanske några soltimmar också om det känns tillräckligt varmt och molnfritt. PUSS på er!

Bilden är från Emmas blogg!

Några små nyheter


Mineral foundation från Åhléns (l'Oréal) och l'Oréal hårinpackning också köpt på Åhléns!

Vanlig vit tröja från H&M

Ja det var ju inget särskilt intressant direkt, mest nödvändigheter. Men det var det jag köpte i alla fall! :)

Tisdag den 17:e maj

Idag blev det lite sen bloggning som ni säkert märker, men det beror på att jag var tvungen att dra till Skärholmen lite snabbt efter skolan, jag behövde köpa en vanlig vit t-shirt till en fotografering och sen behövde jag lite smink också... Men jag fick det avklarat ganska snabbt!

Ikväll måste jag tyvärr plugga in en massa sista minuten till franska-provet imorgon, jag borde ha gjort det tidigare men det blev inte så hehe... Så då får jag väl göra det nu. Men jag tidsinställer ett inlägg med dagens små inköp till lite senare!
Har ni haft en bra dag?


Det börjar tära på krafterna


Jag är verkligen dålig på att prioritera. Har nämligen inte pluggat ett enda dugg sen jag kom hem, jag var på för dåligt humör och är det fortfarande faktiskt. Men det är ju ingen ursäkt, nej nu blir det middag och fanemej vad jag ska plugga efter det! Hehe...
Äh jag tror jag satsar på matten ikväll och sen skiter vi i resten och gör nåt kul istället. Försöker intala mig själv att jag är en sån där härlig människa som aldrig pluggar särskilt mycket och ändå lyckas fenomenalt, men vi får väl se hur det går med den teorin haha!

Det här är nog sista inlägget för idag om jag ska vara realistisk, vi hörs imorrn med nya krafter som man brukar säga! (eller brukar man kanske inte det?)


At my window



"At my window, sad and lonely
I stand and look across the sea
And I sad and lonely wonder
Do you ever think of me?"

Hata måndagar

Nu är jag hemma från skolan då, dagen har inte vart bra faktiskt. Jag kan inte riktigt sätta ord på det men jag vaknade väl på fel sida, redan från början hade jag en dålig inställning liksom om ni fattar... Och det faktum att jag har matte, kemi och franska prov att plugga till plus typ 50 sidor om Judendom & Islam att läsa gör inte saken bättre precis...

Men jag hoppas ni har haft en bra dag i alla fall!! Haha ;) Nu ska jag väl hugga in på mitt läxberg, CYA

En detalj på kjolen jag hade idag, köpt secondhand är den ifall ni nu skulle få för er att undra över det!

Inspiration



Bilder från Lookbook, tjejen heter Elle Ribera (bilderna länkar). Åh är inte den första bilden suuuperfin? Både outfiten och verkligen bakgrunden och frisyren... Den andra outfiten gillar jag också, helt annorlunda men sjukt snygg!

Mobilblogg

Hej, ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag men jag har vart upptagen... Jag vaknade sent och sen pluggade jag matte med Jennifer för hon skulle gå och jag behövde hjälp så det behövde höras direkt liksom. Ja och sen var det städning, storhandling och nu kollar jag på film med Johanna!

Men jag hoppas i alla fall att ni har en bra dag, vi hörs senare när jag är lite mer inspirerad att skriva bra inlägg haha... Puss!

Baby Monkey

Tredjeplats för Sverige då, det måste ju vara det bästa vi lyckats med på några år va?
Kvällen var hur som helst mysig, eller efter typ de första 15 låtarna tröttnade vi ganska rejält, man kollar ju inte för att det är bra musik direkt... Men nu har Moa och Wilma precis gått hem och jag ska snart sova.

Som en godnatt-hälsning till er bjuder jag på dagens roligaste youtube-klipp, hahahaha så flummig och gullig på samma gång. Särskilt om man lyssnar på den finfina låten!


Melodifestivalen

Nu har jag både pluggat, städat och ätit middag och är mätt och glad som en liten gris!
Om ca en kvart kommer Wilma & Moa hit för en liten filmkväll, vi ska kolla på finalen av Melodifestivalen, eller Eurovision Song Contest som man kanske ska skriva?

Hur som helst så blir det säkert jättemysigt, jag har inte kollat på en enda delfinal eller nånting i år men finalen  ska man väl se antar jag! Måste ju heja på Saade, höhö ;) Ska ni kolla?
Ha en bra kväll i alla fall vad ni nu gör, puss!
(Förresten, det känns som att jag skriver "hur som helst" och "i alla fall" hela tiden, har ni också tänkt på det? Haha)


Sötnosarna hos Fanny i vintras!


Ny header!




Nu är den nya, väldigt enkla men enligt mig lite mer somriga headern på plats som ni ser. Eller så ser ni inte, men då är det bara att uppdatera sidan så bör den ju komma upp!
Vad tycks? Borde jag kanske satsa på en av de färgglada varianterna istället, hehe? ;)

Kommer nog att pröva lite olika bakgrundsfärger men jag börjar såhär så får jag se hur det blir!

Godmorgon!

Lördag idag då, det är ju mysigt. Tyvärr måste jag plugga en hel del för nästa helg kommer jag vara borta i Västerås med min kör och då har jag inte tid att plugga... Och det är ju såklart en massa viktiga prov och redovisningar de här sista veckorna på terminen.
Men lite annat ska jag väl också hinna med, det är ju bara lördag en gång i veckan! Haha ;)

Vad ska ni göra idag då?
Btw, om ni har tur så kanske det dyker upp en ny header någon gång under dagen!


Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut


"Lät du henna komma närmre, var hon vackrare än mig?
Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
Hur ska man älska någon som har älskat nån förut?"

Melissa Horn - "Lät du henne komma närmre"
Jag såg det här citatet nerskrivet på ett litet bord i skolan och visste inte att det var Melissa Horn, jag brukar inte lyssna på hennes musik. Men jag tyckte det var fint så jag googlade på en rad jag kom ihåg och då fick jag upp hennes låt... I och för sig fastnade jag inte riktigt för själva låten även om hon är duktig, men texten är fin tycker jag!

21.41

Nu har jag ätit middag med mina syrror och Johannas pojkvän, vi hade efterrätt också så nu är jag helt proppad med mat, hehe... Men gott var det!
Har ni en bra fredagskväll då?

Tror inte det blir så mycket mer av den här kvällen än film nu men det är tillräckligt mysigt för ikväll ;)
Vi hörs, puss


Maddi Jane - Price Tag


Den här lilla tjejen är så jäääkla duktig!! Jag har nog publicerat någon av hennes covers för länge sen, men jag gillar den här låten och hon gör den verkligen bra tycker jag!

Visst är hon begåvad, eller vad tycker ni?

fredagfredagfredag

Äntligen fredag, det har jag sett fram emot sen förra fredagen tog slut typ haha! Dagen har varit bra, i matsalen var det några sköna nior som hade värsta lilla spontan-konserten för fransmännen som kom till skolan igår! De var verkligen grymma så det var nice, och det var en liten fransman som kom upp och dansade som Michael Jackson haha! Cooling ;)

Sen var det orientering som denna gång gick rätt bra så det var skönt! Och nu är jag hemma, jag fixade mackor och en stor latte, muuummmms. 
För kvällen har jag väl hittils inga särskilda planer, det är bara jag och mina syrror hemma ikväll och man träffar ju inte Johanna så ofta nu när hon bor i Uppsala så det kan hända att jag stannar hemma med dom och har lite filmkväll eller nåt men vi får se!

Har ingen snygg bild från idag så det blir en från igår!

Liljekonvaljer


En bild som jag tog häromdagen!

Oops nu glömde jag bort tiden igen som jag brukar, och jag glömde att jag skulle baka till kören också så jag får väl köpa nåt på vägen... Haha mitt minne är verkligen inget att skryta med ;)
Nej nu måste jag rusa om jags ka hinna gå förbi konsum också, men ha en nice torsdagskväll hörrni! Jag skriver senare om jag orkar och hinner men annars imorgon!

BIG HUG

Torsdag!


Så var torsdagen också över och imorgon är det fredag - awesome! Dagen har flutit på rätt bra, niornas kabaré var verkligen grym så det blir nog svårt att toppa den nästa år när det är våran tur! Och även om det blev lite mulet så är det ju fortfarande varmt! :)
Har ni haft en bra dag?

Nu ska jag plugga franska och äta godis, haha yummy. Vi hörs igen innan jag åker till kören, puss!

Det går en vind över vindens ängar


Bild från Vaxholm i oktober

Nej nu har jag påbörjat det här inlägget typ 40 gånger, haha! Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva idag men så är det ju ibland som ni kanske förstår, eller så gör ni inte det.

Hur som helst så satsar jag på min bästa förkylnings-kur ikväll, nämligen massor av té med honung och citron, och sitter invirad i filtar framför tv:n :) Även om det kanske skulle vara skönt att stanna hemma imorgon så går det liksom inte, för vi har en viktig debatt på engelskan och dessutom vill jag inte missa niornas kabaré... Så då måste jag ju bli frisk! Haha.
Men vi hörs imorgon istället, jag ska kolla på Grey's Anatomy och sen gå och lägga mig direkt så vaknar jag förhoppningsvis lite piggare och friskare imorgon!


15.32

Nu är jag nästan klar med mitt jobb i trädgården och har även vart och lämnat pengarna i skolan med Emma, så jag tar mig en liten mellis-paus! ;)
Förkylningen är lite bättre tror jag, men känner mig fortfarande inte helt frisk. Hur har eran dag varit?

Nej nu blir det lite tv och sen ut i solen igen för att jobba klart! ♥


Operation Dagsverke

Godmorgon!
Idag är det för min del som sagt ingen skola utan istället Operation Dagsverke, i år går pengarna till skolor i Himalaya för att förbättra förhållandena för barn och ungdomar där, så självklart är man ju med!

Tyvärr har jag dock dragit på mig världens förkylning, det började redan igårkväll men idag är det värre... Jag har ont i huvudet, halsont plus att jag är helt hes... Inte kul.
Så bortsett från att jag ska jobba lite i trädgården till Operation Dagsverke så blir det nog inte så mycket gjort idag, utan jag ska försöka vila så jag blir frisk fort!
Vi hörs senare, pusspuss!

19.04


Nu har jag precis kommit in från verandan, jag låg där i solen och somnade nästan, det finns inget mysigare såhär på en helt vanlig tisdagskväll.!
Jag ska strax äta middag och sen blir det nog en lugn kväll. Imorgon är det Operation Dagsverke, det blir en nice liten paus från skolan. Förra året sjöng jag och Emma på stan, det var skitkul minns jag! Men i år nöjer jag mig med lite jobb här hemma ;)

Vi hörs kanske senare, pusspuss!

Som jag har längtat

Nu är det ju sommar för fan, älskar det här vädret!! GRYMT.
Skoldagen var rätt bra, Emma är hemma från Paris nu så det var kul att träffa henne och prata om den fina staden, plus att vi fick varsin söt liten present som jag visar på bild här nedanför.
Hur har eran dag varit?

Jag ska gå och fixa mellis nu och sen blir det nog en timme eller två ute i solskenet! PUSS

Körde på nya Beatles-tröjan med jeansshorts till idag för det är ju så varmt och härligt!

Den urgulliga (och goda) presenten från Emma! Thank you darling, det blir nutellamackor till mellis tror jag ;)


Finns det något vackrare?


Alla bilder togs igår av mig i trädgården, det är så otroligt fint när fruktträden blommar tycker jag!

17.05

Nu ska jag alldeles strax dra ner till tunnelbanan och åka in till stan för som sagt middag och sen konsert, jag har tidsinställt ett inlägg med lite fina bilder som kommer upp under kvällen.

Ha en bra kväll, vi hörs! ♥

En solig start på veckan

Jahapp tydligen funkar det att blogga igen nu då, fattade aldrig vad som hände med blogg.se egentligen men det spelar ju ingen roll nu när det funkar!
Jag tog bort de inlägg som inte publicerades igår men plötsligt dök upp nu om ni hann se dom, kändes konstigt att ha kvar dom..

Hur som helst så har väl dagen vart helt okej i skolan, med det här fantastiska vädret kan man ju inte låta bli att vara på bra humör! :D Jag är hemma nu och tänkte käka lite och chilla i solskenet någon timme innan jag ska iväg in till stan.
Kvällens planer är att äta middag på Örtrtädgården med familjen och sen ska vi gå på en konsert på Dramaten så det blir väl nice! Lite familytime liksom ;)
Puss och kram skumbanan!

Söndag den åttonde maj

Shit vad veckorna går fort har ni tänkt på det? Nu är det liksom maj, och om bara några veckor är det juni och skolavslutning och sommarlov och sen börjar jag nian, åh herregud. Haha, men det är ett tag kvar i alla fall.

Hur är det med er denna soliga morgon förresten? Med mig är det bara bra! Jag tror det kommer bli en lugn, mysig dag med mycket solande om vädret håller i sig, måste även städa och göra läxor men det får gott ta och vänta några timmar ;)
Puss!

Bild från igår.


Jag går sårad och du går fri


Så var lördagen slut då tyvärr, men den har vart bra!
Jag avslutade dagen med att kolla på Pirates of the Carribean 3 med Jennifer, älskar den filmen. Eller ja, jag älskar alla tre för den delen ;) Åh jag längtar sååååå efter den fjärde! Vilken biosommar det blir, både Pirates och Harry Potter och säkert många andra bra!

Nej men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, blev inte så mycket sömn igår natt så nu ser jag fram emot att äntligen få sova. Pusssss på er och godnatt! ♥


Nytt i garderoben




The Beatles-tröja från H&M för 149 kr, och små rosliknande örhängen från Lindex som kostade 40:-

Lång, bra och blogglös dag


Hej! Oj, det var ett tag sen. Men ni vet ju hur det är med min dator just nu, och dessutom har jag vart borta sen typ 14.30. Jag var nämligen inne i stan med Fanny för att shoppa! Ingen av oss hade den bästa shoppingdagen, jag provade en långklänning som inte var riktigt så fin som jag ville att den skulle vara så jag köpte den i slutändan inte, och Fanny letade överallt efter snygga boyfriend-fit jeans men de finns verkligen inte i mindre storlekar!

Hur som helst så fick jag i alla fall med mig en snygg tröja och nya örhängen, visar dom snart så kika in :)
Jag hoppas ni också har haft en nice lördag! ♥


Hos Vicki

Nu är jag hemma hos Vicki, har vart här sen typ kl åtta skulle jag tro... Det är jag, Wlma, Fanny, Vicki och Vickis kompis Sofija som är här. Vi har kollat på Nyckeln till frihet, en hemsk men sjukt bra film som jag klart rekommenderar om ni inte har sett den!

Vi ska nog gå hem ganska snart, men jag tror inte jag bloggar då så det här blir nog sista inlägget för ikväll, godnatt på er!


Ballerina


Dessa underbaringar kommer från H&M för 199 kr! Jag såg dom först på Fanny Staafs blogg, i det här inlägget.
Där kan ni också se bättre bilder på dom! Skitgulliga tycker jag, kommer lätt köpa dom om jag lyckas få tag på dom! :)


Det är ju i alla fall fredag


Det är så fint nu när träden börjar blomma! Fotad i trädgården.

Tjena pruttar, har ni haft en bra dag?
Min var väl okej fram tills idrotten då vi skulle orientera. Det brukar gå bra för mig men idag gjorde det verkligen inte det så det kändes ju rätt ut sagt som en ganska sugig avslutning på skolveckan. Menmen, det var en rolig cykeltur hem med några tjejer i alla fall så då blev jag på bättre humör!

Ikväll ska föräldrarna i klassen ha en sorts cykelfest och cykla runt till olika hus och äta förrätt, varmrätt och efterrätt. Så jag och min kära tjockiskompis Fanny ska äta pizza hos mig och sen drar vi antagligen hem till någon annan, kanske Vicki. Det är väl kvällens planer det!
Nu blir det en dusch och sen mellis! ♥

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Jag kom hem från kören från ett tag sen, den var väl trevlig! Vi har börjat med sommarsånger nu :)
Känner mig för en gångs skull inte särskilt trött ikväll faktiskt utan istället lite hungrig så jag tänkte nog ta en macka och kolla lite på tv innan jag kryper ner i sängen. Imorgon är det redan fredag, efterlängtat!

Hoppas ni har haft en bra kväll i alla fall, vi hörs väl imorgon! ♥
Bjuder på en godnattsång såhär i bildbristen! Hehe ;)

Världens bästa Håkan. ♥

Trött på alla jävla problem

Så var torsdagen i skolan över då! Det har vart en rättså bra dag, tills jag kom och fick ta itu med min dator som nu av okänd anledning är mer seg än nånsin och sjukt skum. Och den är ju inte ens gammal! Jag är så himla trött på att den aldrig kan bete sig normalt...

Men i skolan var det i alla fall bra som sagt, vi fick typ låtsasbråka på engelskan (alltså på engelska), och bara sjunga på musiken. Plus att vi äntligen fick tillbaka biologi-proven och jag fick ett efterlängtat MVG vilket kändes nice såklart!
Har ni haft en bra dag? Jag sitter och äter och kollar på Gossip Girl lite halvt nu, ska ganska snart dra till kören.

P.g.a. att datan som sagt är ett helvete så vet jag inte när jag kommer kunna blogga så vi kanske inte hörs igen idag, men jag ska lösa det så snart jag kan! Puss!!




I'll hold my breath


Until you see me in your dreams
We'll stay awake beneath the trees
We'll watch the buildings turn to dust
A sky of diamonds just for us
You are the risk I'll always take
The only branch I'll never break
Those fears we'll blow them all away

Hold my breath, I'll hold my breath

Ellie Goulding

On stranger tides


ÅÅHHHH fyhelvete vad jag längtar, måste gå på premiären!! Även om Orlando Bloom och Keira Knightley inte är med längre så är ju Johnny Depp med och då kan det väl inte bli annat än bra? Tycker i alla fall filmen verkar ha ett bra koncept, jag ser verkligen sjukt mycket fram emot att se den! :D

Mellis


Tja! Nu är jag hemma från skolan då, dagen har vart rättså bra! Vi fick kolla på lärarkabarén som faktiskt var riktigt rolig, asså vissa lärare på min skola är så jäkla flummiga, haha. Typ Jonas, vår musiklärare. :)
Hur har eran dag varit?

Nu ska jag sätta mig och äta mellis som ni ser på bilden. Synd att vädret fortfarande är så trist, annars hade jag gärna lagt mig ute och solat... Men icke.
Jaja, puss! ♥

20.36

Nu är jag hemma från en middag ute med pappa och Jennifer, mamma har typ sin bokklubb här på middag ikväll så därför åt vi ute. Ja, inte mig emot! Haha.
Resten av kvällen kommer nog gå åt till tv & mycket sömn... Är trött som vanligt. Imorgon är det ju i alla fall onsdag vilket är skönt, en kort dag med rätt okej lektioner.

Vi ses senare, puss!

Jofama by Kenza


Alla dessa snyggingar kommer från Jofama by Kenza! Jag skulle vilja ha en skinnjacka, fast de är ju rättså dyra... Shortsen skulle också vara skitsöta med en gullig topp på sommaren! Och någon av armyjackorna, helst den gröna :) Vad tycker ni?

Braces

Ännu en skoldag avklarad! Den har vart bra förutom det jävla snöovädret... Jag började nästan gråta, haha. Men förutom vädret så har allt flutit på bra!

Och på tal om det jag skulle göra nu i eftermiddag... Allt gick som jag hade hoppats, så jag kan meddela att jag var hos en tandreglerare/specialist som skulle kolla på mina tänder och bestämma om jag behöver tandställning och i fall jag får den "gratis". Till min glädje bestämdes det snabbt att jag ska få tandställning och slipper betala eftersom det är ett så pass stort bettfel. Ni kanske undrar varför jag är så jävla glad, men jag har vart missnöjd med mina tänder länge så det ska bli jätteskönt att få en ändring på det! :D



Två bilder från lunchen idag!

Godnatt!

Nu ska jag strax soooova, är hur trött som helst! Imorgon är det tisdag... Jag ska som sagt iväg på en rätt viktig grej på eftermiddagen, skriver kanske om det när jag är hemma beroende på hur det går. En del av er vet ju redan vart jag ska men inte alla så därför blir det här ett lite kryptiskt inlägg, haha.

Hur som helst, sov gott så ses vi imorrn sötnosar! ♥

Är det nu, nu som det tar slut?


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut?
Är det nu, nu som det tar slut?

Snälla bli min igen
Nej låt de vara som i en film

Ja, som ni hör sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio, tror aldrig jag kommer få nog av den här skivan. Jag har hunnit äta middag, kolla på 7th heaven och pluggat lite. Ikväll blir det nog tidigt i säng för min del, ska försöka att inte hålla mig vaken den här gången också, haha.
Men först blir det en dusch!

Imorgon ska jag iväg på en spännande grej, kanske får ni höra mer om det senare. Puss!


En snabb shoppingtur & en present

Trots trötthet har min måndag ändå varit rättså bra faktiskt. SO-läxförhöret kändes som det gick ganska bra, jag slapp hålla talet och maten var god. Dessutom fick vi varsin present från Wilma som har vart i USA, jag visar den på bild här nedanför.
Minuset var ju att det började snöa på eftermiddagen, och även om det var typ 3 flingor som smälte direkt så var det ju snö!! I maj!!! Det här landet alltså...

Efter skolan drog jag in till Skärholmen en snabbis för jag hade en massa tråkiga men nödvändiga saker att köpa, som typ tights, deo och sånt. Men jag fick även med mig två färgglada nagellack och ett par örhängen! Åh vet ni jag såg världens sötaste klänning på JC, men jag använde all min självdisciplin och gick ifrån den, haha... Vill inte slösa pengar just nu.

Nagellack från Cubus, 2 för 39:- & Örhängen från Glitter, 40:-

Ascool pincett som jag fick i present av Wilma från Florida tror jag! Tack!! ♥

Monday morning


Good mooooorrnnnning, åh vackra underbara efterlängtade måndag! Eh not. Vetefan vad det här kommer bli för dag, för jag är fullkomligt utmattad... I och för sig är det mitt eget fel eftersom jag med flit höll mig vaken långt in på natten för att jag läste en skitbra bok hehe, men jag blir ju inte mindre trött för det.

Bland annat SO-läxförhör och ett eventuellt hållande av svenska-talet står på schemat idag, har inte pluggat till nåt av dem -lyckat. Haha ;) Men det går nog bra ändå med lite tur!
Nu ska jag hoppa i duschen och förhoppningsvis vakna till lite, ha en bra måndag! ♥

dåliguppdatering.nu

Hej förlåt att min blogg suger, haha. Nej men jag har bara så mycket läxor nu att det är lite svårt att få tid över till bloggen, och så har jag inte heller mått så bra idag...
Men jag ska nog hinna med lite bättre uppdatering nästa vecka hoppas jag!

Jag har i alla fall inget av intresse att rapportera; läxor, sömn, städning och huvudvärk beskriver väl ungefär min eftermiddag i nyckelord. Låter kul eller hur? Haha.
Men nu ska jag belöna mig själv med ett avsnitt av The Secret Life och sen blir det väl att gå och lägga sig så småningom... ♥

Haha jag och Fanny igår.

Ultraviolett

Nu är jag hemma från konfaträffen, den var väl ganska rolig. Först var det ju gudstjänst och sen fick vi typ gå tipsrunda, äta lunch och lite sånt.
Jag borde verkligen plugga nu, men ärligt talat vet jag inte om jag orkar... Haha, det kanske kan vänta en timme eller så i alla fall ;)

Vad har ni för er idag då?

Jag kör på violetta naglar idag som ni ser!

Bildbomb från Valborg





Det var en jättetrevlig kväll, vi var nere vid brasan och träffade en massa folk och det var fina fyrverkerier och fin eld o.s.v. Hade ni en bra kväll?

RSS 2.0