iPad

Vet ni vad? Idag kom min mamma hem med en sprillans ny iPad som hon hade köpt! Till sig själv alltså, men jag får låna den :D Så det är kanske inte så svårt att gissa vad jag har gjort hela kvällen? Haha.
Har ni haft en bra kväll? Jag är inte så taggad på skolan imorrn efter denna tre-dagarshelg, men det känns inte alldeles för jobbigt heller så det ska nog gå.

Nej men nu ska jag gå och packa väskan och göra mig iordning för att sova, godnatt på er! ♥

Nya smycken


Halsband (ganska lång silverkedja med berlockerna som ni ser på bilden) 49.50 kr
Enkla silverringar 39.50 kr
Allt från H&M!

De här smyckena köpte jag idag när jag var i Skäris med Vicki. Jag har inte så mycket pengar just nu så jag satsade på smycken istället för kläder liksom ;) Men det är ju inte så fel det heller, eller vad tycker ni?

Dagens planer

Nu ska jag strax dra ner till tuben för att möta upp Vicki, vi ska till Skärholmen :)
Det är ju så himla fint väder idag så man måste ju bara ut och göra nåt av dagen!
Vi ses senare när jag är hemma igen, pussss ♥

Studiedag!

Gissa om det var skönt att sova ut idag!? FETT nice säger jag bara, jag älskar studiedagar!
Och ännu en gång är vädret helt fantastiskt, underbart solsken och klarblå himmel! Kan det bli bättre? Om det fortsätter så här så måste det ju bli en tidig vår i år ändå, eller vad tror ni? Jag hoppas verkligen det!

Nu ska jag gå och steka lite pannkakor till lunch, ha en bra dag och passa på att njuta av solen! ♥

Rött & blått

Nu har jag i alla fall skrivit klart mitt tal om Tyra Banks och skrivit stödord (fast jag sa att jag inte skulle plugga...), skönt att ha det klart. Nu måste jag bara öva på det så att jag kan det till på onsdag, men det borde jag ju klara.
Vad har ni gjort idag förresten?

Nu ska jag stänga av den här lilla maskinen, har världens "data-huvudvärk" så jag kommer nog inte blogga mer ikväll... Men ni får ha det bra, jag bloggar imorgon när jag har vaknat för jag har ju studiedag då :D

Mixade lite nagellacksfärger idag, haha...

Peaceful


Jag har just vart ute, det är ju så himla fint väder och det var sol på verandan så jag svepte in mig i en filt och en stor halsduk och satte mig där en stund. Så himla mysigt, jag fick riktiga vårkänslor!
Just nu lyssnar jag på lite bra musik och gosar med min söta kissemisse, men funderar på att baka nåt gott, hihi. Och kanske kolla lite film. Plugget skiter jag i idag, det får man unna sig ibland tycker jag ;)
Vi ses, puss!


Solig söndag

Idag har jag haft en riktigt slapp morgon, vaknade kl 9 lika pigg som om jag hade sovit i en vecka så det var ju bara att gå upp då, haha. Det är ganska skönt när det blir så ibland, då får man en del gjort på morgonen liksom.
Idag hade jag tänkt att städa och fixa lite i mitt rum, kanske baka eller träffa någon. Det blir nog en sån där mysig dag helt enkelt!
Jag har ju studedag imorgon (LYCKA :D) så jag tänkte plugga lite då istället för idag. Men jag får nog skriva lite på mina olika faktatexter/tal ändå, jag har ju liksom 3 stora redovisningar på G som sagt så det finns en del att göra...

Men ni får ta och ha en underbar söndag, jag uppdaterar mer senare! ♥

Vår i luften? :)

Dagens inköp

Det blev en tur till Skärholmen, hehe. Hittade lite olika härligheter, här har ni bilder på mina inköp:

Ett nice linne från Monki, 150 kr

Trosor från Monki, 60 kr

Bomullsrondeller: Apoteket, 10 kr
Nivea Visibly Clear scrub: Apoteket, 67 kr
IsaDora compact powder: Åhléns, 125 kr
... och sist men inte minst (jo, faktiskt minst, haha), Försvarets hudsalva: Apoteket, 19 kr

Yes det var det jag köpte idag! Vi ses senare, pösss ♥

Blandade snyggheter


Blus Bikbok, sammetsleggings Monki, tröja Monki, skor H&M, Blommigt linne Topshop, väska H&M, shorts Topshop

Saturday


Godmorgon sunshines!
Har ni sovit gott? Jag sov väldigt bra när jag väl gick och la mig, och vaknade runt 10.30. Skönt :)

Idag har jag inga speciella planer, men skulle nog behöva åka in en sväng till typ Skärholmen för att köpa lite olika saker som jag har slut på, typ ansiktskräm m.m. Och ja, sen vill jag kanske kolla på lite fina kläder också, hehe...
Vad ska ni göra idag?


Flätat

Tja, vad görs?
Jag kom hem från Emma för lite över en timme sen, har sen dess hunnit duscha, byta om m.m. Nu ska jag gå ut och chilla lite med familjen, det verkar finnas lite smått & gott att äta i köket och jag börjar bli hungrig, hehe... ;)
Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir. Filmkväll med någon kanske, jag får se.
PUSS på er, ha en riktigt nice fredagskväll!

Vad gillar ni min 1800-tals flätfrisyr, haha? Skönt att hålla håret borta från ansiktet i alla fall!

FREDAG

Aloha!
Just nu sitter jag hemma hos Emma på hennes säng och lyssnar på lite skön musik, hihi.
Dagen har vart bra, ganska chilliga lektioner och efter sista lektionen (idrott i V-torp) kom Wilmas mamma förbi och hämtade oss med bilen, så det var ju asnice! För en gångs skull gick det snabbt att komma hem liksom!
Sen efter det hängde jag med Emma hem, vi har kollat på Vampire Diaries, ätit mellis och bara chillat :)

Har ni haft en bra dag då? ♥




Sov gott! ♥

Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och bara sooova tills klockan ringer 06.20, haha. Några timmar blir det ju i alla fall.
Kören var bra förresten, vi har börjat med några nya, ganska svåra låtar men det är ju bra med en utmaning antar jag. :)
Vi ses imorgon (FREDAG), nattinatti!

Mot Odenplan

Nu måse jag dra, ska till kören. Fy fan vad mörkt det är ute asså, och kallt också. Inte roligt...
Men det är ju kul att sjunga i alla fall! Bloggar möjligtvis ikväll om jag orkar och hinnner, annars hörs vi imorrn! Jag kan inte fatta att det redan är fredag då! Veckan har gått riktigt fort :)

En stor kram till er ♥

2011 - 01 - 27

Idag har jag haft en ganska okej dag, men vi skriver långa texter på både franskan, fysiken och på engelskan vilket kan vara lite jobbigt när man har alla tre lektioner på samma dag... Så jag blev helt snurrig i hjärnan av alla olika språk, haha!
Men i alla fall, har ni haft en bra dag?

Förresten, SHIT vad jag längtar efter våren! Jag gjorde en "våren 2011" - lista på Spotify och då började jag längta efter värme, sol och blommor så himla mycket... Gör ni också det?
Nu måste jag gå och äte för jag typ dör av hunger, men vi ses lite senare mina sötnosar! PUSS

ps: Jag jobbar lite på en ny header så ni vet, det kan ta lite tid för den blir inte riktigt perfekt, men det blir i alla fall en ny någon gång snart, promise!

ÅH


Åh varför har jag inte en massa pengar?? Det finns så onaturligt mycket snyggt i affärerna nu när det börjar bli vår!
Den lilla snickar-byxdressen är bara hur söt som helst tycker jag, de mönstrade är riktigt schnygga, och skorna... Sådär klumpiga på ett fint sätt, om ni fattar vad jag menar? Fast om jag tog på mig dom skulle jag ju förstås bli typ 1.85, haha!

En solig dag


Toodles!
Den här dagen har varit rättså chill, jag och Wilma fick VG på ledarskapsuppgiften så det var ju bra :) Sen skrev vi lite på våra tal på engelskan, och slutade 13.45.
Har ni haft en bra dag då?
Ikväll måste jag tyvärr ta tag i min text om vindkraft och skriva lite på den, jag har inte fått ner ett enda ord så det behöver göras. Det är bara så tråkigt att läsa en massa fakta, menmen...
CYA ♥

Prepared

Nu har jag i princip allt redo för morgondagen, har skrivit ut ett papper med lite stödord och sånt till imorgon, för jag och Wilma ska ju redovisa ledarskapsuppgift på idrotten... Så nu är jag lite nervös, tänk om man failar totalt liksom? Menmen, det är väl bara att göra det.
Förutom det så tror jag i alla fall att det blir en ganska chill dag, bara fyra lektioner vilket är bra!

Sov gott mina darlings, kramelikram ♥ haha.

Schemabrytande dag

Hej på er! :)
Idag har jag som sagt haft schemabrytande dag, allt har gått relativt bra förutom att jag verkligen har haft en dålig hårdag, hur jag än gjorde så blev det inte bra... I-lands-problem, haha.
Har ni haft en bra dag?

Jag kom hem 14.30, så sen dess har jag kollat lite på Top Model och ätit. Men nu om.. eh 3 minuter ska jag gå och möta Moa och åka till keramiken, så vi ses väl senare hörrni, pusspuss! ♥

Här har ni dagens look lite snabbt! Skjortan är från Bikbok, kjolen är ett gammalt linne från HM och tightsen är från Åhléns!

Sleepy

Nu ska jag gå och lägga mig, hihi. Jag sov ju inte så bra natten till idag, men nu är jag genomtrött så jag vill bara sova... Det finns inget bättre.
Imorgon blir det en schemabrytande dag; först ska vi fylla i någon sorts undersökning/enkät om hur man mår tror jag, sen ska vi ha typ en frågesport (Teknik 8:an), och sen ska vi ha två olika "aktiviteter"/lektioner som man har fått välja, eller önska. Så jag ska ha syslöjd och bild, yay :)

Vi ses imorrn gullepluttar, hihi ;) ♥

2011 - 01 - 24

Idag var alla tjejerna i min klass som sagt först på ungdomsmottagningen, ni vet som skolan brukar ordna. Det var bra för då missade vi ju lite lektioner och sen gick vi på donken i Liljeholmen lite snabbt, hihi.
Sen hade vi lunch och sen svenska och teknik, så det var ändå ganska chill. Fast vi bygger ju robotar på tekniken och min blir ganska failad, hehe. Råkade bränna mitt hår med lödpennan 2 gånger också... Smidigt.

Hoppas ni hade en bra måndag, puss ♥

Morgonblogg

Good morning sunshines! Har ni sovit gott? Själv sov jag inte överdrivet bra, jag låg vaken och oroade mig över allt jag måste göra, haha.
Menmen, nu är jag i alla fall uppe och har ätit frukost. Jag ska strax gå ner och ta en snabbdusch och sen göra mig iordning för skolan. Fast idag ska vi tjejer i klassen ju först mötas vid tunnelbanan för att åka till ungdomsmottagningen, så vi missar ju lite tråkig skoltid på morgonen i alla fall!

Ha en bra dag, puss & kram! ♥

Beauty and the Beast

Ikväll har jag kollat på världens bästa Disney-film, nämligen Skönheten & Odjuret. Jag älskar den! Det är en så himla fin historia om riktig skönhet och vad kärlek egentligen betyder, och när jag var liten gillade jag den också speciellt för att Belle är den enda Disney-prinsessan som är brunett precis som jag, haha ;)

Tidigare ikväll var jag också hos Fanny och gjorde matteläxan, skönt att ha den klar. Nu måste jag bara plugga på tråkig fakta om vindkraft, olika musklers namn, Tyra Banks och Sacré Coeur... En salig röra, haha. Min stackars hjärna måste vara fruktansvärt överarbetad :( Haha.

Godnatt sötnosar, vi ses imorgon! ♥

SKHLM

Solen försvann, buhu :( Menmen, det var fint så länge det varande!
Jag har hunnit duscha, städa och rensat bort gamla kläder och håliga strumpor, ätit lunch m.m.
Men nu ringde mamma precis, hon är i Skärholmen med syrran (jennifer) så jag och pappa ska köra dit och möta dom. Ska typ bara köpa någon sorts pryl som behövdes för att sätta upp min stooora affisch, haha. Men vi får väl se vad jag kommer hem med, hehe...

Jaja så jag ska äta upp min macka lite snabbt, cya! ♥

Sunshine


Idag är det riktig vårkänsla ute tycker jag! Solen skiner för fullt och himlen är blå som blåaste blått, haha :D Vad ska ni göra med den här vackra dagen då?
Jag ska börja med att städa, städa ut vintern ur mitt rum, rensa bort skit och vädra. Ska sätta upp en ny, jättestor affisch också, ni vet den som jag skrev att jag och mamma beställde för ett tag sedan? Den kom i fredags och den är underbart fin!
Vi ses sötnosar, hoppas ni får en jättebra dag! ♥


Hemma


Bild från dramaten.se

Teatern var otroligt fint gjord, inte alls långtråkig så det var bra! Jag kom hem för några timmar sen, har kollat på lite film och chillat för jag har ont i huvudet... Irriterande.
Men vad har ni gjort idag då? :)
Nu måste jag sätta mig med lite tråkiga läxor tyvärr, så vi ses lite senare! Pussilussi ♥

Bråttom bråttom

Godmorgon!
Just nu har jag lite bråttom, måste dra om knappt 40 min och jag har inte duschat än, hehe. Bra där Bea. Jag ska som sagt iväg på teater, med mamma och Jennifer. Vi ska se "Den lilla sjöjungfrun" på Dramaten, den ska tydligen vara väldigt bra.
Så vi ses väl lite senare i eftermiddag när jag är hemma igen, hinner inte tidsinställa några inlägg nu, måste verkligen skynda att bli klar nu! Men vi ses, ha en underbar, underbar lördag! ♥ ♥

Jag bjussar på några smickrande bilder, tagna precis nyss (med ansiktsmask), hahaha.

Min fina fredag

Hej!! Förlåt!! Haha.
Nej men förlåt att jag inte har bloggat på hela dagen, jag hade helt enkelt inte tid... Det blir ju så ibland. Hur som helst så kan jag ju berätta lite om min dag:

Först var jag såklart i skolan, och sen efter sista lektionen (idrott i V-torp) åkte jag in till stan med Fanny, Johanna och Moa. Vi köpte present till min lilla Emma som ju har fyllt 15, och vi var hos henne och firade det ikväll. Vi gick dit vid 18.30 och jag kom väl hem för typ 40 min sen kanske.
Det var jättetrevligt, vi åt god middag med glassbomb till efterätt :D, pratade en massa och kollade på film (Step up 3) och åt sjukt mycket godis och chips m.m. En mycket bra kväll med andra ord!
Hoppas ni också har haft det bra!

Nu ska jag snart gå och lägga mig och njuta av att få sova ut ordentligt! Imorgon har jag en teater inbokad, annars får jag se. PUSS på er och sov gott sen! ♥

Fotade kvällens utseende lite snabbt strax innan jag gick. Klänningen är min syrra Johannas (jag tror att den är köpt i Argentina)!

Ha en bra kväll!

Nu ska jag skynda mig iväg till kören, vi ses kanske när jag är hemma. Annars får ni ha en bra kväll så hörs vi imorgon! Och då är det fredag, woho!! :D
Puss & kraaaaaaam ♥

Dagens outfit




linne - Ginatricot
avklippta jeans - Acne
kofta - Bikbok
tights - Åhléns
Halsband - har fått det i present
Pärlarmband - Kicks
Färglatt armband - från Turkiet

2011 - 01 - 20

Nu är jag hemma från skolan och sitter och kollar på Masterchef, hehe. Min dag har vart rätt okej, fast jag börjar känna mig stressad igen över allt skolarbete, så sjukt mycket olika projekt och redovisningar. Engelska-tal, Franska-text + redovisning, forskning om vindkraft m.m... Varför ska det alltid vara så mycket på en gång?

Jaja men nu ska jag gå upp och äta, jag publicerar Dagens Outfit snart! Hoppas ni hart haft en jättebra dag, puss! ♥

Onsdag den 19/1-11

Oj, vad händer med uppdateringen här egentligen? Ingenting alls, tydligen, haha. Nej men jag har haft fullt upp precis hela dagen idag, så jag hann helt enkelt inte... Men hur som helst, har ni haft en bra dag?
Min dag började med skola 8.20 - 13.45 (kortaste dagen, woho), sen gick jag & Wilma direkt hem till henne för att planera vår ledarskapsuppgift.
Efter det gick vi direkt till konfaträffen i kyrkan som var kul och mysig, och sen gick jag hem och åt middag och kollade på film med Jennifer.

Och sen blev det nutid, hehe. Så det var väl i princip min dag i en kort sammanfattning.
Nu ska jag tvätta bort sminket och så småningom gå och lägga mig, det ska bli hur skönt som helst att bara få sova efter en bra men lite stressig dag.
Sov gott sen alla fina, STOR kram! hihi ♥

Emma idag! Härlig bild va? :D

21.32

Nu ska jag strax gå ner och duscha och sen försöka att gå och lägga mig, man är ju så sjukt trött på morgnarna så jag tänkte att om jag lyckas somna lite tidigare så kanske jag inte är lika död när jag vaknar, hehe.
Har ni haft en bra kväll förresten?

Imorgon ska jag träffa Wilma efter skolan, vi ska planera våran ledarskapsuppgift till idrotten, och sen vid 16.30 har vi konfaträff, så jag vet inte om det blir så mycket bloggning. Men jag ska försöka hinna med nåt inlägg i alla fall :)
Yes så godnatt på er, vi hörs! ♥

Två fina

Här får ni nåt att lyssna på medan jag är borta, haha. Jag vet att de inte är nya låtar men jag gillar dom ändå :)



PUSS

Hej! ;)
Nu är jag hemma från schoolish och sitter och äter lite mellis framför Top Model. Har ni haft en bra dag? Min var rätt okej ändå. Hade bild & syslöjd, vilket är nice.
Men nu om en halvtimme ska jag möta upp Moa och åka till keramiken vid Telefonplan som börjar idag. Den slutar 18.30 så jag är hemma runt kl 19. Vi ses då sötnosar, ha en bra fortsatt dag! ♥


Blackout

Ikväll har jag kollat på tv och läst i en deckare (svenska-projekt). Haha, segare. Det blev att jag satt kvar framför tv:n i 2 timmar eftersom min söta katt somnade med sitt lilla huvud i min hand och jag ville inte flytta på honom, det var ju så himla sött... ♥
Det är också ett gäng föräldrar från klassen hemma hos oss ikväll, de har någon diskussion om typ klassresan uppe i vardagsrummet.
... så här sitter jag ensam på nedervåningen och försöker komma på en viktig person att hålla ett tal om på engelskan, men har inga idéer... Vad finns det för intressanta människor i världen? Suck. Jag får väl sova på saken som man brukar säga ;)
Jaja men nu ska jag gå och tvätta bort sminket, vi hörs hörrni! Puss

Måndag den 17:e

Skönt att måndagen är över! Nu är det inte så långt kvar till fredag, haha... Har ni haft en bra dag då?
Min måndag var väl helt okej, inget jättekul hände men inget tråkigt heller. Vi har börjat bygga robotar på tekniken, kul va? Haha. :P

Här har ni lite bilder på det jag köpte igår förresten:

Marinblå stickad tröja - Åhléns (frk) - 349:-

Ljusrosa, lite transparent tröja - Åhléns (frk) - 199:-

Dusch + packa + sova

Den här kvällen har vart lugn och mysig, det passade perfekt efter en underbart bra men hektisk dag. Jag har kollat lite på Solsidan och How I Met Your Mother, och jag och mamma har även beställt en jättefin affisch av konstnären Lotta Olsson till mitt rum :D

Nu ska jag gå och ta en dusch och sen packa väskan lite och sen hoppa i säng! Det ska verkligen bli skönt att få sova, jag är sååå trött... Och jag vågar inte ens tänka på hur trött jag kommer vara imorgon, hehe.
Jaja, vi ses väl nån gång imorrn hörrni, sussa sött! ♥


En dag på stan

Idag har jag vart i stan mellan typ 11.30-18! :) Det var jättetrevligt, först shoppade jag med mamma och syrrorna, köpte tights som jag skulle men också två fina tröjor! Sen träffade vi mormor på NK och gick till Medelhavsmuséet (Bagdad Café) och åt lunch. De har verkligen jordens godaste mackor där...
Efter det kollade vi på en utställning där som heter Vita Lögner och sen åkte vi hem! Det var i princip en sammanfattning av min dag det! Hur har ni haft det då? :)

Nu ska jag snart äta, men jag lovar att visa mina inköp senare eller imorgon! Puss & kram på er, vi hörs senare! ♥
(haha, fan vad många utropstecken det blev överallt... :P)

Shopping tomorrow

Ikväll har jag haft en syster-kväll med min storasyrra Jennifer, det var bara vi hemma så vi köpte pizza och kollade på Doctor Who. :) Jag åt passionsfrukt till efterrätt också, sååååå himla gott!
Vad har ni gjort ikväll?

Imorgon ska jag åka in till stan vid typ kl 11 och shoppa med mamma och mina syrror, det ska bli ritkigt nice för jag har inte köpt något till mig själv på ett tag. Jag måste verkligen ha nya tights, jag förstår inte vart alla försvinner! Det måste vara någon i min familj som rotar runt i tvättkorgen och snor alla mina tights helt skadeglatt, haha... :P
Efter det ska vi i alla fall träffa mormor och luncha med henne tror jag. Jag är nog hemme någon gång på eftermiddagen, så vi ses väl då!
Ha det bra hörrni, pusspuss ♥

Vackra vinter

Jag var ute och fotade lite fina vinternatur-bilder innan det blev mörkt. Jag älskar att fotografera! Måste verkligen gå en fotokurs någon gång. Här har ni några av mina foton i alla fall:






Nyfiken



Filippa K: Spring Summer 2011 - Launching soon

Åh vad jag är nyfiken på Filippa K's vår/sommar kollektion... Kolla bara på bilderna ovan, så himla fina. Jag älskar de fina färgerna - sepiafärgat och tunnt, smälter ihop med naturen i bakgrunden och så det mörkblåa... Magiskt!

Rise & Shine

Det är lördag, jag är vaken & pigg och det är ljust och underbart ute! :D
Idag känner jag att jag måste göra nånting riktigt nyttigt av nån anledning, typ städa ur hela mitt rum, sortera bort skräp och småprylar och sånt? Det kanske är på tiden.
Igår kollade Fanny och jag på Star Wars och hävde i oss glass med chokladsås, banan och strössel och läsk. Det var mysigt, haha. :) Hon gick hem någon gång efter midnatt. Hade ni en bra kväll?
Vi ses senare, puss! ♥


Mademoiselle Sardine

Jag har ätit världens godaste middag med päronen och min kära syster Johanna, och nu chillar jag lite och sms:ar med Fanny (eller Sardine som jag också kallar henne, haha. Det kanske förklarar rubriken...). Vi ska typ ses nu och kolla lite film eller nåt, det blir mysigt :) Vad ska ni göra ikväll?
Vi ses senare, ha en bra kväll!

/Peace, Love and Understanding ♥

Måste.Shoppa.Nu.

Alltså det är bara inte klokt vad mycket snyggt det finns på Topshops hemsida nu!! Gå in här och kolla på deras nya ankomster bara... Jag smälter som smör i solsken, haha. Och det kliar verkligen i shoppingfingrarna nu kan jag säga!

Här har ni lite fina grejer: Allt är dock inte från Topshop, men det mesta!

Väska & svart linne högst upp till vänster - Monki
Svart tunika med olika genomskinliga partier - Weekday
ALLT annat - Topshop

Fint va? Jag är kär i den prickiga bodyn, och de blå spets-underkläderna. För att inte tala om byxdressen eller shortsen... Åh. Tur att jag åker till London i februari. Jag måste börja spara pengar så att jag kan shoppa ihjäl mig i en enorm Topshop-butik där...

En efterlängtad fredag

Äntligen fredag, haha. Min dag har vart fett bra, förutom att jag försov mig imorse, men jag hann ändå! Sen hade vi frisbee på idrotten också så det var nice. Har ni haft en bra dag?
Nu kollar jag på Masterchef och äter godis, hehe. Men är det fredag så är det ;) Ikväll ska jag kanske träffa någon kompis och kolla på film, jag får se.
Vi hörs senare hörrni, ha en fortsatt bra fredag!

Nästan fredag

Den här dagen har varit relativt bra, lite seg fram till lunch men på musiken spelade jag och min grupp upp låten som vi hade övat på och det gick bra så det var ju nice :) Hade också engelska efter det vilket var chill för vi fick bara kolla/lyssna på klipp om Marilyn Monroe. Har ni haft en bra dag? Om inte så är det ju i alla fall fredag imorgon, yay :D Tänk positivt, haha.

Nu måste jag gå upp och fixa mat för om knappt 1 timme ska jag dra iväg till kören som börjar idag. Vi ska spela in alla jullåtarna från förra året så vi är på en annan plats med typ bättre akustik tror jag. Det är i Fridhemsplan i alla fall. Så jag är hemma någon gång ikväll, får se om jag hinner blogga då.
Puss & kram på er! ♥

Chill

Ikväll var det bara jag och mamma hemma så vi åt middag och kollade på lite film, mysigt :) Nu kollar jag på nån hetsig "jordens-undergång film" som heter The Core, den verkar rätt intressant men jag hinner nog inte kolla på hela om jag ska orka gå upp till skolan imorgon...
I alla fall så har det vart en bra ta-det-lugnt-dag som behövdes för min del. Imorgon börjar min kör, så jag kommer nog inte ha tid att blogga på kvällen men jag skriver nåt efter skolan! Sov gott sen sötnosar ♥

Inspiration


Har plockat ihop en till snygg outfit som jag gillar! Vad tycks?
Tröja HM, Byxdress/hängslen Monki, Tights Topshop, Sko Dinsko, ringar kyssjohanna.se, halsband missbella.se

2011 - 01 - 12

Idag slutade jag 13.45, tidigaste dagen :) Det var en helt okej dag för mig, vi hade styrka på idrotten men det var ändå ganska skönt.
När jag kom hem var jag sjukt sugen på sötsaker så jag gav efter och bakade kokosbollar, haha. Har också kollat på Top Model och Masterchef och bara chillat ;) Det behöver man ibland tycker jag. Har ni haft en bra dag då?
Men nu måste jag gå och ta hand om min kära fysikläxa, hehe. Har typ 10 sidor att läsa om mekanisk energi...
Så vi hörs senare! ♥

Mobilblogg: godnatt!

Ikväll har jag haft en sån där effektiv kväll. jag har tränat lite, städat, dushat, packat m.m. Bra va? ;-) Vad har ni gjort ikväll dåsötnosar? Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig, är trött som fan ikväll. sov gott sen hörrni! Puss &kram

Dagens

Så var ännu en seg skoldag dag avklarad då! Har ni haft en bra dag?
Just nu kollar jag lite halvt på Family Guy och läser lite bloggar... Men jag ska snart gå upp och göra nåt vettigt istället ;)
Jag kommer inte på så mycket att blogga om idag... Det har typ inte hänt nåt kul. Här har ni dagens enkla outfit i alla fall:

Skjortklänning - Inwear (Åhléns)
Skärp - Åhléns
Tights - ?

Hehe, lite grodperspektiv på den första bilden men whatever...

Snygga väskor


1 Topshop   2 Ginatricot   3 HM   4 Åhléns   5 & 6 Topshop

Back to School

Hemma nu! :) Haha jag försöker äta mellis medan jag bloggar med ena handen och försöker hålla undan mina mackor från min katt med den andra, har både datorn och katten i knät också...
Men i alla fall, har ni haft en bra dag? Det har väl jag, antar jag. Inte den bästa kanske, men det brukar ju inte måndagar vara heller. Vi hade livskunskap, so, franska, svenska och teknik. Det var första gången vi hade teknik, och det var till min stora förvåning rättså kul. Vi fick löda ihop metaller, haha ;)

Det som är bra är ju i alla fall att vi inte har några läxor! Men nu ska jag äta upp, vi hörs! Puss ♥

Namnam, haha

Det ser inte lovande ut alls

Godmorgon... Idag är man lite trött... Menmen, jag kom upp ur sängen i alla fall.
Förresten, vet ni vad jag just gjorde? Spillde ut ett jävla vattenglas över hela mitt skrivbord. Fuck. Vatten på allt! Betygspapper, prao-lappar, mackor som jag skulle äta och sist men inte minst på datorn... Mem det fick jag av snabbt som fan. Jag måste vara den klumpigaste människan på jorden ibland :P

Men nu ska jag gå och äta upp och sen göra mig iordning för en dag i skolan, woho. Vi ses senare när jag är hemma, ha en bra dag! ♥

Det här skulle göra mig glad just nu:



Ringar - stylebytyra.se
klänning - Topshop
Det andra - bilder från Google
Solen - ritade jag själv ;)

13.01 - Hemma

Hejhej! :)
Idag var jag uppe relativt tidigt, skulle ju gå till kyrkan med Wilma som sagt. Ni kanske tycker att jag går dit ofta, och det kanske stämmer, men nu har jag gått på så många gudstjänster som man behövde som konfirmand.
Jag kom hem för typ en 50 min sen, och här pågår verkligen städning för fullt. Mina föräldrar har nämligen bestämt sig för att nu är det dags att slänga ut granarna och ta undan juldukar, tomtar och änglar. Så då blev det så.

Vid två ska jag tydligen in till stan med familjen igen, för att kolla på en till teater. Jag vet, den tredje på en vecka. Men det är min familj i ett nötskal! ;)
Jag vet inte när jag är hemma, men typ senast vid sju säkert. Och imorgon är det skola... åh vad kul. Absolut. Som jag har längtat. Höhö...

Ses, puss ♥

GODNATT

Jag skrev ett jätteflummigt inlägg till er, men jag tog bort det sen. Det var för mycket helt enkelt... HAha.
Har ni haft en bra kväll då? JAg är fortfarande extremt trött, det kanske märks? Hm.
...Så jag ska gå och sova nu, imorgon upp i gryningen! Hehe, nej men redan halv tio! Tidigt va? JAg ska till kyrkan med mademoiselle W.

Det här inlägget blev nästan lika spårat, förlåt. Men jag verkar inte kunna skriva något annat just nu. Så jag publicerar det ändå för ni måste ju få veta att jag slösade tid på försök till bloggning...

Vi hörs imorgon, mer normala förhoppningsvis. PUSS
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Lördag den 8/1

Nu är jag tillbaka, haha. En väldigt kort paus bara, men ändå.
Idag har jag vart på IKEA med mamma, vi införskaffade lite olika saker som vi behövde och jag köpte också en söt liten lampa, kan visa en bild på den sen.
Jag kom hem helt utmattad för lite mer än en timme sen, vi hade vart borta rätt länge och jag hade ont i ryggen, så det var skönt att komma hem. Det är så jobbigt att gå omkring ute i snömodden nu också, det blir liksom ett steg framåt och ett halvt steg tillbaka hela tiden...

Har ni haft en bra dag då finisar? ♥
Nu ska jag gå och ta nåt att äta tror jag, men vi ses lite senare! Pusspuss

Visst är den söt? Jag menar den lilla lampan alltså :) IKEA, 99:-


Rubrik

Den här dagen har flugit förbi och nu ska jag snart äta middag... Jag har inte hunnit eller orkat göra så jättemycket, så det blev en segardag helt enkelt! ;)
Yesss, så det var liksom inte så mycket att skriva om, haha. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, jag bloggar kanske senare men jag tror inte det...
Imorgon tänkte jag ta en bloggfri dag, jag vill inte skriva tråkiga inlägg som jag har gjort under den senaste tiden, utan jag vill kunna blogga för att jag själv vill det och jag vill inte att det tar över mitt liv eller blir en plikt.
...Så vi hörs väl på lördag eller söndag. Ha det bra tills dess! ♥

The ice age

Jag har ont i huvudet :( Igen. Skithelvete. Och det snöar så mycket att det nog är mer snö än luft därute nu. Dessutom fryser jag. Så jag vill inte gå ut... Vilken lovande dag.
Hoppas ni har en bra dag i alla fall, jag är inte så positivt laddad (höhö) som ni märker, så jag vet inte vad jag ska göra av den här dagen men jag hittar på något. Kanske orkar jag blogga senare. Men nu ska jag gå och duscha.
Kram ♥

Oops...

Åh fyfan. Vet ni vad jag just gjorde? Jag skulle tvätta bort min mascara, och så tog jag Alsolsprit istället för ögo-makeup-remover!!! Jag märkte det inte ens förrän jag fick lite i ögat och det sved som fan! Det är väl inte frätande eller nåt?? :S Hahaha asså fatta att jag lyckades få bort all min mascara (det funkade förvånansvärt bra!) med alsolsprit innan jag märkte att jag tog fel flaska! Bra jobbat där Bea...
Jaja, nu ska jag gå och lägga mig och kolla på Top Model, godnatt! ♥

Marie Laveau

Nu är jag hemma! Jag, den dåliga bloggerskan. Men jag har liksom inte så mycket att skriva om just nu...
I alla fall, först idag så promenerade jag till Fruängen med mamma, japp jag är väldigt hälsosam förstår ni. Där köpte jag schampoo, balsam och jättemysiga strumpor haha! :)

Sen var jag på någon snofsig opera i konserthuset med familjen + Johannas pojkvän som sagt, och efter det gick vi och åt på Marie Laveau, alltså en amerikansk restaurang som har typ den godaste maten i hela världen... Haha och gissa vad jag åt till efterätt? "Chokladvulkan"!! :D
Har ni haft en bra kväll gullungar? ♥

Just nu...

Dagens planer

Nu ska jag strax gå, ska iväg med mamma Jag vet inte riktigt när jag är hemma men vi hörs nog senare innan jag ska iväg in till stan. Jag ska ut och typ se någon sorts teater/opera med familjen + min ena syrras pojkvän, sen ska vi också ut på middag så det blir ju trevligt. :) Jag vet inte vad jag tycker om opera men jag älskar att äta på restaurang i alla fall! ;)
Ha en bra dag, vi ses senare! ♥

ANTM

Jag har just nördat en massa avsnitt av ANTM säsong 13, ni vet den säsongen där det är korta modeller? Det är min favoritsäsong, haha... Fast själv skulle jag ju vart för lång för att vara med i den, med mina 172 cm :( Jag gillar Laura bäst, hon har så himla gullig personlighet och jag älskar hennes dialekt! :)

Men nu har jag börjat få asjobbig huvudvärk, fan... Ska gå och ta en alvedon för sen måste jag verkligen städa mitt rum. Jag har skjutit upp det i typ 3 miljoner år men jag hatar att vara i stökiga rum så jag står inte ut med det längre. Jag vet, jag är pedantisk... Hehe.
Ha en bra kväll i alla fall! ♥

Bättre sent än aldrig...

Hej...
Sorry att jag inte har bloggat idag, jag sov aslänge och sen hade jag några grejer att göra, så det var därför. Har ni haft en bra tisdag då?
Just nu sitter jag hur som helst och kollar på lite film och äter kakor haha... Godismonster? Absolut. Nej men jag har verkligen ätit sjukt mycket sötsaker de senaste dagarna (veckorna...). Hela huset är liksom fullt med chokladaskar och kex och tårta från i julas, så det är ju fan omöjligt att låta bli, hehe ;)
Men nu ska jag kolla vidare, see ya ♥

Godnatt! ♥

.

Ja, vad skulle man vara utan musik?

Just nu sitter jag och överför lite ny musik till min ipod, har hållit på med det ett tag för iTunes var tvungen att konvertera en massa låtar typ (?), det är ju första gången jag använder det på nya datorn. Kommer bli nice med lite nytt, min ipod har vart urladdad aslänge också för att jag aldrig orkar ladda den, det tar ju tre timmar haha. Och jag är inte den mest tålmodiga människan på jorden direkt. Men jag saknar den när jag inte kan använda den :(
Okej, nog om det. Haha, visst är det kul att jag kan babbla på typ hur länge som helst om ett relativt ointressant ämne (för er)? Eller inte, haha...
Har ni gjort nåt kul idag förresten?
PUSS

Tyra show

God eftermiddag på er, haha. Jag har bara slöat är hemma hela morgonen, kollat på Tyra Show m.m. Just nu snackar de om en av världens dyraste sängar som har inbyggd tv och ipod och är superbekväm, den ser väldigt härlig ut kan jag säga... Haha. Men kostar tydligen 35 000 dollar :S
Men nu har jag i alla fall duschat och klätt mig så jag kan gå ut, haha. Vad ska ni göra idag?
Vi ses senare, puss!

Hejdå 2010

Jag vet att det är lite för sent för en sån här sak... Men jag hittade den på en annan blogg och kände att jag måste få utvärdera mitt 2010 lite ändå!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, massor!

Höll du några av dina nyårslöften?
Säkert inte, tyvärr...

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej... Eller ja, min kusin?

Dog någon som stod dig nära? Nej, lyckligtvis

Vilka länder besökte du?
Kroatien, England, Norge...

Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Ja.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 19/4

Vad var din största framgång 2010? Jaa... Jag tror jag vet, men jag säger inte ;)

Största misstaget? Att jag tänker för mycket

Har du varit sjuk eller skadat dig? Japp, hade armen i gips i 6 veckor i våras + förkylningar m.m...

Bästa köpet?
Je ne sais pas

Vad spenderade du mest pengar på? Säkert fika

Gjorde någonting dig riktigt glad? Japp!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Breakeven, Fascination, Genom eld, Forever lost m. fl.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Vet inte...

Vad önskar du att du gjort mer? Följt mitt hjärta

Vad önskar du att du gjort mindre? Lidit i tystnad

Hur tillbringade du julen?
Med släkt och familj

Blev du kär i år?
Bara lite

Favoritprogram på TV? Haha, The Secret Life of an American teenager och typ Grey's Anatomy

Bästa boken du läste i år? Charlotte Löwensköld

Största musikaliska upptäckten? Oskar Linnros

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En Ipod Nano :D

Något du önskade dig men inte fick? Ja säkert nåt

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Firade!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja...

Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Haha! Varierad kanske

Vad fick dig att må bra? Vänner och familj, skratt och solskenskvällar

Vilken kändis var du mest sugen på?
Ian Somerhalder

Vem saknade du? Min ena storasyster när hon bodde i England

De bästa nya människorna du träffade? Jag tror nog alla har vart rätt angenäma ;)

Söndagskväll

Nu sitter jag här och myser lite med en kopp té och tända ljus. Jag är sådär lagom trött, så att jag egentligen skulle kunna somna när som helst men jag är ändå tillräckligt pigg för att vilja vara vaken typ, haha. Jag tror inte ni fattade vad jag menade för jag fattar inte ens själv haha, men skitsamma! Jag har inte sovit extremt bra de senaste två nätterna så jag skulle inte säga nej till några extra timmars sömn inatt...
Har ni haft en bra kväll då?

Vi ses imorrn sötnosar, sov gott sen ♥

Hej hej!!

Haha, lite svårt med rubriker ibland ;)
Teatern var bra, visserligen 3 timmar lång men det var paus. Tydligen så har familjen bokat in typ 2 teatrar till under den närmaste veckan, haha... Vi är så kulturella.
Nu ska jag snart äta middag, får se vad jag hittar på ikväll. Ska ni göra nåt kul?

Förresten, fett chill att det är en veckas ledighet till! :D Jag har bara lite smått planerat, som shopping, bio m.m. Visst är det skönt att bara kunna göra vad man vill? Fast alla har ju för fan åkt till fjällen eller utomlands, ingen är kvar utom jag typ :( Eller?
Haha, puss hörrni ♥

En snygg outfit


Allt är från Monki utom skorna som är från Nilsonshoes! Åh jag älskar skorna... Måste ha.

2011 - 01 - 02

Tvåtusenelva... Det känns konstigt att säga det, haha. Men jag tror det kommer bli ett bra år :)
Igår hade jag en fett seg och tråkig dag, jag orkade inte göra nånting när jag väl hade vaknat ordentligt. Så det ska vi inte tala om ;)
Idag ska jag i alla fall gå på en teater på Dramaten med min familj, den heter Stormen. Alla i min familj är väldigt entusiastiska och tjatar om att det är Shakespeare, så den är väl säkert bra. Vad ska ni göra idag?

Nyår ♥

Nyårsoutfit



Det var lite svårt att få till bra outfitbilder men här är ju några i alla fall!

Klänningen, som jag älskar, är min syster Johannas och kommer från Topshop
Svarta nylontights från Lindex hade jag också men på bilderna har jag träningstihts från H&M för vi hade vart ute och det var kallt ;)
Armbandet är också från Topshop, och min dubbelring från Glitter

Haha förresten vet ni vad jag verkligen ångrar? Jo, jag ska ju praoa en vecka på SVT och då ska man ha ett foto på sig själv, typ som på ett id-kort tror jag. Och jag har redan mejlat en bild på mig själv till dom, fast nu har jag ju många andra som är mycket nyare och snyggare från igårkväll... Fan också, haha!

Nyårsdagen

Oj, nu när jag äntligen har vaknat har ju fan halva dagen gått, hehe...
Hade ni en bra kväll igår? Det hade jag. Först middag hos några vi känner som sagt och sen åkte jag hem och träffade mina fina tjejer, vi var uppe på en fett bra plats (fast inte ensamma alltså, det var en massa andra där) och kollade på fyverkerier och skålade.
Haha och vet ni det första jag gjorde när det typ hade gått en kvart på det nya året? Ramlade pladask ner i djupsnön och blev iskall och utskrattad, haha.

Idag kommer inte mycket bli gjort, jag är trött och seg och stannar nog i sängen, hihi :) Men det låter ju inte helt fel. Ha en bra dag hörrni, pusspuss ♥
ps: Lägger upp outfitbilder m.m. snart!

GOTT NYTT ÅR!!!


RSS 2.0