Konfaläger 13/6 - 22/6

Nu ska jag strax åka ner till centrum för att möta de andra och dra iväg till Småland på konfaläger! Det kommer nog bli sjukt nice om allt är lika bra som jag förväntar mig!

Det blir ingen bloggning under den här tiden utan vi ses igen om typ 10 dagar, ha det bra tills dess och njut av sommaren! :D

22.51

Nu är nästan allt packat och klart och jag har hunnit duscha. Jag känner mig ganska så utmattad och lite nyfiken/nervös inför imorgon, så jag tror jag ska gå och lägga mig snart.
Hoppas ni har haft en bra dag?

Vi ses imorgon innan jag åker, nattinatti! ♥


Packar för fullt

Ni kanske tycker att jag har sagt att jag ska packa i typ 2 dygn nu, men det är så svårt att packa när allt inte är tvättat och man inte vet vad man ska resa i eller så tycker jag, så jag packar oftast allt kvällen innan på typ en kvart även om jag släpat fram en väska 3 dagar tidigare. Haha...

Ja då vet ni vad jag gör, nu ska jag packa klart det sista! Sålänge kan ni ju kolla på den här videon, ni har kanske sett den men den är ju så himla göllig så jag publicerar den ändå! ♥


Tolfte juni

Andra sommarlovsdagen idag då!
Jag tror inte jag kommer hinna med så mycket bloggning idag, för jag är rättså upptagen med att köpa och packa en massa saker inför konfalägret imorgon, men ett par inlägg kanske jag lyckas klämma in ändå!

Jag ska slänga på mig lite kläder nu och sen åka en sväng till Skärholmen med mamma, jag måste få tag på lite nödvändigheter innan resan och även kolla på nya tränings skor.
Vad ska ni göra idag? ♥

Ett kvällsdopp

Det blev lite badande ikväll i alla falll! Jag, Fanny, Emma och Moa drog ner till MKS-bryggan och skulle bara doppa oss lite... Men sen kom Oskar och Calle förbi och då slängdes alla i inom 1 minut typ, haha. Men fint var det ändå för vi badade precis när solen gick ner så det var mysigt!

Har ni haft en bra kväll?



Smultron


Kolla vad jag hittade! MUMS


Första sommmarlovsdagen

...har hittils spenderats med tjejerna hemma hos Emma! Vi sov ju där inatt allihop, så idag när vi hade vaknat åt vi supergod frukost, kollade på film, solade, åt en massa onyttigheter, gick och köpte glass m.m. Det har med andra ord vart en chill, mysig och väldigt varm dag!

Nu tänkte jag ta nåt att äta och sen börja packa lite inför konfalägret. Om jag orkar... jag är så sjukt varm och trött. Men jag såg att mamma & pappa hade köpt jordgubbar så då blev jag lite gladare, haha! Har ni haft en bra dag hittils?

Har verkligen bildbrist så jag bjuder på lite fina blommor sålänge!


Badat!

Nu är jag hemma från Mälarhöjdsbadet, där jag var med det vanliga gänget och även Hugo. Det var såklart kallt i vattnet i början men när man hade vant sig var det grymt härligt! Sen köpte vi glass och solade lite.

Efter det åkte jag, Fanny och Vicki ner till centrum för att köpa lite grejer till ikväll. Vi ska nämligen sova över hos Emma, eller snarare tälta i hennes trädgård faktiskt! Haha, det är en liten tradition vi har.
Men nu måste jag verkligen skynda mig att snabbduscha och slänga ihop lite kläder och sånt i en väska, ska vara hos Emma om typ 10 minuter! Hehe...


Outfit skolavslutningen 2011




Klänningen är min syrra Johannas studentklänning (hon gick ut för 3 år sen tror jag), min mamma och min mormor har sytt den! Jag ville inte ha för mycket glitter så jag körde bara på ett litet smycke, ett silverarmband som är min andra syster Jennifers. Men skorna är faktiskt mina haha, från affären Knulp!

Sommarloooooov!

Nu är jag hemma från skolavslutningen! Det var strålande väder och fullt med folk i skolan. Tårögda 9:or som höll tal, "Den blomstertid nu kommer", lärare som delade ut stipendium, vi stod och sjöng på scenen och till slut satt vi där i klassrummet och fick våra betyg. Jag blev jättenöjd och lite glatt överraskad!

Nu väntar väl en timme eller så här hemma innan jag och tjejerna drar ner nånstans och badar! Fan vad det ska bli skönt, jag har nästan värmeslag. Hade ni också skolavslutning idag?
Skolavslutningsoutfiten kommer upp snart!










Livet förändras vart jag än går



Nu sitter jag vid mitt öppna fönster, jag fångade några ögonblick av den underbara kvällssolen därute på bilderna ovanför som ni kan se. Åh, det är så fint. Jag lyssnar på min sommar 2011-lista på Spotify också, måste säga att jag tror den kommer bli ganska sönderlyssnad, haha. Men jag har fyllt den med det bästa av det bästa, så jag kanske inte tröttnar så fort ändå!

Det känns bra med sommarlov snart, men också konstigt. Hela åttan har gått svindlande fort och efter sommaren börjar allt bli på riktigt. På ett sätt kommer det säkert vara kul, men på ett sätt läskigt. Så många viktiga beslut att ta, så många människor som blivit en del av ens vardag men som alla kommer att försvinna åt olika håll om ett litet år. Konstig tanke, va?
Jaa sånt går jag och funderar på ibland kan man ju konstatera, haha. Nej men jag behövde bara tänka högt lite, även om jag av princip är emot tankebloggar.
Men nu ska jag nog ta lite té och börja förbereda lite för imorgon. Lägga fram kläder, fundera på frisyr m.m.
Vi ses senare, puss!


Klassens dag

Idag hade vi klassens dag, så vi hängde i Tanto hela dagen och spelade spel & lekar, chillade och solade, läste tidningar och åt en massa gott! det var en lugn, mysig dag helt enkelt.

Efter det följde jag med Fanny hem och vi hoppade lite på studsmattan, planerade lite för våra outfits på skolavslutningen och improviserade fram en chokladkaka som blev helt okej! Haha, det var typ min dag.
Har ni haft det bra?

Söta Emma!



...och lite brännboll (typ)! Haha säg till om jag ska ta bort den Fanny, glömde visst fråga dig ;)

Planer för bloggen i sommar

I sommar kommer jag att vara borta en hel del på konfaläger, semester, kanske kompisars land m.m. Och då kommer jag nog inte alltid ha så bra tillgång till internet, och jag kommer nog inte heller vilja slösa tid på att blogga när jag är borta någon annanstans med annat att göra... Så för det mesta kommer det antagligen att stå tomt här när jag är bortrest i sommar.
Och om bloggen är lösenordskyddad i perioder i sommar så är det i så fall för att jag är bortrest och inte kan ha koll på den, så att ni vet! Och då lyfter jag lösenordskyddet så fort jag är hemma.

Sådärja, nu vet ni det om ni nu orkade läsa det. Ville bara göra det klart så att ni fattar hur jag tänker inför sommaren! :)


Sista dagen i skolan

Nu är jag hemma från den sista skoldagen för i år, imorgon är det nämligen klassens dag och på fredag skolavslutning! Den här dagen har hur som helst verkligen inte varit jobbig; vi hade bara en riktig lektion och sen mest håltimmar och skåpstädning. Inte mig emot, haha.

Nu ska jag kura ihop mig med en kopp té framför en film, det enda man känner för att göra när det är sånt här regnigt väder tycker jag! Puss på er ♥


Pyjamas



Här har ni det jag sydde på syslöjden den här terminen, nämligen en pyjamas-skjorta med matchande små shorts! Haha, vad tycks? Den är riktigt mysig i alla fall!

20.44



Nu har jag precis käkat och duschat, så nu är jag frrresh.
Det är så jäkla nice att man inte har några läxor nu kom jag att tänka på, man kan göra precis vad man vill liksom (som att äta och duscha t.ex hahaha, ja jag tar ju verkligen vara på tiden)! Har ni nåt kul för er då?

puss&kram

Dagens inköp


Mysig Velour-tröja från Bikbok!

Vit T-shirt, Ginatricot

Svart bikintrosa, H&M

- Hårnålar + tofsar, Bikbok (endast 19 spänn för båda!)
- Bommulsrondeller & Försvarets Hudsalva från Apoteket

Varmaste dagen hittils?

SHIT vad varmt det är, helt jävla galet! Jag orkar typ inte ens sola, det är nästan för varmt! Härlig tanke.

Efter skolan idag åkte jag in till stan för att kolla på en jacka (jag vet, helt rätt i det här vädret), men den var inte snygg så då började jag istället på min långa lista av nödvändiga köp som jag skjuter upp hela tiden, haha... Jag fick med mig lite olika grejer som jag kan visa lite senare.
Men nu måste jag verkligen äta, har vart hungrig i timmar! ;)

Moa och jag tog varsin Calippo på lunchen!

22.24


Det sista solskenet för dagen...

Ikväll var jag som sagt med familjen, vi åt middag på Vapiano och efter det gick vi på någon liten musik-grej i en kyrka typ. Maten på Vapiano var sjukt god och hela stället var väldigt mysigt - rekommenderas om ni inte har vart där!

Vi kom hem igen för en liten stund sedan och nu tänkte jag nog bara städa upp lite i rummet (jag stökar ner så himla fort, det är nästan ingen mening att städa haha) och sen så småningom sova. Imorgon har jag faktiskt sovmorgon till 9.20, härlgit va? Rena lyxen för en tisdag för min del, brukar annars börja 8.00 då...
Vi hörs, sov gott! ♥

En fin outfit


Jag såg den här outfiten på Lookbook och tyckte den var fin! Det finns så mycket att hitta där, som ni säkert redan vet att jag tycker, haha... Tjejen heter i alla fall Frida, om ni vill se mer av henne så klicka här!

Lunchpaus

Nu har jag tagit en liten paus från solandet och fixat lunch, haha. Intressant va? Men det blir nog ingen lång paus, jag ska snart ut och njuta några timmar till.
Sen ikväll ska jag äta middag ute med familjen, det är ju alltid trevligt!

Kramkram

Jag har inga nya bilder så det får blir en repris!

hellomiami.blogg.se





Alla bilder från hellomiami.blogg.se! Den här tjejen är så himla duktig! De här bilderna är inte precis nya och vissa av er har säkert sett dom, men jag var bara tvungen att lägga upp dom ändå. Snacka om att vara begåvad!

Nationaldagen


Då var det sista dagen på den här härliga långhelgen då, men det känns inte så farligt för det är ju trots allt bara två skoldagar + klassens dag kvar till sommarlovet! Helt sjukt.

Nu ska jag ut och lägga mig i solen på verandan i några timmar, det ska bli såå skönt. Jag börjar verkligen känna mig rättså lycklig nu, det är inte klokt vad sommaren kan göra för humöret!


Soooooooooova

Ja, det är det enda jag är sugen på nu faktiskt. Är det inte prefekt att vi har en till ledig dag imorgon? Jag har inga planer, men hoppas på fint väder så man kan sola! Det vore ju fint med lite brunare ben till skolavslutningen...

Men vi hörs imorrn mina små gullepluttar, ska försöka klura på lite roliga inlägg till dess. Puss!


Vet ni vad?

...jag har inte sagt nåt om det på bloggen på några veckor, men min laptop har ju vart trasig av i princip okänd anledning. Den bara dog, liksom. Men nu har jag återställt systemet helt, vilket innebär att jag förlorade all musik och bilder o.s.v, men den funkar jättebra igen! :D
Så nu kan jag uppdatera bättre, bra va? Det blir skönt att slippa varva mellan den stationära datorn, iPad och Jennifers dator när hon inte är hemma, hehe.

Annars har kvällen vart lugn. Har ni nåt kul för er?

Just nu, haha... jättefin bild ^^

Music




M. Ward - For Beginners

The Script - The Man Who Can't Be Moved

Bright Eyes - First Day Of My Life

Ellie Goulding - The Writer, acoustic version


Sista konfaträffen

Idag var jag mellan 10.30 - ca 15.30 i kyrkan för vår sista konfaträff innan lägret. Det var mysigt och kul; vi var med på Gudstjänsten först som vanligt och sen fick vi göra lite flummiga lekar, prata lite om skapelseberättelsen, äta pizza m.m.
Det börjar dra ihop sig till lägret nu! Den 13 åker vi iväg till Gransnäs i Småland i 10 dagar, låter som det kan bli kul! ;)

Ja, det var väl dagens huvudsakliga sysselsättning. Nu måste jag faktiskt städa mitt rum, har skjutit upp det hela helgen och nu ser man knappt en centimeter av golvet under alla klädhögar och annat...
Men vi hörs om en stund, puss!

Nya skor



Sandaler i träskomodell, från affären Knulp! De är riktigt bekväma, säkert delvis på grund av att det inte är så hög klack. Men det gör inget, för jag är ju redan lång så det räcker! ;)

Jag älskar dom, kommer användas väl i sommar. Jag tror att jag ska spara dom lite för att invigas på skolavslutningen, eftersom jag inte har en ny klänning så kan det ju vara kul med nya skor!

En solig dag på stan

Stadsturen med mamma och syrran var mysig; vi köpte lyxig glass, gick runt i parker och kollade i affärer. Jag fick med mig ett par nya älsklingsskor hem som jag ska visa er lite senare!

Jag kom hem för snart en timme sen, och gick direkt ut i solen. Jag kan inte få nog, det är verkligen sommar nu! Jag vill bara bada. Shit vad vi har gått och längtat efter den här värmen alla kalla vintermånader... Jag ska verkligen ta vara på den här sommaren!
Kika in igen om trekvart eller så, jag tidsinställer ett inlägg med dagens inköp. puss!


Två bilder från idag


Present från Wilma

Wilma kunde ju inte komma på min lilla tjejmiddag eftersom den lyckoungen hade flugit iväg till London, men hon köpte så snällt en present till mig där!


En superfin och mysig tröja och en gullig tékopp! Tack igen fina Wilma! ♥

Lördag den fjärde juni


Godmorgon!
Idag har jag haft en skön morgon, jag fick äntligen sova ut (det blev ju inte så många timmar torsdag-fredag haha) och nu har jag hunnit tvätta håret, äta frukost ute i solen och även kommit fram till lite planer för dagen, nämligen att jag, mamma och Jennifer ska åka in till stan och shoppa lite mer, haha.
Igår kände jag mig så ful och hade smutsigt hår så det var inte ens kul att shoppa. Men idag är inte fokus på skolavslutningsklänningar utan det blir väl mest en bonus om jag springer på någon fin.

Nej idag är planen att åka till en speciell affär där mina syrror tidigare har köpt fina träsko-sandaler eller vad man nu ska kalla dom, men sånna vill i alla fall jag också ha! :) Så jag ska främst kolla på det tror jag.
Vad ska ni göra idag?

Bilder från översovningen

Jag låter bilderna tala för sig själva!








Hemma efter en lång men bra dag

Yes nu är jag hemma igen! Under shoppingturen letade jag bara efter skolavslutningsklänning, men jag hittade faktiskt ingen fin... Så nu ger jag upp på det för i år och rotar igenom mina syrrors garderober istället, där brukar det ju alltid finnas nåt fint! hehe.

Efter shoppingen blev det bio som sagt, Pirates 4. Måste säga att jag tyckte den var rätt bra! Även om det var en annan sak när Orlando Bloom och Kiera Knightley var med så tänkte jag knappt på att de inte var där, Johnny Depp var ju lika bra som vanligt och det var kul med lite nya karaktärer!

Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides: 1 2 3 4 5


Upptagen men glad

Tja! Nu är jag hemma från översovningen hos Wilma, vi hade det jättemysigt! Vi fixade naglarna & hade ansiktsmask, pratade en massa och sov lite också, haha... Nu på morgonen har vi legat och stekt ute i solen, spelat kubb och ätit världens godaste frukost.
Bilder kommer nog imorgon, för nu har jag bråttom!

Dagen fortsätter nämligen med en shoppingtur i stan med mamma och mina syrror och efter det, ikväll, blir det nya Pirates-filmen med Emma, Moa, Wilma och Fanny. Massa roligt att göra idag med andra ord :D
Vi hörs nör jag hinner, puss! (sorry att det inte är stycken i texten och så, men jag bloggar på iPaden och då går det inte...)

Sleepover

Nu ska jag iväg till Emma och äta middag, och sen går vi väl till Wilma tillsammans. Kanske uppdaterar nån gång hos henne men annars hörs vi nån gång imorrn!

Ha en bra kväll, puss!



Några bilder på oss från i onsdags! (ni får säga till om jag ska ta bort nån, men jag tyckte alla var fina! ;))

Den andra juni


Den här dagen har vart riktigt slapp och härlig hittils! Jag sov ut, har solat en del och även försökt lösa lite datorproblem... Inte min starka sida som ni kanske vet, men ibland måste man.
Nu håller jag på och storstädar vilket behövs kan jag säga, och ska även snart slänga ihop lite packning till ikväll och sen ner och inhandla lite smågrejer.

Ikväll ska vi nämligen ha lite tjejmys hos Wilma med översovning, det var lääänge sen så det blir säkert mysigt.
Men nu ska jag städa klart (med Håkan Hellström på högsta volym, haha).


Långhelg!


En härlig bild från google!

Så var denna skolvecka över då, den var kort och rättså bra! Men jag var så trött när jag kom hem att jag bara gick och la mig ute på verandan i solen och halvsov, sjukt nice! Har ni haft en bra dag?

Det blir underbart med långhelg nu känner jag, passar mig perfekt. Planerna för helgen är bland annat shopping, översovning, biokväll och andra livsnjutar-aktiga saker, haha. Om det blir lite varmt kan man förhoppningsvis också bada lite, men vi får väl se...
puss!


RSS 2.0