Honey, I'm home

Hemma! Har ni saknat mig?
Jag har haft det underbart i London, bara det att det var 10 plusgrader och ingen snö kändes ju som en helt ny värld, haha! Jag var så himla lycklig över våren och att jag kunde gå runt i jeansjacka/kavaj och tygskor, så nu är jag faktiskt lite förbannad att jag bor i Stockholm och inte London...

Jag har hur som helst hunnit med sjukt mycket på dessa tre dagar! Jag ska beskriva allt bättre imorgon och bomba er med bilder, men lite kort så har jag träffat släkten (med världens gulligaste bebis!), vart på teater och bio, shoppat, ätit massa god mat, promenerat runt i London m.m... Det har vart de bästa tre dagarna på länge.

Jag hoppas ni också har haft en jättebra start på sportlovet? Nu ska jag sova, massa godnattkramar på er! ♥

LONDON

Yes nu drar jag till London med familjen, kommer hem sent på måndag kväll så vi hörs väl på tisdag! Sorry att jag inte har bloggat så mycket men jag har verkligen inte haft tid...
Ha en bra helg sötnosar, pussilussi ♥


Hur en bra dag kan bli dålig

Hej lilla bloggen!
Min dag var bra fram tills jag kom hem och upptäckte att jag hade fått ett brev från stället där jag ska praoa vecka 15. "Yes, äntligen skickar de tillbaks min prao-lapp" tänkte jag och öppnade. Prao-lappen skulle ju nämligen ha lämnats in idag, men eftersom det blev lite strul så fick jag inte tillbaka min påskrivna lapp förräns idag.

Men, sen när jag öppnade kuvertet och tog ut lappen så såg jag att min handledare hade fyllt i allt utom den raden där hennes namnteckning ska vara. Vad fan?? Det är så komiskt men samtidigt sjukt irriterande. Ingen namnteckning, får man lämna in lappen då eller? :O ÅH VAD JOBBIGT. Tror ni nån märker om jag förfalskar? Hehe...

Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma, och jag måste säga att det känns skönt att inte behöva frysa... Den här dagen har inte vart bra, allt gick fel och det var inte min dag helt enkelt. Så kan det vara ibland...
Efter skolan var jag då som sagt i stan och köpte present till min mamma som fyller år imorrn, det blev en söt blommig téburk från Indiska och Earl Grey té. :)

Nu måste jag tyvärr ta och sätta igång med min jävla so-text om hur aboriginernas liv har förändrats... Känner mig lite opepp eftersom det går åt helvete med den och jag vill mycket hellre börja packa till London, haha. :( Men det kan jag glömma.
Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, vi ses!

Mammas presenter: Té/kaffe-burk - Indiska 79 kr, Té (tänkte nog hälla det i burken) - En liten butik i Gamla Stan, glömde namnet, och ett fint kort från Indiska!

Onsdagmorgon



Den här skoldagen kommer nog bli ganska chill, men resten av dagen kommer jag ha sjukt mycket att göra...
Jag måste först in till stan för att leta present till min mamma som fyller år imorgon, och köpa ingredienser för jag måste nämligen sen baka till kören eftersom jag inte hinner det imorgon. Efter det måste jag verkligen skriva klart min uppsats om Aboriginer, och slutligen börja packa till London, för jag kommer inte ha så mycket tid till det imorgon. Mycket att stå i, men det är väl bra antar jag.

Jaja nu måste jag gå och göra mig iordning för schoolish, men vi ses kanske ikväll om jag orkar och hinner.
Ha en bra dag! ♥

2011 - 02 - 22

Tjo på er mina små sockertoppar! ;)
Har ni haft en bra dag? Min tisdag var rätt okej. Fast jag börjar känna mig mer och mer stressad över allt jag har att göra nu, men det är väl bara att vänja sig.

Just nu sitter jag och äter lite mellis, men ska snart packa väskan och dra till keramiken, fast jag egentligen inte orkar... Vill bara slänga mig i soffan och äta en massa onyttigt, haha, men nej. Jaja, att dreja eller skulptera är ju inte direkt ansträngande, så jag klarar det nog ;)
CYA ♥

Dagens outfit

Har inte så mycket att säga om dagen, vi har bara haft tre lektioner så det var chill. Nu måste jag verkligen äta för jag är ashungrig, så jag bjuder på dagens outfit istället:


Linne - Bikbok, Kofta - Bikbok, Kjol (linne) - H&M, Tights - Åhléns
Silverfärgade ringar - H&M, Blå ring - julklapp från M & P 2009

Godmorgon!


Fotad igår

Så var det måndag igen då... Men den här dagen kommer nog att bli helt okej för vi har lite schemabrytande så vi ska bara ha typ musik, engelska och livskunskap eller nåt. Så jag tror det blir bra! Vi börjar kl 9 också vilket är nice för då har man lite extra tid på morgonen :)
Men nu måste jag gå och fixa klart sminket, vi hörs senare när jag är hemma igen. Ha en bra dag! ♥


Söndag






Alla bilder fotade av mig idag :) Lite mysig söndags-känsla liksom!

Opepp

Hej bloggen!
Sorry att jag inte har bloggat idag, har haft en ganska förvirrande dag... När jag vaknade mådde jag sådär och under dagen har jag pluggat lite, städat och gjort andra saker också. Men inte så mycket, för jag har vart jättetrött... Lite segt. Vad har ni gjort idag då?

Förresten, vet ni vad som hände mig för en liten stund sen? Det ringde i telefonen och jag svarade, och så var det en galen norsk gubbe som hade ringt fel... Han babblade på lite och frågade hur jag mådde och det var så himla komiskt, haha. Jag sa att jag mådde bra men att jag måste gå nu för annars skulle han fan ha fortsatt snacka hela dan... Sjukt. Det är verkligen alltid jag som svarar när det är nån galning i andra änden, haha.

Jaja, vilket intressant inlägg... eller inte. Men jag ska sluta nu, vi ses senare eller imorrn raringar! ♥
Publicerar strax ett inlägg med lite mysiga söndagsbilder!


Bling bling


Alla dessa vackra smycken kommer från cocoo.se, kyssjohanna.se, topshop.com & lindex.se! Jag vill ha precis ALLT!

17.32

Nu sitter jag och dricker té och har precis skrivit klart min deckarnovell... Det tog sin tid, men jag fick den äntligen som jag ville ha den och känner mig nöjd. Men nu har jag ont i huvudet av att ha suttit vid datorn så länge, så jag ska snart stänga av och gå och göra nåt annat! Jag fixar kanske ett tidsinställt inlägg till ikväll, annars får ni klara er utan uppdatering ;)

Hoppas i alla fall att ni har haft en riktigt bra lördag!


I'm such a good girl

Idag måste jag tyvärr ägna mig helt åt att plugga, och det är det jag har gjort hittils också så det är därför jag inte har bloggat... Men jag är långt ifrån färdig så jag ska strax börja skriva på min deckarnovell till svenskan.
Men jag ska försöka hinna med några till inlägg ändå!
Hoppas ni gör nåt mycket roligare än det jag gör idag, haha.
PUSS

Jag satt och pluggade matte när min katt gick och la sig på matteboken, haha... Kanske ett tecken på att det räcker med matte för idag? ;)

Veckans cravings


1. Topshop
2. Topshop
3. Monki
4. Topshop
5. Topshop
5. igen, oops :P (Det svarta linnet!) Bikbok
6. cocoo.se

Black & White

Fredag idag, woho! :D Dagen har vart helt okej, vi badade i Skhlm på idrotten vilket inte var så jättekul faktiskt, men efter det gick vi och åt lite på donken vilket var gott, hehe...

Vi gick runt lite i butikerna också, jag provade en skitsnygg skjorta, men försöker spara pengar för jag ska ju till London om en vecka, så jag köpte den inte. Jag var inte heller så pepp på att shoppa för jag släpade på en jävla påse som vägde bly. Seriöst, jag vägde den när jag kom hem och den vägde 4 kg! Tillsammans med min väska blev det då 6 kg... Haha.

Har ni haft en bra dag? :)

Torsdag!

Halluu, vilken dag jag har haft! Den var bra alltså, men stressig. :) Efter skolan drog jag och Emma till stan för att fylla i hennes prao-lapp och sälja lite Hjärt-och-lungfonden prylar. Vi tog också varsin cheese & latte på donken, gött! ;)
Sen åkte vi hem och jag var hemma i kanske 20 minuter innan jag åkte till kören. Det var mysigt, vi har börjat komma igång med några låtar nu så allt flyter på!
Och nu ska jag springa ner och duscha en snabbis. Har ni haft en bra dag? Vi ses imorgon, lovar bättre uppdatering då! ♥ ♥ ♥

Oh, heaven let your light shine down

Konfaträffen var jättemysig, vi var inte lika många där den här gången vilket bara var skönt. Vi fick gå runt till olika ställen och göra olika saker, typ kolla på en scen ur "Bruce Allmighty", diskutera lite, välja bland en massa bilder vilken som representerar Gud för oss, dricka té m.m.
Jag kom hem för kanske 40 minuter sedan och har hunnit äta.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske ta ett bad och ta hand om mig själv liksom. Har vart stressad och orolig över en massa olika saker på sistone och det blir ju lätt att man glömmer bort sig själv, skiter i att äta bra och sover för lite och bara skyller på att man inte har tid... I alla fall för mig.
Så det här blir sista inlägget för idag, jag ska ta och stänga av datorn och gå och hälla upp ett bad.
Ha en bra kväll, puss!

Filmtips!


Just nu kollar vi på en jättebra film på engelskan i skolan. Den heter Freedom Writers och om ni inte har sett den så rekommenderar jag verkligen att ni gör det!

Lite kort så handlar den om en typiskt duktig och prydlig, snäll ung kvinna som börjar jobba som lärare på en skola där det mest går invandrare och oseriösa undomar som bor i ghettot och inte bryr sig ett skit om skolan. Hon börjar helt fördomsfri och fast besluten att hon ska vara en bra lärare. I början går det dåligt, ingen lyssnar och alla tycker hon är en tönt.
Men efter ett tag så börjar hon få kontroll, hennes klass börjar respektera henne och det blir bara bättre och bättre. Samtidigt får man följa hennes privatliv lite och hur det går med hennes man (som spelas av Patrick Dempsey!). Den är väldigt vacker och det är många rörande scener som till och med fick mig att gråta, och även om det kanske inte låter så intressant när jag beskriver den så är den verkligen se-värd!


2011 - 02 - 16

Idag har jag haft en asbra dag faktiskt! Eller njao, jo asbra. Haha. Jag var lite stressad på morgonen och matten gick väl sådär, but it's all good!
Nu ska jag försöka hinna börja på matteläxan i alla fall, för vid fyra ska jag dra till kyrkan på konfa-träff! Är hemma från det vid typ halv sju, så vi hörs nog ikväll.
...Och nu för dagens outfit:


Linne Monki
Kofta Bikbok
Byxor min syrra Johannas, ursprungligen från min granne
Örhängen H&M
Armbandsur Quartz
Ring Ginatricot
Converse

If you hate the taste of wine, why do you drink it 'til you're blind?



We are nowhere and it's now - Bright Eyes

First day of my life - Bright Eyes

Nu har jag suttit här tillräckligt länge, ska hoppa in i duschen alldeles strax!
De två låtarna här över är riktig Bea-musik, sån musik som alltid får mig att längta bort, längta ut. Ibland blir jag så frustrerad, jag har inte ens gått ut åttan, ska gå nian och hela gymnasiet men ibland vill jag bara bort. Jag vill resa, jag vill ut i världen. Ung & dum, inga bekymmer, bara leva. Ta ett tåg hit och ett annat dit och inte veta var man kommer sova nästa natt, bara för ett tag. Ett par månader. Det skulle vara bra. ♥

Skola, fika & keramik

Toodles!
Idag har jag först haft skola med vanliga lektioner, och sen åkte jag till keramiken som jag kom hem ifrån vid sju, som vanligt liksom.
Skolan var bra, på lunchen drog jag, Fanny, Emma och Johanna till Nästan Hemma och tog en kaffe/kaka, mys! Hade också muntligt fysikprov vilket kändes bra, och på syslöjden har jag börjat sy ihop delarna på min pyjamas-skjorta vilket är kul, för då ser man ju att det faktiskt händer någonting. Jag tycker det är lite tråkigt när man bara ska rita av och nåla och klippa o.s.v...

Hur som helst, nu har jag ätit och tänkte unna mig någon timme framför datorn, hihi. Men sen måste jag städa, plugga och tvätta håret så jag ska inte ligga helt på latsidan! ;)
Har ni haft en bra dag? ♥


Dagens fika!

Fyra exemplar av Bea

Tja!
Jag måste tyvärr säga att den här dagen har varit sådär. På svenskan stressade jag för att hinna skriva en hel deckarnovell på en timme, och sen i slutet av lektionen sa läraren att vi trots allt inte behövde skriva klart den idag... Lite surt med tanke på att jag hade slarvat och verkligen försökt hinna klart, menmen.
Och till lunch var det självklart oxpytt som jag spyr på, det är så jävla äckligt asså. Sen fick vi en ny franskalärare IGEN, den tredje på två veckor!!

När jag kom hem tyckte jag så synd om mig själv så jag bakade en stor, fet kladdkaka, haha! Jaja, men nu är jag lite gladare i alla fall. Tyvärr är jag tvungen att plugga precis heeela kvällen, har muntligt fysik-prov imorgon. Menmen, that's life.
Har ni haft en bra dag sötisar? ♥

p.s: jag gjorde en liten ändring i designen som ni kanske märker. Ingen stor skillnad egentligen, men på nåt sätt störde jag mig på den andra bilden :P

Happy Valentine's Day!

Love is the answer ♥ Love is all you need - The Beatles ♥ In dreams and in love there are no impossibilities - Janos Arnay ♥ But to see her was to love her, love but her, and love her forever - Robert Burns ♥ Love is the enchanted dawn of every heart - Alphonse Marie de la Martine ♥ Love is a dream that comes alive when we meet ♥ Kiss me and you will see the stars, love me and I will give them to you ♥ We all need somebody to love ♥ Love is life ♥ I love you


Ett dåligt minne och en iskall dag

Godmorgon!
Idag hade jag sovmorgon, men det glömde jag. Jävligt synd, hade kunnat gå upp klockan 8 faktiskt, men jag gick upp 7, haha... Jaja, sömn är överskattat!
Grattis på Alla Hjärtans Dag förresten! Jag har fixat ett litet fint Kärleks-inlägg som kommer upp vid 12, haha, mest för att jag inte har nåt att göra nu men också för att det är en speciell dag!

Idag är jag fett opepp på skola nu när jag har fått sitta vid datorn och chilla hela morgonen, men vad gör man. -22 grader och självklart ska de svenska barnen kastas ut i kylan för att få sin viktiga utbildning. Åh vad bra.
För att göra det hela ännu jobbigare så måste jag också läsa upp en hel text på franska inför franska-klassen och vår nya, i och för sig duktiga, men lite läskiga lärare. Piss.

Menmen, nu ska jag inte sura på självaste kärleksdagen. Vi hörs senare, ha en awesome dag och kom ihåg att sprida lite kärlek! ;) ♥


Antikt & unikt

Igår kom mamma hem från mormor med lite fina och betydelsefulla saker vi har ärvt från våra gamla norska släktingar. Jag fick en jättesöt brosch, men det är inte den jag ska visa er. Hon hade nämligen också med sig några fina saker av koppar, bland annat en fin liten bytta eller vad man ska kalla det, och eftersom hon inte visste vad hon skulle göra av den så fick jag ta den.

Jag tänkte nämligen att det skulle vara jättefint att sätta en planta i den! Och det behövdes, för häromveckan råkade jag ha ner en planta i mitt rum i golvet så att blomkrukan krossades. Så istället för att köpa en ny kruka använde jag koppar-saken (tror att det kan ha vart en liten gryta) som dessutom är ett fint minne!

FÖRE:                                                                                                          EFTER:


Fint va? Jag älskar den!!

Söndag

Idag har jag varit i Liljeholmen med Fanny! Hon skulle lämna tillbaka ett par byxor och jag behövde köpa en bikini till på fredag då vi ska bada med klassen på idrotten. Båda sakerna gick bra, jag köpte den där bikinin med volanger på från H&M, alltså den som typ alla har.
Men det var faktiskt den enda snygga modellen de hade inne enligt mig och jag behövde en direkt, har nästan inga bikinis som passar och bara omatchade delar. Så jag behövde verkligen en ny till på fredag, och den här satt bra :) (Hm, vem försöker jag övertala, mig själv eller er? Haha. Men jag gillar den!)

Sen skulle vi också försöka sälja lite Hjärt&Lungfonden-prylar till vår klassresa, men det gick inte så bra för vi var fett opeppade och det var inte så mycket folk ute. Så vi sålde bara några, men whatever. Vi kan gå ut fler gånger.
Vad har ni gjort idag då?

Överdel: 129:- Underdel: 99:- från H&M

One of those good days

Hej igen!
Jag har verkligen haft den bästa dagen på lääänge! Det var klart värt att gå upp så tidigt, för det var verkligen hur kul som helst! Vi fick som sagt sjunga gospel, som är väldigt härligt, varmt och socialt, och jag tror vi lärde oss kanske 9 låtar. De var jättefina, och det var absolut väldigt lärorikt för mig som älskar att sjunga, det är så kul när man får utvecklas. Och så var det så många andra duktiga där :)

Jag och syrran kom hem vid åtta :) Har ni haft en bra dag sötnosar? ♥
PUSS

Köpte en fett värd sångbok med skivor som man kan sjunga till och lära sig själv lite, typ som att waila bättre, haha! Kul va?

Borta hela dagen


Godmorgon! Om det nu är någon av er som är vakna? ;)
Själv är jag uppe såhär tidigt eftersom jag ska vara vid Fridhemsplan kl 10 (!!) och öva med kören. Eller ja, det är inte bara min kör som är där utan ganska många andra för det är ju Kulturskolan.
Jag tror att vi ska sjunga gospel med någon jätteduktig kvinna, och sen ska vi ha en liten konsert.
Det blir säkert nice, men jag är borta från 10-19 så det blir ingen bloggning idag eftersom jag måste gå snart och inte har tid att tidsinställa...

Menmen, ni får klara er ändå, haha. Ha en bra lördag! ♥

Is av glas, sol av glans. Ta mig till kärlek, ta mig till dans...




Säg vad ni vill om vintern, men vacker är den! Visst, jag är också trött på kylan, och det skulle vara underbart med en tidig vår... Men just nu tänker jag njuta av den iskalla skönheten innan den blir till slask.

FREDAG

Hej sötnötter! ♥
Hur har eran dag varit hittlis? :)
Min fredag har vart asbra, fast imorse var jag sjukt stressad. Jag sprang hemifrån i snöstormen knappt 10 minuter innan mitt SO-prov började, tids-optimist som jag är... Men jag hann i alla fall. Vi skulle skriva en uppsats om den industriella revolutionen, och med ca 1 timme på mig lyckades jag få ihop nästan 6 sidor med mycket reflektioner och sånt, så jag är nöjd.

Att gå till Västertorp för idrott var dock väldigt snöigt och kallt, och själva lektionen var inte så kul den heller. Men påväg hem hade solen kommit fram och det var inte lika blåsigt :D
Jag har vart ute och fotat en massa fina bilder som ni får ett smakprov av i det här inlägget, fler kommer senare.
Puss!

Tagna alldeles nyss... Det ser fan ut som att man är i fjällen! Knallblå himmel, snötäckta granar och sol. I alla fall här hemma hos mig, men jag bor ju bredvid ett skogsbevuxet litet berg som vissa av er vet ;)

Bowling

Hemma!
Bowlingen i Vårby/Vårberg(?) var asnice! Hela klassen var där utom Emma och Moa som tyvärr missade det. Det var i alla fall sjukt bra stämning, vi var slumpmässigt uppdelade i grupper om tre och tre så det var bara att slänga på sig de extremt snygga bowlingskorna (haha) och sätta igång.
Det var länge sen jag bowlade men det gick ändå bra! Eller ja, jag fick en strike åtminstone ;) Och 247 poäng om det säger er nåt?
Sedan påväg hem hade vi oavbrutet snöbollskrig vilket resulterade i dyblött hår och pandaögon, haha...

Imorgon har jag sovmorgon till kl 9.40 så jag kan gå upp kl 8 för ovanlighetens skull! Och så är det ju fredag, nice va? :) Fredagar är alltid uppskattade.
Jag hoppas ni också har haft en riktigt bra kväll!? Vi ses, en stor björnkram på er! ♥

Haha, ser ni likheten? Det gör jag...


So this is thursday

Hm vad trevligt det ser ut utomhus, vårväder på G? Eller inte.
Seriöst, jag höll på att blåsa bort på vägen hem, halkade ner i snön och fick genomblöta skor. :( Jävla vinter som gör en comeback när man minst anar det... Haha.

I alla fall, har ni haft en bra dag? Min dag var rätt awesome kan man ju säga, med tanke på den långa håltimmen imorse! Och även om man bortser från det så har väl det mesta vart bra tycker jag.
Ikväll blir det bowling med klassen för min del, Wilmas mamma skjutsar dit så jag blir hämtad vid typ 18.30.

Ska fixa nåt att äta nu, men vi hörs senare! Peace & love ♥

Haha ser en aning rolig ut men jag kan bjussa på den!

Chillar hos F

Gissa var jag är nu då?
Hemma hos Fanny, hihi! Vi var på mattelektionen i skolan och sen på franskan som vi hade efter så kom inte vår lärare på en kvart och då får man gå! :)
Och eftersom vi har självständigt arbete på NO:n så kan man ju lika bra jobba hemma, så därför är vi här till kvart i ett ungefär! Chill eller hur? Bara 3 lektioner idag liksom, och så blir det våfflor till lunch :D

Vi hörs senare, pusspuss ♥

Jag saknar sommaren


Två härliga bilder på mig sommaren 2009 när jag var på ridläger. Jag gick ju på ridning i 6 år och då är det ju självklart att jag saknar det ibland... I alla fall så påminner bilderna mig om sommaren :)

Haha ingen mer har ringt på dörren än! Jag vet, jag var verkligen lite patetisk men det var fan läskigt just då! ;)
I alla fall, nu ska jag göra matteläxan, någon som är avundsjuk?
Det här blir mitt sista inlägg för dagen, så sov gott sen så hörs vi imorrn! ♥♥

Lättskrämda jag...

Alltså Gud, jag höll just på att dö.
Nej men seriöst, mina händer skakar fortfarande! Lättskrämd är jag, det kan jag erkänna, haha... Jaja, jag kanske ska berätta vad som hände?

Jag är ensam hemma, och som sagt så är jag lättskrämd, men för att komma till saken: helt plötsligt är det någon som ringer på dörren, riktigt långsamt...
Och jag hade just suttit och tänkt på vad jag skulle göra om någon typ bröt sig in i huset nu, p.g.a en tidningsartikel som jag läste förut. Så jag blev skitskraj, haha! :O Jag satt kvar med gittaren i famnen (för jag hade suttit och spelat på den) och tänkte inte alls på att gå och öppna. Så det var tyst en liten stund. Sen hördes det en knackning på dörren, och då vågade jag absolut inte gå och öppna när jag fick klart för mig att personen/personerna stod kvar utanför dörren, haha...

Jag vet, jag är patetisk. Men jag hoppas i alla fall att vem det nu var har gått iväg nu, för om någon ringer på dörren igen så kommer jag fan bli rädd på riktigt :S

Wednesday

Onsdag idag då, har den vart bra för eran del?
Min dag var väl ganska bra, mitt humör svängde lite upp och ner beroende på om saker gick dåligt eller bra, haha. Men bortsett från det var det en bra dag!

Idag ska jag plugga så mycket jag orkar, känner mig återigen överöst av skolarbete så det är väl bara att sätta igång... Om jag orkar? Nej jag måste, oavsett om jag orkar eller inte, haha.
Dagens klassiska outfit:


Transparent skjorta Ginatricot, bandeau-bh under Bikbok, jeans Cubus, ring Glitter, örhängen H&M, + röda Converse

Transparent


Den perfekta skjortan! Tunn och transparent, för endast 199 kr på Ginatricot! Skjortor är så snygga och lätta att matcha tycker jag, och särskilt mer eller mindre transparenta. Förr eller senare ska jag skaffa en svart transparent också, jag måste bara hitta en perfekt!


En upptagen tisdag

Den här dagen började inte bra, jag var stressad på morgonen och mitt hår var jättefult... Haha jag vet, i-lands-problem, men det kan faktiskt vara riktigt störande som ni säkert vet! ;)
Men som tur var blev dagen bara bättre och bättre, bilden gick ganska bra och det gjorde slöjden också, mina härliga vänner fick mig att skratta och lunchrasten spenderades på donken i Liljeholmen! Vi fick skynda lite men vi hann få i oss god mat för en gångs skull i alla fall! ;)

Sen efter skolan var jag hemma i typ 20 minuter och tog en macka, och sen drog jag igen. Jag skulle till Liljeholmen en snabbis för att kolla om en bikini jag vill ha fanns på HM men det gjorde den inte... Så jag köpte en transparent skjorta på Gina istället, haha! Men jag har faktiskt vart på jakt efter det också.
Efter det var det vidare till keramiken, och väl hemma igen har jag ätit middag och pluggat klart matte-kapitlet med min smarta syrra (Jennifer)!

Lång dag, långt inlägg. Hoppas ni orkade läsa hela, haha.
Har ni haft en bra tisdag? ♥
Jag publicerar ett inlägg med bilder på skjortan så fort jag hittar kamera-sladden!

Måndagskväll


Nu har jag precis ätit middag, innan dess pluggade jag lite. Jag var inte riktigt på humör för det så det kändes jäkligt segt, och jag fick inte sådär jättemycket gjort. Men jag har i alla fall så gott som skrivit klart min franska-text, jag ska bara kontrollera stavningen och kanske bygga på lite här och var. Jag har också gått igenom en massa fakta till SO-provet (industriella revolutionen) på fredag, tråkigt. Men nödvändigt. Haha okej nu har jag verkligen pratat om skolan i typ ett år, men hur som helst så hoppas jag att ni har haft en jättebra kväll hittills, eller ja, så bra som en måndagskväll kan bli i alla fall ;) Puss!

It's such a wonderful life

Nu är jag äntligen hemma efter en ganska så tråkig dag i skolan, inte mycket kul hände helt enkelt. Och nu när jag har kommit hem är det försa jag ska göra att skriva klart min franska-text, kul!! Plugg plugg plugg, och lite mera plugg. Det är så mitt liv ser ut... Haha.
Så det kan bli lite dålig bloggning den närmaste tiden, men jag ska försöka blogga så mycket jag hinner!

Hur som helst, har ni haft en bra dag? ♥

Moa, Wilma, Vicki och jag idag! :)

Boring

Tja... Jag är lite dålig på att blogga den här helgen, jag vet. Menmen, man kan inte alltid vara på topp.
Jag har världens huvudvärk vilket suger men jag har ändå jobbat med matten så nu har jag kommit långt och fattar det mesta för ovanlighetens skull, haha. Har hunnit med annat också såklart, men inget märkvärdigt direkt.
Vad har ni gjort idag då? :)

Segardag

Hej bloggen!
Sorry för dålig uppdatering idag, jag sov riktigt länge så den här dagen har liksom försvunnit. Jag har i alla fall hunnit med att städa ordentligt (det behövdes!), sega framför datorn, läst i en jättebra bok jag har m.m. Jag är fortfarande sådär trött som jag var igår vilket är lite jobbigt men annars känner jag mig inte alls sjuk så det är ju positivt! :)

Vad har ni gjort denna lördag då? Puss ♥


Veckans vill ha


Linne Bikbok, Bikini HM, skor HM, skjorta Topshop, väska modekungen.se, tröja HM
Shit vad jag blev sugen på att köpa bikini nu! :) Jag vill ha sommar!!

23.40

Nu är jag hemma!
Kvällen bra och mysig med sjukt god mat på restaurangen Barcelona :) Har ni haft en bra kväll?
Tyvärr har jag inte kännt mig helt på topp idag, jag trodde det skulle gå över men det har inte riktigt gjort det... Känner mig lite svullen i halsen på nåt sätt, och fortfarande trött som jag sa förut. Menmen, det är väl inget som inte går att bota med en kopp té och en god natts sömn får vi hoppas!

Nu ska jag kolla på lite film, vi hörs imorrn! Sov gott sen när ni går och lägger er ;)

Teater + middag

Nu är jag klar att gå och ska strax dra in till stadsteatern. Jag är så trött så det är inte sant, kanske slängde i mig för mycket godis? Mitt blodsocker är nog långt långt nere, haha.
Hur som helst, teatern kommer säkert vara bra och en god restaurang-middag tackar man ju inte nej till! ;)

Bloggar kanske när jag är hemma, annars får ni ta och ha en riktig topp-kväll! ♥

Fredag den 4/2

Först och främst: Idag är det Wilmas födelsedag, så GRATTIS gumman! :D

Den här fredagen började sådär, jag var stressad och trött på morgonen och kunde verkligen inte bestämma mig för vad jag skulle ha på mig... Redovisningen på fysiken gick i alla fall ganska bra, vi failade lite med våran powerpoint men klarade det ändå.
Hur har eran dag varit?

Nu sitter jag och äter godis och kollar på Top Model, hehe, men det är ju fredag trots allt!
Ikväll blir det teater och sen middag på en tapas-restaurang med familjen och Johannas (syrrans) pojkvän. Men det tar vi senare.
Ha en fortsatt bra fredag, ses ♥


Fredagsmorgon

Godmorgon! Sovit gott?
Det blir bara ett snabbt inlägg nu för min dator har nästan inget batteri och jag har inte laddaren inne hos mig...
I alla fall, idag är det fredag som sagt och jag börjar skoldagen med att redovisa om vindkraft på fysiken med Fanny och två andra. Jag hoppas det går bra, eller snarare så hoppas jag att vi hinner kopiera faktabladet som vi ska dela ut, men vi får väl hoppas det.

Vi hörs när jag är hemma igen, ha en underbar dag! ♥

Update

Okej, dålig uppdatering idag, jag vet. Förlåt. Ursäkten är som vanligt att jag är för upptagen, skolan kommer såklart före bloggen för man måste ju tänka på betygen... :P
I alla fall så hoppas jag att ni har haft en bra dag!? Jag var i skolan, slutade 15.15 och jobbade sen på vindkraft-projektet med Fanny, som ska redovisas imorgon. Vid sju var det kör som var kul som vanligt och nu ska jag strax sova! Måste ju orka upp imorgon bitti.

Vi ses imorrn (och då är det fredag, woho!!) Sov gott ♥

Ny header!

Okej, nu är alltså min nya header uppe! Väldigt enkel, men det var så jag ville ha det. Däremot vet jag verkligen inte vad jag ska ha för bakgrundsfärg... Jag är inte säker på att jag vill ha det babyblåa som jag har nu, det kanske känns för kallt? Vad tycker ni, har ni några förslag? :)

Onsdag!


Idag har jag haft en riktigt bra dag! Lektionerna kändes okej, vädret var fint och jag var på bra humör helt enkelt. Jag höll också mitt tal på engelskan vilket kändes jättebra, så det var skönt.
Sen jag kom hem runt 14.20 kanske så har jag gjort matteläxan, ätit mellis och kollat lite på tv. Men nu ska jag sätta igång med arbetet på allvar, måste renskriva min faktatext om vindkraft och sammanfatta de andras texter (alltså de i min grupp.) Sen ska det skrivas franska!
Jag ska även försöka hinna med att få upp min nya header idag, men den måste finslipas lite först.

Har ni haft en bra dag? :)

Godnatt!

Hej bloggen, jag har inte så mycket att skriva om för jag har i princip bara hunnit plugga, rusa till keramiken, ta mig hem igen när den slutade, pluggat mer och fått ångest över att jag trots det inte har pluggat tillräckligt mycket... Låter som att min kväll var riktigt rolig, eller? Haha.

Nu ska jag i alla fall bara göra mig iordning, packa väskan, bestämma outfit till imorgon och sen sova sova sova. Efterlängtat!
Har ni haft en bra kväll förresten? Puss & godnatt!! ♥

Stressad

Hej på er! Har ni haft en bra tisdag? MIn var lite stressig faktiskt, jag känner att skolan (och då räknar jag främst hemarbetet) tar alldeles för mycket tid den här veckan. Menmen, det är väl så ibland.

I alla fall så sitter jag coh försöker fixa en powerpoint till min engelska-redovisning imorgon men ärligt talat så går det inte alls bra eftersom datorn säger att något är fel och den försöker fixa det och blablabla... Lite komplicerat liksom. Dessutom kan jag bara få OpenOffice att funka och inte Microsoft, så det kommer typ inte att gå att öppna i skolan? Jag fattar ingenting, haha...

Men om en halvtimme ska jag till keramiken och jag måste försöka få det här klart, så vi ses ikväll eller imorgon, puss!

Härlig bild från i somras... Jag längtar efter värmen!

RSS 2.0