You don't know me at all

Jag avslutar dagen med en liten godnattsång till er, haha. Ben Folds och Regina Spektor, kvinnan med den vackra vackra rösten. Jag slutar aldrig fascineras av hennes sångförmåga.
Jag är uppe alldeles för sent med tanke på att jag måste upp alldeles för tidigt imorgon och göra matsäck... Jaja. Vem behöver sömn när man kan ta kaffe istället!? Hehe eller inte, skulle behöva dricka ett badkar fullt i sånna fall.

Men whatever, jag ska sluta flamsa och gå och lägga mig, duktiga Bea idag. Puss på er, sussa sött! ♥

Ibland blir det lite fel...



hahahahaha, som ni ser så blir det inte alltid som man tänkt sig. Kameran var på självutlösare och skulle precis fota och min ring hade fastnat i koftärmen så jag fick inte på mig den, så jag tänkte "vafan det blir ändå en ful bild" och gjorde en grimas, haha... Men nu till outfiten!

Linne - H&M, Jeans - Cubus, kofta - Bikbok, skor - Vagabond, ring - Glitter

Hej torsdag

Tooudelodieeeee, haha. Hur är det mer er idag då? Med mig är det bra, rätt mycket att göra bara. Men det är ju ändå rätt härligt liksom, hellre tar jag det än att sitta hemma utan något att göra. :)
Skoldagen var chill, förutom att vi hade biologiprov. Men det kändes som att det gick ganska bra, så jag hoppas på ett högt betyg!
Sen när vi skulle gå hem från skolan så tog det seriöst ett år, för vi var ganska rejält flumiga och spelade in en hel del roliga filmer på vägen, haha... Börjar bli lite galna av våren tror jag.

Men hur som helst, det var i princip min dag! Jag måste skriva klart version 2 av mitt tal nu, ska läsa upp det imorgon... :S Men jag tidsinställer dagens outfit till typ halv sex. Puss!

Kladdkaka & Grey's Anatomy


Kladdkakan som jag bakade i eftermiddags!

Nu börjar mitt efterlängtade Grey's Anatomy om typ 1 sekund så jag ska strax springa ner till TV:n med min fina kladdkaka som ni ser på bilden! Mumsigt :)
I reklampauserna ska jag plugga biologi också är planen, duktig som jag är... Hehe.
Ha en bra kväll om vi inte ses igen! Pusspuss

Bright eyes


Mitt favoritband för tillfället, särskilt sen jag upptäckte den här låten. Det här är äkta kärlek för mig när det gäller musik.

Bright eyes - "Shell Games"

En plats i solen




Såhär mysigt satt jag ute på verandan och pluggade för ett par timmar sedan! Jag pluggar mycket bättre utomhus (obs utan dator), för där finns det inte lika mycket att distraheras av. Nu har jag i alla fall läst igenom alla sidor i biologi-boken om blodomlopp och skelett samt svarat på frågorna... Ååh så tråkigt. Men man kan ju aldrig vara tillräckligt förberedd så jag ska läsa igenom sidorna igen ikväll, behöver en paus nu bara... Så jag funderar på att baka kladdkaka :D Man pluggar säkert bättre om man får i sig lite socker, eller vad tror ni?

fred ut lovers ♥

Busy day


Bild från i förrgår hemma hos Fanny

Nu har blogg.se driftstörningar igen, så jag hoppas det här inlägget kan publiceras, så jag inte slösar tid i onödan haha. Hur som helst, idag är det onsdag och trots kort skoldag kommer jag ha en del att göra p.g.a biologiprovet imorgon, svenska-talet på fredag, engelska-texter till imorgon m.m...
I skolan ska jag också gå till skolsyster för hälsoundersökning eftersom jag ska praoa med mat ena veckan, och hämta lite grejer till praon hos yrekesvägledaren på skolan. Det börjar närma sig nu! :D

Yes så ha en bra dag hörrni, vi ses kanske i eftermiddag men annars ikväll! Kraaaaaaaaaaaaaam ♥



Hatar denna prov-vecka...

Tja! Nu är jag hemma igen, och planerna för resten av kvällen är dessa:
  • Plugga svenska
  • Äta middag
  • Duscha
  • Plugga biologi...
  • ...plugga mer biologi
  • Kanske kolla på Desperate Housewives om jag är klar med biologin
Slutsatsen är alltså att jag inte har så mycket tid till övers för att blogga, eller överhuvudtaget hänga framför datorn, så det här är troligtvis sista inlägget för idag. Ha en bra kväll darlings, vi hörs igen imorgon! ♥

Tisdag!


På lunchen idag

Dagen idag har varit helt okej för min del, hur har er dag varit?
Jag är hemma nu som ni kanske förstår men ska snart iväg till keramiken. Usch vad jag verkligen inte orkar gå någonstans, är så trött... Och måste plugga, men det får jag göra när jag kommer hem.

Men nu ska jag ladda över en outfitbild till er och sen göra mig i ordning lite. Ses senare med dagens outfit, som jag tidsinställer till kl 17! Så kika in då sötnosar, hihi ♥

Wiie jag äger


Puh, äntligen ute ur kris-zonen. Jag är så jävla bra asså, räddade min dator från döden helt själv! Haha ;) Jag kan ju ingenting om hur man ska göra, och eftersom antivirus-skyddet på datorn hade fuckat upp sig och inte funkade när jag som mest behövde det så var det lite jobbigt, men jag fixade ett nytt skydd, scannade datorn flera gånger och den tog bort virusen. Då bort det vara okej, right?

Hur som helst, jag har bara hunnit med två små so-läxor idag p.g.a. data-kaoset, så jag blir tvungen att plugga biologi imorgon tills jag antingen kan allt eller dör. Haha, bra plan? Men nu ska jag strax sova, har fått för lite sömn i snart en vecka så ikväll ska jag lägga mig i tid!
Puss & kram på er! ♥

Problem

Sorry att jag inte bloggar, men jag har en bra anledning: Datorn har fått en massa virus! Jag bloggar från en annan dator nu för min är ju i princip döende... :( Det verkar jävligt komplicerat, men jag ska försöka vara dator-doktor och göra var jag kan, för den får inte dö nu! Den är ju fortfarande ung... Haha.

Jaja, jag ville bara meddela er det så ni vet varför jag troligtvis inte kommer blogga så mycket mer ikväll. Ha det bra!

Måndag avklarad

Haha oops det blev visst lite sen bloggning igen... Menmen, kvalité före kvantitet, eller? ;)
Hur som helst, min skoldag har vart helt okej, inget speciellt liksom. I alla fall, efter skolan följde jag coh Wilma med Fanny in till henne en stund, vi fick i läxa på SO:n idag att ringa till våra praoplatser och fråga om hur vi skulle göra med lunchen, så Fanny och Wilma ringde till sin plats och jag ringde till min medans vi ändå höll på. Och nu är jag hemma, ska äta nu (hehe, det kanske ni kunde gissa?) och sen plugga!

Ha det gött mina vänner, ses snart! ♥

Fanny plattade mitt hår lite snabbt! Ser ni någon skillnad? :)

22.33 - Hemma

Nu var det ett tag sen jag bloggade va, haha? Anledningen är som ni kanske förstod att jag var lite upptagen. Först var ju Fanny här i några timmar, vi pluggade en del men gjorde även annat som att kolla i tidningar, lyssna på musik och måla naglarna m.m.
Sen vid ca kvart i sju åkte jag in till stan med mamma för att gå på en grej på konserthuset som hon hade fått två biljetter till, det var rätt mysigt :)

...Och nu är jag hemma! Skulle helst av allt vilja slänga mig i sängen och bara sova, men måste fortfarande fixa några bitar till på mitt förbannande tal, som förresten kommer gå åt helvete. Roligt! Menmen, jag klarar mig ganska bra på några få timmars sömn om jag får gå på kaffe under resten av dagen, haha.

Sovgott hörrni, vi hörs imorgon med förhoppningsvis lite bättre bloggning! ♥

Fanny påväg

Nu kommer Fanny strax hit, vi ska plugga franska duktiga som vi är. Har typ 50 glosor, orkar inte. Och så ska vi även kolla igenom lite NO till provet på torsdag. Det är alltid bra att plugga med någon annan tycker jag, blir både roligare och effektivare, för man kommer ju inte undan ;)

Ses senare! ♥

Sista ledighetsdagen...

Söndag idag... Inte den bästa dagen eller vad säger ni? Men ändå mycket bättre än måndag för man är ju fortfarande ledig! :) Haha jag blev faktiskt lite sur imorse när jag märkte att klockan var en timme mer än jag trodde, det är ju sommartid nu men det visste inte jag...

Hur som helst, nu ska jag sätta på min städ-lista på Spotfiy (oh yes, jag har en lista för i princip allt) och städa upp ordentligt i mitt skitiga rum. Sen får jag se vad jag hittar på! Är förkyld, och jag ska även bort ikväll så jag kommer nog vara hemma en del nu på dagen också. Har ni några roliga planer för den här dagen då (eller tråkiga planer för den delen, haha...)?

Haha halv hoppbild?

Mysig lördagskväll

Jag har nu ätit världens mest otroligt goda middag och firat Earth Hour lite här hemma med familjen, och nu ska jag springa över till Fanny (bor grannar) och kolla på film!

Ha en bra fortsatt kväll, vi ses! ♥

Fanny i stallet i veckan!

Earth hour


Tja bloggen! Vet ni, det är fett skumt för vid typ halv tre trodde jag att jag publicerade ett inlägg, men tydligen inte... Jaja, mitt tidsinställda inlägg vid halv fyra kom ju upp i alla fall!
Har ni haft en bra dag? jag har vart sjukt trött hela tiden, men fått ganska mycket gjort ändå. Just nu sitter jag och renskriver en engelska-text, inte det roligaste man kan göra på en lördagseftermiddag direkt...

Förresten, ska ni delta i Earth hour ikväll då? 20.30 people, glöm inte det nu.
Puss!

Übersnygg drömoutfit


Örhängen - cocoo.se, klänning - Monki, jeansjacka - H&M, ryggsäck - Topshop, solglasögon - Topshop

Gaaah jag älskar örhängena. Älskar dom. Måste beställa, helst de med en blå fjäder... Förövrigt tycker jag det är galet snyggt med långklänningar, ja jag älskar allt, utom möjligtvis de långa fransarna på ryggsäcken, haha. Men ändå... Tänk om allt det här var mitt...

Close your eyes and let me go


Godmorgon...
Idag mår jag inte bra. Jag fick inte alls så mycket sömn som jag behövde, och efter tre nätter med för lite vila börjar jag känna av det. P.g.a. det har jag också huvudvärk, så just nu orkar jag ingenting mer än att sitta här i sängen och kolla på Vampire Diaries, vilket i alla fall är nice, haha.

Idag får jag se vad jag gör, kanske borde passa på att gå ut och njuta av solskenet, frågan är bara vad man ska göra... Skulle gärna shoppa men jag är pank :P Vad ska ni göra idag?
Puss!

23.57



Toodles my poodles, hahaha ordvits. Jag vet, jag är riktigt fyndig... ;) Hur som helst, jag är hemma nu och svintrött, har sovit för lite de senaste två nätterna så jag ska tvätta av sminket och gosa ner mig i sängen med ett sista avsnitt av Off the Map innan jag somnar!

Hoppas ni har haft en bra kväll, vi hörs imorgon! ♥ Är på bra blogghumör nu som ni kanske märker, våren inspirerar mig!


Min outfit för dagen!



Byxdress - laredoute.se, kofta - Bikbok, klocka - vet ej hittade den hemma, armband - från Vicki, gamla ringar - också hittade här hemma, och på fötterna mina röda converse som används flitigt just nu!

Det var dagens det, några åsikter? :) Btw, nej jag stod inte ute i trädgården fem i sju imorse och fotade, utan klockan har stannat. Men jag tyckte den var fin så jag använder den som smycke idag!

Sen senaste inlägget har jag bland annat vart och köpt lunch + godis som jag äter nu, hihi, och även skrivit en bra bit på mitt tal. Men det tar bara knappt 2 minuter att läsa det så jag måste nog jobba lite mer på det, behöver en paus just nu bara.
Ikväll ska jag in till stan med familjen för att gå på restaurang, jag älskar såklart lyxmat så det kommer nog bli nice! Jag får se om jag bloggar innan dess, men om inte så vet ni varför. Ha en bra kväll, pusspuss!


I'm so sick of it

Nu har jag renskrivit en viktig text till engelskan, mår illa av uttråkning. Jag ska ta och belöna mig med ett avsnitt av... gissa vad? Haha, Off The Map såklart. (Måste vara de tre mest skrivna orden i bloggen vid det här laget?) och sen ska jag skriva ännu en text.

Efter det blir det nog lunch med sällskap av min kära biologi-bok och mitt trevliga tal om dödsstraff... Hmm vilken positiv stämning det kommer bli. Men jag måste också försöka komma ut lite i solen också... Någon som är sugen på att ta en promenad? :D Sms:a!

12.46

Sådärja, nu är jag nyduschad och vårigt klädd i en mysig byxdress! Jag hängde till och med upp tvätten som mamma sa att jag skulle, haha duktig?
Btw, jag fick nyss ett läskigt telefonsamtal igen! Den här gången var det typ en gammal människa som sa "hallååå" lite mumlande flera gånger och inte verkade höra mig... Creepy. Jag tycker att jag får konstiga samtal lite onormalt ofta. Vad vill dessa människor med mig? Haha. ;)

Nu ska jag i alla fall försöka sätta igång med plugget så smått... Måste ju. Eller förresten, ska jag kanske kolla på ett avsnitt av Off The Map innan jag börjar..? Hehehe...


Lookbook.nu





Alla bilder kommer från lookbook.nu, och bilderna är länkar till de olika personerna vars outfits ni ser här, så klicka! Man får otroligt mycket inspiration, det finns så oerhört många duktiga modemänniskor där!



Fredagsfrukost


Oh, härliga fredag. Jag har haft en lugn morgon, sov ut och sen när jag skulle fixa frukost så blev jag så sugen på pannkakor, så jag vispade ihop en smet och stekte några! Sen när jag väl var i farten kokade jag kaffe också, så det blev en rejäl frukost (syns på bilden över) och nu är jag proppmätt! :)

Jag tänkte ta en lång härlig dusch nu, och sen måste jag tyvärr sätta igång med plugget, har mycket att göra så en stor del av dagen lär väl gå åt till det... Men jag ska försöka hinna med bloggen ändå! Kika in här vid halv tolv, då kommer det upp ett mode-inlägg!

Sleepyhead


Puh, nu är man ganska trött... Vi höll ju som sagt på ganska länge på kören och jag var utmattad redan innan vi började, plus att jag tvångsläste biologi på tuben. Det hade ingen stor effekt, min hjärna var fokuserad på annat. Men tursamt nog så har jag ju ganska många timmar på mig att sova p.g.a. studiedag imorgon, vilket är skönt.

Nej men hörrni nu ska jag sätta mig framför TV:n med en kopp té en stund innan jag kryper ner i min mjukmjuka säng. Vi hörs imorgon! ♥

Sångdags



Bilder tagna av mig idag. Haha, asså varför blir mitt ansikte alltid konstigt på hoppbilder?

Dum som jag är har jag inte pluggat alls, suck... Jaja, då blir jag väl tvungen att göra det imorgon istället. "Som man bäddar får man ligga" som man brukar säga, haha.
Nu ska jag i alla fall snart dra till kören. Jag är hemma rätt sent men vi hörs kanske då i alla fall, för eftersom jag har studiedag imorgon så kan jag ju vända lite på dygnet ;)

Puss på er!


Nu är det helg!

Nu är jag hemma från skolan igen, sköönt. Eller ja, jag kom hem för ganska längsen egentligen. Vi slutade tidigare idag eftersom vår engelska-lärare är i Paris med niorna! :D And guess what? Imorgon har jag studiedag, wiiee. Jag är en lycklig prutt!
Hur har er dag varit då darlings?

Nu ska jag ta och fixa några mackor och sen kolla lite på Off The Map, haha (min nya drog). Vi hörs! ♥

Påväg hem från skolan gick vi förbi centrum och köpte glass/latte! Jag provade den nya Daim Päron, måste säga att den var rättså god faktiskt!

Tooorrsssssdaaaaaag

Tänk attdet redan är torsdag, veckan har ju ändå gått rätt snabbt! Eller vad tycker ni? :)
Idag kommer jag ha en del att göra efter skolan med bl. a. plugg, och kören börjar också tidigare, förvi har ganska mycket att göra där just nu.
Men vi hörs nog någon gång i eftermiddag ändå skulle jag tro ;)

Ha en bra torsdag! ♥


Sweet dreams

Nu ska jag ta och hoppa i säng, det har vart en lång rolig dag. :) Vi ses imorgon, sov sött!

Dare to dream


Oops, det blev visst ingen bloggning under eftermiddagen, men jag var upptagen, utvecklingssamtalet och stallet och sen middag med pyttelite tid emellan allt.
Hur som helst, jag har haft en asbra dag! Det enda lilla felet jag kan hitta är att det är något litet fel med min mellanslagstangent, för man måste verkligen slå ner på den för att den ska reagera, sådetblirbarasåhärhelatiden, ochdetgårjutypinteattläsa? Haha, I-lands problem?

Nu ska jag skita i plugget som jag borde göra och kolla på TV istället, bra beslut där. Förnuftigt. Menmen, allt kan ju inte kretsa kring skolan för vad blir det för liv?
Goodbye my lovers, goodbye my friends... Vi ses snart!

12.30

Sen jag bloggade senast har jag hunnit plugga lite svenska och franska samt vart ute på en härlig springrunda, så jag känner mig tillräckligt duktig för att belöna mig själv med ett till avsnitt av Off the Map! Jag har en känsla av att jag kommer bli beroende av den serien, haha... Typiskt mig.

Efter det ska jag plugga lite biologi och sen så småningon göra mig i ordning och dra ner till skolan för mitt utvecklingssamtal som börjar klockan 15. Och ännu senare, vid typ kl 16, ska jag följa med Fanny till stallet som sagt, det ska bli mysigt :)

Off The Map


Nu har jag just kollat klart på ett avsnitt av Off The Map, ni vet den nya serien som har börjat gå efter Grey's på onsdagskvällarna? Jag tycker den är fett bra faktiskt! Lite nya, fräscha idéer liksom.

Jag är riktigt sugen på att kolla på ett avsnitt till, men jag ska hoppa in i duschen nu och sen försöka plugga lite franska och svenska. Jag är fortfarande inte säker på vad jag ska hålla tal om, men troligtvis dödsstraff, eller något annat liknande ämne. Har ni några bra förslag?

Studiedag!


Blommor som jag fotade i rabatten igår! Det är alltid först när det blir vår som jag märker att det faktiskt är normalt att vara glad, inte deppig som man blir under den långa vintern. När solen skiner, blommorna blommar och snön smälter bort, då mår jag grymt bra!

Godmorgon, visst är jag uppe ganska tidigt trots studiedag? Det finns en anledning: Jag vaknade till lite vid kanske kvart över åtta och såg solen skina in genom glipan mellan gardinerna och fönstret. Så då gick jag upp och drog bort gardinerna och solen bara vällde in på mig, och snön hade smält bort ännu mer ute i trädgården! :D
Så då kunde jag helt enkelt inte gå och lägga mig igen...

Men nu ---> frukost! Vi ses snart, jag lovar att försöka hinna med bloggen så mycket som möjligt idag! pusssssssssssss

Dags att sova tror jag...

Haha jag vet inte varför jag är så trött, men kan knappt hålla ögonen öppna just nu så jag ska strax krypa ner i sängen och bara soooova så länge jag vill. Japp ni läste rätt, imorgon får jag sova ut för vi har nämligen studiedag! Så de enda planerna för morgondagen är utvecklingssamtal kl 15, plugga sjukt mycket (tyvärr) innan dess, och sen vid ca 16-17 ska jag följa med Fanny till hennes stall. Jag saknar att gosa med söta, mysiga ponnyer som man fick göra på den tiden då jag red, så det passar mig perfa.

Men nu ska jag gå och lägga mig innan jag däckar, haha. Sov gott! ♥

Jag kan inte vänta



Allt från H&M's kommande "Conscious Collection"! Så himla, himla fina, romantiska plagg! Jag måste, helt enkelt måste fixa fram pengar, fast jag är pank. Haha, får väl se hur det går till... Vad tycker ni om kollektionen? :)

I get up, and nothing gets me down


Haha, fint face va? Men det kan ni ju ignorera tack. ;) Glad var jag i alla fall över våren!


Den transparenta

Tja! Nu är jag hemma från skolan igen efter en rättså lyckad tisdag, vädret har ju hållit sig soligt och varmt vilket också bidrog till att mitt humör höll sig uppe.
Haha, kan ni gissa vad jag ska göra nu då? Äta såklart, som alltid nästan när jag eftermiddags-bloggar. Sen: ut i vårsolen igen för att möta upp Moa och åka till keramiken.
Har ni haft en bra tisdag? ♥

Här har ni min outfit för dagen:


Transparent vit skjorta - Ginatricot, vit bandeau under - Bikbok, jeans - Cubus, brillor - Monki, och mina röda Converse (haha och jag har mitt hår i en tofs så det är därför det ser muppat ut!)

Idag körde jag som ni ser på min transparenta skjorta helt knäppt upp i halsen :) jag tycker det är så fint när man har transparent på sig, för då blir det täckande men man visar ändå bh:n/benen lite under, om ni fattar, haha? jaja hur som helst så är det ju snyggt! ;)

21/3 2011

Idag har min dag vart sådär, jag trodde det skulle bli kul eftersom vi hade filmdag och skulle filma egna filmer, men det var lite svårt att försöka samarbeta med alla för vi ville ju olika saker... Men reultatet blev ändå ganska bra!
I eftermiddag tänkter jag mest slappa, men måste också försöka komma på vad jag ska hålla tal om på svenskan... Usch jag hatar att hålla tal, och det känns som att vi gör det ganska ofta också, haha. Men jag antar att det är bra träning!


På tal om helt andra saker, så fick jag en läsarfråga idag som jag besvarar här:




helena om 11.18:
vart går du på kör nånstans? :)
Svar: Jag går på en kör som heter Laetitia (via Kulturskolan) och vi tränar på torsdagskvällar i Gustav Vasaskolan vid Odenplan! Lite mer info finns här :)

Två bilder från idag! Vicki är fin och jag ser ut som en gammal kärring, men jaja jag bjuder på den ;)

Dagens enkla outfit


Tröja Newhouse, Jeansleggings Cubus, Halsduk Syrrans, Tygskor Vagabond

Stadstur med Fanny

Nu är jag hemma igen efter några timmar på stan med Fanny. Vi sprang runt lite här och var runt centralen, hon hittade en fin tröja och jag köpte lite olika småsaker, bl. a. bandeau-bh:n som jag visar här nedanför.
Vädret var fint också, vi blev till och med glassugna så vi köpte varsin fin (dyr) glass på Yoghurt shopen i Gallerian. Det är vårt typiska glass-ställe ;) Så himla gott!

Har ni gjort nåt kul idag då?
p.s: Har fotat min outfit, så jag lägger upp den inom kort!


Bandeau-bh från Bikbok, 99 kr. Jag köpte en likadan fast svart för länge sen, och jag ääälskar dom verkligen, så söta! Som små bakelser, hihi ;)

11.18

Godmorgon på er, om ni nu är vakna?
Själv har jag sovit gott och hunnit äta frukost. Idag tänkte jag egentligen hinna med en liten shoppingtur, men just nu är jag upptagen med att försöka lösa ett problem som har dykt upp... Inget allvarligt alltså, bara en grej med kören som är jävligt irriterande.

Men hur som helst, ha en bra söndag hörrni! ♥

Snabb update

Hittils har jag som sagt vart ute och sprungit, första gången efter vintern så det var riktigt skönt (i alla fall efteråt, haha). Jag har också lagat och ätit lunch och läst ännu mer om Japan och Libyen... Så hemskt, och det känns som om allt händer på samma gång :S

Men nu ska jag städa och sen sätta mig ute och måla! Pussssss

Bjuder på en liten bild påväg hem från skolan häromdagen i brist på nya bilder!

Vårmode




Allt från Filippa K

Åh jag blir helt lyrisk, så himla fint! Ibland önskar man verkligen att man var rik... Min favorit är nog den första outfiten, fast den aprikosfärgade klänningen är också jättefin! Vad tycker ni, hiss eller diss?

Saturday

Godmorgon!
Skönt att det är lördag, eller hur? Idag tänkte jag hinna med relativt mycket men ändå slappa en del, vädret är juså fint så jag ska snart ge mig ut på en springrunda, haha nyttigt sätt att starta dagen på! ;)
Har ni några speciella planer för dagen?

Vi hörs snart, ha det bra!

The sky is green, and the grass is blue




How much can a heart and a troubled mind take, where is that fine line before it all breaks?
I just can't make it one day without you, unless I pretend that the opposite's true...

Rivers flow backwards
Valleys are high
Mountains are level
Truth is a lie
I'm perfectly fine
And I don't miss you
The sky is green
And the grass is blue

- Dolly Parton

18.54


Äntligen fredag, woho :D
Min dag har varit bra, vi hade bara fyra lektioner och den sista var skridskor i Sätra. Har ni haft en bra dag hittils?
jag spenderade eftermiddagen med min kära vän Fanny, så det är därför jag inte har bloggat. Vi var extremt lata och kollade på tv i typ 3½ timme, hahaha.

Ikväll är det bara jag och min mami hemma, resten av familjen är nämligen ute på lite olika håll i världen ;) Jag ska snart äta, börjar bli lite hungrig igen efter Fannys och mitt stora mellanmål av typ en liter yoghurt med en massa gott på.
Så ha en bra kväll helt enkelt, jag kanske bloggar senare men det är inget löfte, haha. Puss!

Godnatt!

Kören ikväll var nice, vi höll på ganska länge bara så jag kom hem rätt sent, därför blir det nog inte överdrivet mycket sömn inatt, för jag har fortfarande en del att fixa i ordning innan jag kan gosa ner mig i min mjuka säng... Vilket jag har längtat efter hela den här dåliga, dåliga dagen.

Imorgon blir det i alla fall skridskoåkning på idrotten, trevlans. Bara lite jobbigt att man måste ta sig ut till Sätra och släpa på skridskor och hjälm och sånt, men vafan det blir bra ändå!
Sov gott mina små... knott? Haha.

Veckans snyggingar


jacka - Bikbok, linne - H&M, skjorta - Weekday, örhängeb - H&M, ring - cocoo.se, väska & solisar - Topshop

16.25

Hej på er...
Som jag förutsåg imorse (haha) så var den här dagen ingen succé direkt, matteprovet gick åt helvete. Menmen, nu ska jag inte sura över det. Har ni haft en bra dag?
Jag ska ta och kolla på TV nu och äta sjukt mycket chokladkaka, hehe. Jag kan tröstäta ganska rejält om jag är tillräckligt deppig, det får jag väl medge. Haha ;)

Ses sen! ♥

Dålig dag på ingång

Godmorgon!
Idag mår jag inte så bra, känner mig febrig och trött och bara allmänt nere och ful... Men det är ändå ingen tvekan om att jag ska till skolan, för det är ju ett jävla matteprov som jag är nervös över eftersom just matteprov alltid är så jobbiga.
Så jag har inga förväntningar på den här dagen, den kommer gå åt helvete. Bra inställning!

Vi hörs i eftermiddag, då kommer jag ju inte känna mig tvungen att plugga matte så jag hinner nog med ett par inlägg. Det tråkiga är bara att alla har bloggpaus nu... Till och med Kenza.
Hoppas ni får en bra torsdag hur som helst, puss&kram!

Bild från i fredags hos Wilma

Onsdag

Toodles!
Nu är jag hemma och sitter och äter och kollar lite på Glee. Min dag har varit kort och bra, vi fick bl.a. göra frivolter på idrotten vilket jag aldrig hade gjort förut, så det var svårt, men kul att pröva!

Vid fyra ska jag till kyrkan på konfaträff, den slutar halv sju och då måste jag verkligen plugga matte inför det stora provet imorgon, så jag tror inte ni kommer höra så mycket mer av mig idag.
Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, vi ses när vi ses! ♥

Äntligen


Nu ska jag strax gå ner till TV:n, för det är ju äntligen dags för ett efterlängtat besök på Wisteria Lane. Ska ni kolla? Ha en bra kväll, vi ses imorgon! ♥

I Japan just nu


Så jäääävla läskigt. Och hemskt. Ser ni hur sjukt jävla mycket vatten det är?? Bilar, båtar och hus bara välter omkring, jag får inget perspektiv på situationen. Sjukt. Stackars människor, jag kan inte ens föreställa mig hur det måste vara för dom. Deras land, deras liv: förstört.
Naturens krafter är mycket större än man tror...

So much to do, so little time


Är hemma från skolan nu, dagen har varit okej. Har ni haft en trevlig tisdag då? Jag har precis ätit mellis och ska snart iväg på keramik. Det ska faktiskt bli skönt att komma ut igen, för vädret har blivit riktigt varmt och soligt!

Ikväll är det matte, franska och svenska-plugg som gäller för min del, och så har ju Desperate Housewives äntligen premiär! Och Grey's Anatomy imorgon... :D Men jag ska försöka hinna med att slänga in ett inlägg till er ändå, men om inte så vet ni varför!
Ha det gött ♥

Outfit 14/3




Tröja - Filippa K (min syster Johannas), Shorts - avklippta Cheap Monday, Tights - Johannas, Örhängen - min syster Jennifers, plus mina röda Converse.

Yes det var det jag slängde på mig imorse! Som ni säkert såg blev det ganska mycket lånat, haha. Man får ju passa på medan man har chansen...


Måndag den 14 mars



Nu har jag kommit hem efter en riktigt härlig dag i min älskade skola! Höhö. Ärligt talat så var dagen sådär, inget kul hände liksom men det är ju typiskt måndagar!
Sen jag kom hem har jag bl. a. hunnit baka scones som ni ser på bilden ovan, och som jag sitter och äter nu. Så himla gott, jag älskar scones!

Jag har också fotat min outfit för dagen så den ska ni få se snart! Har ni haft en bra dag?
Nu ska jag ta och kolla på avsnittet av Solsidan som jag missade igår, har fått höra att det var riktigt bra så jag kan inte låta bli ;)

Så var ännu en helg slut...

Nu har jag pluggat en del matte och även skrivit recension på en film på franska, som jag hade i läxa alltså. Har även ätit middag och sagt hejdå till Johanna och hennes pojkvän, Johanna drar ju som vanligt efter helgen tillbaks till Uppsala där hon pluggar.
Så nu när Jennifer är borta i Frankrike också känner jag mig för första gången verkligen som ett ensambarn! Lite skum känsla, att mina systrar har gått ut gymnasiet, rest runt i världen (mest Johanna iofs), valt yrke och i Johannas fall börjat plugga till det, medan jag är kvar i Mälarhöjden och inte ens har gått ut grundskolan. Jag vill också spontanresa, hoppa på ett tåg och vakna i en annan stad. Men det får nog vänta några år...

Men nu måste jag skriva ut ett papper och packa till imorrn, ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll. Vi ses väl imorrn eftermiddag, puss på er!

Bjuder på en riktig sommarbild, från i somras på västkusten i Norge. Tycker den symboliserar min längtan bort på ett ganska bra sätt...

Nu: matte

Har precis kollat på avsnitt 11 (säsong 2) av The Vampire Diaries, så jäääkla spännande! Om ni inte har börjat kolla på VD än så måste ni göra det nu, nu, nu. Ett speciellt plus med serien är att det nästan bara finns snygga killar i den... Och Ian Somerhalder är hetast såklart ;)

Men nu tappade jag bort mig i min planering, det var matte som jag skulle göra. Helvete vad tråkigt, men okej nu kör vi. Jag skriver nog ett sista inlägg eller två ikväll, ha det bra tills dess!

Uppsnärjd i det blå



Nu är jag hemma igen från pinsförsäljningen! Vi var ganska många där, och för en gångs skull gick det faktiskt bra, jag sålde typ 12 st. Sen blev det en lunch på donken med Hugo, Erlend, Wilma, Vicki och Fanny, och en cheese + latte sitter ju ladrig fel så det var också nice! ;)
Nu ska jag fixa en kopp té och kolla lite TV, sen måste jag försöka plugga ännu mer matte. Det är ju så surt när det går dåligt på provet för att man inte pluggade tillräckligt, så nu ska jag verkligen se till att jag är förberedd.

Ses senare! ♥

Puderrosa


Denna söta klänning får mig verkligen att längta till sommaren... Så himla fin! Från Bikbok!

Söndag


Dagens frukost! ;)

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag men jag klev upp vid 9 för att hinna tvätta håret innan jag ska iväg. Idag ska jag ju som sagt försöka sälja hjärt&lunfonden pins för sista gången med några från klassen... Jag orkar verkligen inte men jag ska ändå.
Så jag bloggar igen senare när jag är hemma igen, men det dyker upp något tidsinställt vid halv ett också! Ha en bra söndag hörrni, kram kram ♥

22.33

Jag har hunnit få en del matte gjord vilket känns bra, och även ätit middag och hjälpt min syrra (Jennifer) packa för hon ska till Frankrike imorgon och blir borta en månad... Tur för henne, för det lär ju vara rätt varmt där nu och ganska varmt igen när hon kommer hem! Hon missar slaskperioden ;)

Imorgon måste jag gå upp så tidigt som halv tio för vid elva ska jag träffa några från klassen vid tunnelbanan för att åka och sälja hjärt&lungfonden prylar för sista gången... Opepp. Men det måste väl göras antar jag.
Vi hörs imorgon ♥

Mitt lejon i solskenet

Två album, en promenad och en massa plugg


Bild tagen av mig igår!

Hittils idag har jag vart med Fanny, vi fixade två stora album på facebook och tog en promenad i det fina vädret. Sen har jag också ätit lunch, städat och ritat lite på min bilduppgift. Med andra ord: försökt skjuta upp matten så länge som möjligt, men nu har jag inget val längre utan måste ta tag i den.

Så vi hörs nog igen först ikväll, puss på er!

Wilmas kväll




Fina födelsedagsbarnet!

Moi, och Emma som hittade en Ipad och blev glad, hihi ;)

Fanny som blev suddig och Vicki som posade fint!

Vi proppade i oss tonvis med chips och godis...

Flum

Det var en superbra kväll, tack för sällskapet tjejor ♥

Jag äääälskar våren!

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag för en gångs skull, haha ;)
Nu har jag precis ätit frukost och kollat lite bloggar, ska bara tidsinställa ett till inlägg till er och sen ska jag stänga av datorn. Idag är det ju nämligen så otroligt fint väder att man bara inte orkar sitta inne, och speciellt inte vid datorn. Ut och njut av det underbara vårvädret hörrni! :D

Dagens planer är inte helt bestämda, men jag ska i alla fall till Fanny snart för vi ska fixa med ett album. Förutom det kommer det nog bli mycket promenader, fika och kanske sitta ute lite och sola sig! En mysig, solig vårdag helt enkelt, vilket passar mig perfekt.
Vad ska ni göra idag?

En lyckad kväll!

Nu har jag precis kommit hem från underbara Wilma! Det var hon, jag, Emma, Fanny, Vicki, Moa och Rozerin som var där. Kvällen var riktigt lyckad; vi åt god mat, tårta och en maaassa godis och chips, kollade på film (The Devil wears Prada), snackade, fotade en massa m.m. Jag har många fina bilder, men jag måste kolla igenom dom och ladda över dem ordentligt o.s.v, och det gör jag imorgon för nu vill jag bara få ramla ner i min gosiga säng och sooova, det finns verkligen inget bättre ibland!
Men sålänge kan jag bjuda på två bilder från kvällen i alla fall:



New shades



När Emma och jag var inne på Monki igår såg hon de här snygga solbrillorna och bestämmde sig för att köpa dom. Jag tyckte också dom var skitsnygga, och det är ju inte så ofta man hittar snygga modeller när man verkligen letar på sommaren. Så eftersom hon inte hade nåt emot att jag köpte likadana så gjorde jag det!
Monki, 100:-

BEVIS



När jag kom hem idag tog jag ett varv i trädgården, och gissa om jag blev lycklig när jag hittade de här små blommorna? Hallelujah moment, jag blev helt lyrisk. Fan vad jag älskar våren!!

Håkans oslagbara "En midsommarnattsdröm" ♥ Jag tyckte den passade mitt humör riktigt bra!

Btw: nu har jag fått en ny kamera, tror inte jag nämnde det? Samma sort som förut, älskar modellen! Så nu är det snygga bilder på bloggen igen ;)

I'm walking on sunshine

Tja sötnötter!
Idag kom jag hem rättså tidigt p.g.a att det inte var idrott, skönt! Dagen har vart bra, och den lär bli ännu bättre för nu har jag en lugn eftermiddag framför mig där jag kan göra precis vad jag vill, och sen ikväll ska jag till Wilma på tjejmiddag! Låter riktigt nice i mina öron :)
Idag blir det nog mycket bloggning för jag har några inlägg på G till er, bra va?
Hoppas eran fredag också har varit bra hittils!

Idag påväg till myren med Emma!


Fredag!

Woho äntligen en dag som är värd att hoppa ur sängen och möta, haha. Fast synd är det ju att det blev sånt slaskigt snöoväder... Typisk svensk vårvinter.
Jag tror hur som helst att den här dagen kommer bli bra, vi har nämligen ingen idrott som är sista lektionen, så då slutar vi efter lunch! Fast det är lite tråkigt på ett sätt för vi skulle ha åkt skridskor... Men ishallen var trasig. Fast vafan, man klagar ju inte liksom!

Sedan ikväll blir det tjejmiddag och myskväll hos Wilma för att fira hennes födelsedag, kul! :)
Ha en bra fredag hörrni, pussilussi ♥

Haha just nu! Ni får inte se mina trötta, trötta ögon så jag satte på mig mina nya solisar som både Emma & jag köpte igår. Kan visa bättre bilder på dem senare!

Min dag + min outfit

Toodles!
Min torsdag har varit bra men väldigt lång. Först var det ju skola, sen drog Emma och jag till stan där vi shoppade lite till oss själva + present till Wilma, och försökte sälja hjärt&lungfonden grejerna vilket inte gick bra... Vi sålde bara två st, för det var ju ingen som ville stanna och börja plocka fram pengar i det jävla regnet!

Sen åkte jag direkt till kören som var rätt bra, vi har börjat med bl.a. "I will always love you" nu så det är ju kul. Nu ska jag snabbt äta upp min macka och sen hoppa i duschen. Hoppas ni har haft en bra dag, vi ses imorgon!

Dagens outfit:

Tröja - Bikbok, Snickarbyxor - H&M, Tights - Lindex + ett par andra under, Converse

Make me dance I want to surrender


Dagens låt:

Belle & Sebastian - I didn't see it coming

Fullt upp

Godmorgon!
Idag kör jag på en liten morgonblogg för jag har nämligen rätt mycket att göra idag, så jag kommer inte ha tid att blogga. Men det kanske kommer upp något tidsinställt i eftermiddag om ni har tur! ;)

Nu kanske ni undrar vad jag ska göra om jag är så upptagen då? Jo, först är det ju skola (9-15.15), och direkt efter det åker jag och Emma in till stan för att försöka sälja fler sådana där hjärt&lungfonden saker (dom är lite svårsålda...) Och vi ska även inhandla en liten presentis till fina Wilma som har fyllt år och firar det med oss på fredag! :) Efter det hinner jag kanske hem för att lämna av mig påsar, men annars drar jag direkt till kören, som jag är hemma från vid ca 21.30.
Så ser min torsdag ut, hoppas att ni får en bra dag! ♥

I brist på andra bilder får det bli en från London! Solen sken så fint den morgonen, hoppas det blir lika soligt här i Stockholm idag :)

Veckans snyggingar


1 (ringarna): Topshop
2: Weekday
3, 4, 5 & 6: Bikbok

De här snyggingarna uppmärksammar jag denna vecka! Jag hittade mycket snyggt hos bikbok som ni ser :) Älskar speciellt ringarna, kjolen och solbrillorna, sååå snygga... Har ni någon favorit?

Här går jag och sparkar i gruset



Två bilder på hemväg från skolan idag. Emma, Fanny och Wilma på den sista!

Idag körde jag på mina älskade röda converse, och för första gången på länge kändes det faktiskt som att det var rätt sorts väder för sådana skor. Jag har ju gått runt i dom lite då och då under vintern också för jag kan inte låta bli, hehe...
Om ni vill se resten av min outfit idag så kan ni kika in på snyggingen Emmas blogg, där jag är gästoutfit idag! :) HÄR har ni en länk till den!

Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Denna onsdag har för min del faktiskt varit riktigt bra än så länge! Det har mycket att göra med vädret, för idag känns det riktigt vårigt ute, och har gjort det hela dan! Uuuuunderbart :D
Har ni haft en bra onsdag då sötingar?
Jaha nu ska jag som ni kanske kan gissa ta och äta mellis, haha som alltid. Har just proppat i mig en liten semla från igår också, gott gott.



Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart


Dagens låt: Veronica Maggio's "Jag kommer"

Jag hade redan skrivit det här inlägget när jag såg att Emma också publicerat den som dagens låt, haha. Misslyckat? Men det kan bero på att vi båda (och Fanny) har nynnat på den precis heeela dan, och nu har den verkligen fastnat i hjärnan. Men den är riktigt bra tycker jag, kommer antagligen lyssna sönder den inom några dagar om jag känner mig rätt... Hehe.

Nu ska jag strax äta, och sen blir det att baka semlor dagen i ära! Ska ni också göra det ikväll? :)
Puss!

Dagens outfit 8/3



Skjorta - Ginatricot
Byxor - min syrra Johannas, secondhand
Örhängen - mammas gamla
Skor - Nilsons

Tisdag

Nu är jag hemma från schoolish som var helt okej, och ska strax fixa lite mellis. Om knappt en halvtimme måste jag nämligen iväg till keramiken, fan varför har man alltid bråttom när man inte orkar stressa? Haha.
Jag ska ladda upp dagens outfit till er också, taget med min 3 megapixel mobilkamera då, höhö, men jaja det får duga! ;)
Hoppas ni har haft en bra dag, ses snart ♥

P.s: Grattis alla tjejer som läser det här, idag är det ju våran dag!

En liten godnatthälsning...

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig faktiskt! Mår lite bättre men jag är fortfarande inte på topp, så jag ska försöka sova av det. Sömn brukar ju i många fall vara den bästa medicinen, i alla fall enligt mig. Så godnatt på er, även om ni kanske inte ska gå och lägga er såhär tidigt som jag, haha ;) Puss!

18.21


Min dag har fortsatt på samma sätt, alltså bara vart jobbig. Orkar inte skriva om det för det är ju ändå bara tråkigt för er att läsa... ^^ Men nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av Glee för att försöka bli på bättre humör, och sen blir det middag! Det blir i alla fall pannkakor vilket är typ det bästa som hänt på hela dan, haha ;)
Ses ikväll ♥

Bad day for me

Jag skulle gärna vilja skriva att jag har haft en jättebra måndag för en gångs skull, men nej. Typsikt nog var det dålig dag... Eller ja, i allmännhet så har jag haft bra lektioner och många skratt med vännerna, men på franskan tappade jag min kamera och då gick den självklart sönder! ;( Helvete! Hela objektivet elelr vad det heter har blivit helt snett, alltså den grejen som åker ut när man sätter på kameran (haha). Så nu blir det lite bildbrist på bloggen tyvärr, för jag har nu bara mobilen att fota med och det blir ju inte lika bra.

Sen på so:n började jag få ont i huvudet, och det har fortfarande inte gått över. Och nu, som pricken över i:et, har jag även börjat må illa... Hoppas verkligen att jag inte får influensa! :(
Hoppas eran dag har vart bättre än min i alla fall, vi ses senare ♥

Bjuder på två bilder från i lördags!

Slut på sportlovet!

Det här blir sista inlägget för dagen, för ikväll är jag lite upptagen; måste duscha, plugga sista minuten, packa och fixa i ordning allt inför skolan imorgon... Lite opepp just nu, men det kommer bli bra att gå in i vardagsrutinen igen.
Så jag hoppas ni har haft en riktigt bra sista lovdag, vi ses imorgon! Kram!

16.54


Haha jag älskar Solsidan. Kollade precis på avsnittet som jag missade i söndags...
Alex: "Blir det  inget ligg nu eller?" Anna: "Nej, jag tror att musslan slöt sig faktiskt" Hahaha. Svensk humor kan faktiskt vara helt okej ibland... ;) Kollar ni på Solsidan?

Nu ska jag gå och ta mig en kärleksmums från köket, min syrra och hennes pojkvän har nämligen bakat idag :)

Vårkänslor

Jag satt vid skrivbordet med matten och försökte koncentrera mig, men det gick inte. Så då fick jag ett infall, som jag får ibland. Jag svepte in mig i en filt, tog mitt ritblock och en blyertspenna och satte mig ute i solskenet på verandatrappan och ritade.
Det var så himla skönt, jag lyssnade på fåglarna och hörde smältvattnet rinna nerför stuprännorna och jag fick verkligen vårkänslor! Jag ritar/målar alltid som bäst på våren, jag blir så inspirerad... Det är ganska fantastiskt vad några få plusgrader och lite solsken kan göra för humöret efter en lång vinter, eller vad säger ni? Åh jag hoppas det här vädret håller i sig! :D




Titta, gräs! :D



Nejdå... inte rörigt alls


Just nu sitter jag och försöker plugga matte inför det stora provet vecka 11... Det går helt okej, fast jag är ganska slarvig som ni ser på bilden här ovanför, haha. Om jag går igenom det här om en vecka kommer jag nog inte fatta det bätte trots alla mina små anteckningar, för det är bara en enda röra!

Hur som helst, vad ska ni göra idag? Jag kommer nog bli fast med plugg under större delen av dagen, har ignorerat allt skolarbete under lovet så nu får jag betala priset för det och offra hela min söndag. Men det kan ju hända att jag hinner med lite annat också... ;)
Ha en bra dag, ses ♥


Får jag be att presentera... kung Beatrice


Det här fina brevet hittade jag i min brevlåda när jag kom hem igår! Så det har äntligen blivit bevisat, jag är Sveriges kung! Måste vart några småttingar som hade lite kul... Vad tror ni, kommer det komma förbi en drottning klockan 3 imorrn kanske? Hehe... Jag tyckte det var lite roligt i alla fall, men min humor är ju en aning speciell som ni kanske vet haha ;)

Lördag den 5/3

Idag har jag haft en heldag på stan!
Efter pappas konsert så gick jag, mamma Jennifer och mormor och fikade på café Panorama i översta våningen på Kulturhuset. Sen gick vi och kollade lite på skor... Resultatet blev att jag kom fram till att jag definitivt måste köpa vita converse i vår!
Efter det sa vi hejdå till lilla mormor och mötte upp pappa och Johanna på Spaghettiopran Regina, ett ställe där man får en fin trerättersmiddag samtidigt som man kollar på opera, hahaha. Lite speciellt ställe liksom, men det var mysigt. Och gissa vad som hände mig då? Jo, jag blev såklart utvald som statist och fick gå upp på den lilla scenen och typ krama en främling, haha det var väldigt komiskt och väldigt pinsamt. Kanske en början på min lovande karriär som operasångerska, hehe..? Eller inte ;)

Jaja så jag kom hem för ett tag sen och nu ska jag snart gå och lägga mig, är så trött för jag sov fett dåligt inatt. Så godnatt hörrni, vi ses imorrn! ♥


På café Panorama i eftermiddags

Byebye

Nu ska jag strax gå, beskrev ju i inlägget under vart jag ska om ni undrar. Det ska bli skönt att komma ut, solen skiner så det blir nice! Ha en bra dag mina söta! ♥

Kör klassiskt idag med mina små snickarbyxor och randig tröja under! (tights också såklart, och röda converse)

Dagens planer

Godmorgon, vet ni vad jag sysslar med denna lördagsmorgon? Min beskrivning av mitt sportlov på franska, haha... Kul!! Men jag har verkligen inte pluggat alls under lovet och nu när vi är inne på de sista två dagarna har min ångest över det hunnit ikapp mig... Så nu har jag i alla fall gjort en asbra franska-text med bilder för att känna mig lite duktigare, haha... Men jag har fortfarande massor av matte att göra :(

Hur som helst, matten får vänta! För idag har jag nämligen inte tid med så mycket plugg. Vid ett ska nämligen jag, mamma och min syrra Jennifer gå ut på en härlig promenad i solskenet, vi ska gå till typ Liljeholmen eller Aspudden och åka vidare in till stan därifrån. Där ska vi sen möta mormor och Johanna och lyssna när pappa sjunger någon viktig grej med sin kör och sen typ fika!
IKväll blir det lyxig restaurang-middag för att fira Johanna som inte kunde komma hem igår när hon fyllde år. Så det är i princip min dag!

Oj vilket långt jobbigt inlägg, men jaja. Nu ska jag hoppa in i duschen, vi ses! ♥


Slappardag

Idag har jag haft en lugn dag. Städat, kollat på film och njutit av att vara ledig helt enkelt, man får ju passa på... Bara en liten helg kvar av lovet, helvete. Det gick för fort, som vanligt alltså :P Så jag har inte så mycket att rapportera! Vad har ni gjort idag?
Nu ska jag snart äta middag, och sen gå över till Fanny som vanligt för att mata missen, haha. Ha en bra kväll, vi hörs senare eller imorrn! ♥

Imorse

Sommaroutfit



Shorts - Bikbok
Blus - Ginatricot
Hatt - Bikbok
Skor - Dinsko
Ring - cocoo.se
Väska - Ginatricot

Jag satt och längtade lite efter sommaren, så jag plockade ihop en sommaroutfit som jag tycker är riktigt snygg! Vad tycker ni? Jag gillar speciellt väskan, shortsen och hatten. Och ringen och skorna, haha. Okej, jag gillar allt! ;)

Vår påväg?


Good morning!
Nu försvann precis hela mitt inlägg så det var ju inte roligt, men hur som helst: Idag är det 0 grader ute, vilket förmodligen betyder att det kommer att bli plusgrader under dagen! :D Och i solskenet smälter snön faktiskt, så jag är asglad!
Idag fyller ju min syrra Johanna år så vi ska fira henne lite och kanske äta på restaurang, men det är inte bestämt än så vi får se.
Men nu ska jag gå och fixa en rejäl frukost, är sjukt hungrig (det känns som att jag alltid skriver att jag är hungrig och ska äta, haha... intressant liksom).

Haha ha en bra dag i alla fall, vi ses snart!

Filmkväll med pannkakstårta

Nu sitter jag hemma hos Emma med henne, Vicki och Moa och kollar på Hitta Nemo! Mysigt med disney-film va? ;) Vi har också gjort en episk pannkakstårta som vi åt, jag har snygga bilder på den men ingen kamera-sladd så jag laddar upp bilderna i det här inlägget när jag kommer hem!


Här ser ni hur den växte fram... Steg 1, steg 2 & steg 3!

Mmm... Världens godaste tårta! :D

Nu ska jag fortsätta kolla, ville bara ge er en snabb liten update!
Ha en bra fortsatt kväll, puss! ♥

Snickarbyxor



Mini snickarbyxor, eller ska man kalla det för en jeansbyxdress? Det är i alla fall boyfriend fit, så den är väldigt bekväm! Från H&M, 399 kr! I LOVE IT
Glömde fota baksidan, men den är i alla fall snygg där med, jag lovar! Haha ;)

Lite mer shopping

Hej bloggen!
Nu är jag hemma igen, shoppingturen var inte lika snabbt avklarad som jag hoppades men jag hittade bra grejer och är jättenöjd!
Jag köpte som jag skulle present till min syrra Johanna som fyller år imorgon, och en liten mini-snickarbyxdress (vet inte riktigt vad jag ska kalla den haha) fick också följa med mig hem. Jag har letat efter en perfekt sådan i typ 2 månader för jag tycker det är så himla gulligt till sommaren, typ med en söt tröja under och converse :) Så idag tänkte jag att det var now or never och köpte den, haha. Jag visar bilder på den inom kort!

Nu måste jag fixa mat, är så sjukt hungrig!


2011 - 03 - 03

Godmorgon, sovit gott? Inte jag. Jag vaknade och somnade om en miljon gånger inatt och så var katten i min säng och sprang omkring så jag känner mig inte så utvilad. Menmen, rise and shine som man brukar säga.

Idag ska jag ut till Skärholmen en snabbis som sagt, för att köpa present till syrran och kolla på några andra grejer. Sedan ikväll blir det mysis hos Emma med film och pannkakstårta :D Det var det länge sen jag åt kan jag säga... Det blir gott!
Yes men nu ska jag gå bort till Fanny, vi hörs! ♥


En bild jag tog i London på deras snygga "telephone boxes"! (Vad fan heter det på svenska??)

"Call all you want, but there's no one home, and you're not gonna reach my telephone..."


Sov gott!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, är lite trött så det ska bli skönt att få sova ut imorgon. Hoppas ni har haft en riktigt bra kväll, vi ses imorgon! Då ska jag också in på en snabb shoppingtur för att kolla på ett par byxor och köpa present till min syrra Johanna som fyller år på fredag :)

...Så godnatt, var väl det jag ville säga. Sov gott! ♥

Två små bilder från Arlanda Express :)

Myskväll


Nu har jag ätit middag och vart borta hos Fanny för att mata den lille igen, det är fan kallt ute... Som vanligt.
Hur som helst, nu sitter jag här med en kopp varmt Gotlandsté (från Kränku, godaste téet i världen) och bläddrar lite i några kataloger från La Redoute. Jag brukar inte hitta så jättemycket fint hos dem men just nu har de faktiskt en del snygga grejer! :) Kanske borde beställa...


Watch night fall on the river, moon rise up and turn to silver

Hej sötnosar!
Jag ville blogga tidigare, men som ni kanske har märkt så har blogg.se typ driftstörningar så det gick inte att logga in... Och bloggen verkar lite konstig. Men whatever! ;)
Idag har jag i alla fall vart på en långpromenad i solskenet med Vicki, vi passade på att njuta av det fina vädret! Förutom det har jag inte gjort så mycket, typ städat lite och kollat på film. Vad har ni gjort idag då?
puss!


PJ Harvey - The Last Living Rose

Solskensdag


London & jag!

Godmorgon mina små solstrålar! Visst har vi fint väder idag? Jag gick upp halv tio för jag är nämligen kattvakt åt Fannys katt, så jag gick och matade den lilla missen. Näst på tur är en stor härlig frukost, och sen får jag se vad jag hittar på. Jag mår inte superbra idag, känner mig en aning förkyld. Men jag känner ändå att jag verkligen måste ut och göra något av dagen, jag vet bara inte vad än...

Vi hörs senare, ha en bra dag! ♥

Kläder från London


Linne Kimchi Blue (Urban Outfitters) med spets och virkat på plus blixtlås längs hela ryggen - £30

Krämvit kofta Pins and Needles (Urban Outfitters) - £38
Det blev lite skumt ljus på första bilden av koftan, irl har den samma beiga färg överallt! ;)

Yes så det var de kläder jag köpte i London! Inte jättemycket, jag vet, men det är dyrt på Oxford street och jag är riktigt nöjd med mina inköp så det känns bra! ♥

Vinterpromenad


Idag har jag varit lite duktig och gått hela vägen till Axelsberg och tillbaka för att ta ut pengar och köpa lunch för vi hade inget gott hemma :P
Det var ganska skönt när jag väl kom ut, för även om det är jobbigt när det är såhär kallt så är luften ändå väldigt frisk, vilket är härligt. Okej, nu börjar jag låta som en hälsovårdsexpert, haha, men hur som helst så hoppas jag att ni har haft en riktigt bra tisdag hittils!

p.s: Håll utkik, för om en stund kommer det upp ett inlägg med de kläder jag köpte i London!
puss!

LONDON 2011


Flygplansutsikt på väg till London!

Glad tjej på planet :D

Framme i London! Det var lördag och vi träffade släkten och gick runt på lite olika ställen, lunchade och var på teater. Den bedårande lilla ungen heter Ellie och är min kusins dotter (de bor alltså i England för er som inte visste det)


Solsken på Big Ben...

Piccadilly Circus!

Oj vad vi åt när vi var där, haha... Allt från riktig japansk sushi till traditionell engelsk mat som ni ser på bilderna!

Johanna och mamma. Det var så fint väder! Solen sken, blommorna blommade... Visst, det regnade lite ibland - but that's England for you ;)

Våren har hunnit så mycket längre i England än i Sverige... De blommande körsbärsträden, krokusarna, snödropparna och påskliljorna fanns överallt :)

Jag, mamma och Jennifer var på bio och såg Black Swan medan pappa och Johanna var på konsert. Filmen var fantastiskt vacker och fint gjord, men extremt hemsk och nästan läskig. Inget för dem som gillar lätta, komiska filmer, men absolut sevärd om man tål något tyngre! Såg ni förresten att Natalie Portman vann en oscar för bästa skådespelerska? Hon har ju huvudrollen i Black Swan och spelade jättebra!

Tog en shoppingtur på Oxford Street... Det här är bara en sneakpeek på det jag köpte, kan visa er bättre bilder senare om ni vill? :)

Utsikt från högt, högt uppe i St Pauls Cathedral...

...och slutligen de två sista bilderna från uppe på samma plats.

Det var en underbar resa och jag saknar redan London så att det inte är sant. Jag vill flytta dit! Kanske lite osannolikt, men jag kommer i alla fall tillbaka snart London, lita på det!

RSS 2.0