Kvällens planer m.m.

Är hemma från kyrkan nu, hehe, och sitter och äter överbliven cheesecake från julafton. Den är asgod... Kanske lite gammal nu, men ändå jävligt god ;).
Jag ska nog bara chilla i en timme nu, sen ska jag sätta igång med att locka håret lite och börja sminka mig. Vid 18.30 ska jag åka till Bromma med min familj, vi ska äta middag hos några vi känner, och sen efter det åker jag direkt och träffar några kompisar som jag firar resten av kvällen/natten med :)
Hur ska ni fira?
Lägger upp bilder på outfit m.m. senare eller imorgon, pusspuss!! ♥

Den sista dagen i år 2010

Godmorgon!
Shit, tänk att 2010 redan är över, det känns... konstigt. Men 2011 kommer nog bli ett bra år, det känns så. Har ni några nyårslöften då? Jag har ett par.
Idag ska jag först duscha och städa och förbereda mig lite inför kvällen, sen lite innan tre ska jag möta upp Moa och gå till kyrkan för att gå på nyårsbön faktiskt! Vi är ju sommarkonfirmander så då ska man gå på gudstjänster ibland.

Förresten så har jag den perfekta klänningen till ikväll! Det är min syrra Johannas, men hon hade den på nyår förra året så därför kan hon inte ha den igen, och alltså får jag ha den :D Det är jävligt bra att ha snälla storasystrar ibland, haha. Särskilt när man får låna deras fina kläder... ;)
Men vi hörs senare, ha det bäst hörrni! ♥

Haha, hos Fanny

Hos Emma

Nu är jag hemma hos min lilla Emma, vi har kollat på film (Kill Bill), ätit glass och haft det mysigt :)
Har ni haft en bra kväll? Godnatt på er i alla fall, vi ses imorrn!
Puss ♥


Moa gästbloggar


Hejsan hejsan :D
Nu är jag hemma hos Bea och gästbloggar lite. Hoppas ni har det grymt nu idag och förbereder er inför nyår som är imorgon. Jag och bea har kollat på tv, ätit kaka haha och spelat lite spel. Roligt :) På lördag åker jag till Thailand :D Kommer nog att bli grymt! Hoppas inte stackars Bea fryser ihjäl här i kalla sverige! Hon ska nog få ett fint vykort iallafall ;) Nu måste jag avlsuta här. Bea skriver nog mera ikväll. Kramar på er från Moa

Mobilblogg

Nej, mitt inlägg försvann :( Fan också. Godmorgon förresten! :) Det blir bara ett kort inlägg nu, bloggar på mobilen. Idag ska jag träffa Moa, hon kommer hit vid ett, så nu ska jag gå och äta frukost och sen duscha. Ha en bra dag, puss!

Mysigt

Gästerna har precis gått, och jag sitter här i min favorit-fåtölj såhär års, haha. Den är nämligen precis vid den stora julgranen (ja, vi har faktiskt två hehe. Alla älskar julen i min familj ;)), och på fönsterbrädet precis bakom ligger katten och spinner och nosar i mitt hår, haha mysigt va?
Jag är ganska trött, somnade sent igår natt, så jag ska snart hoppa i säng.
Imorgon ska jag träffa Moa :)
Good night my darlings ♥


Shopping

Det blev en liten tur till Skhlm i alla fall, tyvärr var rean ganska dålig på de flesta ställen tyckte jag men jag hittade några andra grejer, så det var ju bra :)
Och ikväll kommer några vänner till familjen på middag, så jag ska väl vara med på det, annars får jag se om jag gör nåt mer idag. Vad ska ni göra ikväll då sötnosar?
Bilder på mina fynd:

Tröja från Lindex, 149:-
Träningstights (efterlängtade!) från H&M, 299:-
(Snygga foton, höhö... Jag lovar att tröjan är mycket snyggare på, och ja den är svart inte grå :P)

Rouge 49,50:- från H&M
och tights från Lindex för 59,50:-

Långklänningar


Jag tycker att långklänningar är riktigt snyggt om man matchar rätt, här är några olika sorters långklänningar i olika stilar som jag hittade. Vilken gillar ni bäst? Jag skulle nog säga den svarta, fast jag tycker ändå att den blommiga är lite söt.
Själv äger jag ingen långklänning än, det är ju lite svårt att veta när man ska använda dem. Till sommaren, kanske.

Den första är från HM, den andra från Topshop och den tredje från Bikbok.

12.35

Godmorgon mina söta!
Vad ska ni göra denna vackra dag då? hehe
Själv vet jag inte riktigt, men jag kanske åker och kollar in mellandagsrean en sväng. Jag måste verkligen köpa några grejer också, har helt slut på rouge och jag äger inte många par hela, svarta strumpbyxor längre kan jag säga... Jaja, det får bli en snabbis bara.

Bloggar mer senare, puss♥

Hemma

Yes, nu är jag hemma igen. Det var rätt trevligt, Terrakotta-armén var ju ganska imponerande ändå, och middagen hos några vänner till familjen var också nice. De bor typ i en sjukt stor våning i Fridhemsplan, säkert minst dubbelt så stor som vår villa här i Mälarhöjden, haha.
Japp så jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg, men det blev inte så snabbt för datorn hade 37 uppdateringar att konfigurera eller vad det nu heter... :P

Nu ska jag i alla fall kolla fb och lite sånt och sen typ lägga mig och läsa. Jag läser om Eclipse för tillfället, det är ganska kul. Det var ju så himla längsen jag läste Twilight-serien... Två år! Fast jag har läst om de bästa bitarna i Breaking Dawn några gånger, hehe...
Dröm sött sen hörrni, vi ses ♥

Fotad häromdagen

2010 - 12 - 28

Godmorgon :) Skönt att få sova ut va?
Jag har duschat och ätit och nu sitter jag och läser Teen Vogue.
Idag, vid typ kl 14, ska jag åka in till stan med min familj och kolla på den där Terracotta-armén (stavning?), ni vet, som Sverige typ har "lånat" från Kina.
Sen ska vi i alla fall vidare hem till mammas kompis och hennes familj och äta middag, så jag är väl hemma någon gång ikväll.
Vad ska ni göra idag? ♥

Piazza, New York catcher


Elope with me Miss Private and we'll sail around the world
I will be your Ferdinand and you my Wayward girl
How many nights of talking in hotel rooms can you take?
How many nights of limping round on pagan holidays?

Oh elope with me in private and we'll set something ablaze
A trail for the devil to erase

San Francisco's calling us, the Giants and Mets will play
Piazza, New York catcher, are you straight or are you gay?

Belle & Sebastian

Den 27:e

Hej bloggen, det var längesen nu.
Har ni haft en bra jul då? Det har jag! Jag har vart upptagen, har träffat släkten upprepade gånger, bakat pepparkakor och proppat mig full med julmat, öppnat en massa paket, kollat på de klassiska TV-programmen o.s.v...
Och jag ville prioritera allt det såhär på julen istället för att hänga vid datorn.
Och en till anledning till att jag inte bloggat är att våran snälla & tåliga gamla laptop slutligen har dött, eller ja det var någon vecka sedan. Men idag köpte vi en ny! En fin liten Packard Bell som hittils verkar riktigt bra så det var ju skönt. :)

Idag har jag bara vart hemma sjuk, vet inte riktigt vad det är för fel på mig. Jag mådde illa halva dagen och hade ont i huvudet i timmar tills jag slutligen gav upp och tog en värktablett. Men men, det blir väl bättre...
Hoppas ni har haft en underbart bra jul i alla fall, har ni fått några fina julklappar? Det har jag, bland annat en kamera så nu kan jag fota fina bilder :)
Pusspuss!


MERRY CHRISTMAS


Den 23:e decmeber: Lill-julafton

Hejhej!
Sorry att det blev så sen bloggning idag, jag har haft andra roligare saker att göra, hehe. Först städade jag och julpyntade huset med familjen och sen åkte jag, mamma och mina syrror in till stan för att köpa några sista-minuten julklappar och shoppa lite fina julkläder.
Jag hittade en jättefin skjort-klänning/tunika på Åhléns (Inwear). Den är rutad i typ rött, vinrött, vitt och lite svart. Till det köpte jag gråa tights och ett smalt brunt skärp. Mamma betalade så snällt, det är en sorts tradtition vi har i vår familj. Som en tidig julklapp liksom. :)

Innan dess var vi också i Storkyrkan och kollade på den otroligt fina julkrubban som finns där, jag tog någon bild så jag kan visa er.
Sen vi kom hem vid typ kl 18 har jag slagit in julklappar, ätit middag och klätt julgranen med mina syrror. Det är en riktigt fin gran i år kan jag säga! Hehe ;)

Jag kommer nog inte blogga så mycket under julhelgen, för jag har annat att prioritera såhär på julen och jag tycker det känns onödigt att sitta framför datorn då... Men vi ses när vi ses, ha det bäst och god jul!!!
Pussar & kramar ♥

Lite av krubban i Storkyrkan...

...och jag på Åhléns

19.06

Idag har jag som planerat bara varit hemma och försökt bli frisk. Om jag lyckats? Vi får se. Hoppas jag inte är sjuk på julen bara... :S
Men jag har inte bara latat mig, har faktiskt städat mitt rum och slagit in lite julklappar också, hihi :)
Har ni haft en bra dag? Just nu kollar jag på Friends och väntar på att middagen ska bli klar, jag är fan ashungrig. Men nu ska jag kolla vidare, vi ses! ♥


Första jullovsdagen!

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag sov inte sådär jättebra faktiskt, blev väckt en massa gånger och sen kunde jag inte somna om för att jag var så täppt i näsan att jag knappt kunde andas... jag hatar att vara sjuk! :(
Men idag har jag haft en slapp första-jullovsdagen-morgon med våfflor till frukost, gött! Nu har jag precis bytt om och sminkat mig lite för jag måste nämligen släppa in sotarn som ska komma idag, för ingen annan är hemma. Lite pinsamt om man står där asful och nyvaken iklädd pyjamas liksom, haha! ;)

Annars kommer jag nog inte göra så mycket idag, känner mig ju fortfarande inte helt frisk och därför vill jag vila upp mig idag så att jag inte är sjuk på julen, för det skulle verkligen suga.
Vad ska ni göra idag?
Puss!

Julklappar


De här fina julklapparna fick jag idag av mina fina vänner!
Den första är en jättefin nagelfil (tillverkad med Swarovski-kristaller står det på den :)) från Wilma! Hon hade nämligen mig som Secret Santa (ni vet när man drar lappar och så får alla en person att köpa julklapp till). Jag testade den och den är asbra, tack Wilmis! ♥

Den andra är en ring från Ginatricot som jag fick av Johanna P, den är superfin och passar perfekt så tack Hanna! ♥
Jag älskar att få prestenter, hihi. Och det är kul att ge bort presenter också, så får man se när andra blir glada :). Det är ju en av sakerna som är så bra med julen, eller vad säger ni?
Puss!

Woop woop

Jag är lycklig, vet ni varför? Ja det vet ni. För nu är det jullov och ingen mer skola på typ... Många dagar! Bra va? Jaaaa. Fast det som suger är att mitt långa fina inlägg just raderades, jag hatar när det händer! Grr.

Men i alla fall, idag var jag i skolan från ca 9-12. Vi kollade på Ice Age 3 och åt en massa gott, lekte någon lek och sist men absolut inte minst... fick betygen! Yay :D Det gick bra också så jag är asnöjd. Och sen vid ca 14-14.30 träffades jag, Emma, Fanny, Moa och Wilma och åkte pulka, haha! :) Sen gick vi hem till mig och såg på TV och drack té och åt godis, myspysigt ;)
De gick hem vid typ kvart i sex. Nu ska jag gå och steka våfflor med mina syrror, det är bara vi tre till middag ikväll nämligen :)

Hoppas ni också har haft en bra dag, och om inte så är det ju i alla fall jullov nu!
Ses senare, pussilussi ♥


Pulkaåkningen idag!


Nu ska jag gå, ha det bäst puss!

Förlåt att jag inte bloggar så mycket, men det blev ont om tid... Ska i alla fall till Palmen nu, ha en bra kväll hörrni!! ♥ ♥ ♥

Hemmadag

Idag har jag inte bloggat som ni märker, eftersom att jag var hemma sjuk och orkade inte.
När jag vaknade imorse hade jag huvudvärk, halsont och kunde knappt prata alls, usch. Jag hatar att må dåligt när jag vaknar...
Men nu är min halsont & huvudvärk typ borta så jag mår mycket bättre, även om jag inte riktigt har fått tillbaka min röst. Men jag känner mig pigg och nästan frisk så ikväll ska jag gå på tjejmiddag hos min fina Johanna som fyller 14 i veckan! :) Jag drar strax innan halv sju.

Har ni haft en bra dag förresten?
Och juste, minns ni att jag och Johanna var på prao-intervju på SVT förra veckan? Idag fick vi reda på att vi ska få praoa där under v. 15, yay :D
Kram kram! ♥


16.02

Nu ska jag strax gå och byta om, och om en halvtimme ska jag åka och möta min syrra (Johanna) i stan, kommer hem någongång ikväll. Men jag tror inte jag orkar blogga då för jag mår fortfarande inte så bra så jag ska nog bara sova då :)
Vad har ni gjort idag förresten?
Vi ses imorrn! ♥

Hos Fanny






De riktigt roliga bilderna finns på Fannys kamera, men här fick ni se en del i alla fall! Det var lite sagotema som ni ser, jag var typ prinsessa, fast jag vet inte vilken. En korsning mellan Belle & Törnrosa kanske..? ;)

Godmorgon


Igår var en bra dag, jag hittade flera julklappar, julbordet på Rosendahls Wärdshus på Djurgården var väldigt gott och det var ett underbart mysigt ställe, och kvällen hos Fanny var också ritkigt nice! Vi gjorde typ världens största glasstårta, kollade på film m.m.
Jag lägger upp bilder från kvällen strax! :)

Men idag mår jag inte så bra... Jag visste att jag höll på att bli sjuk för jag har vaknat med hes röst och täppt näsa i några dagar nu, men idag har jag ont i halsen och känner mig helt trött och seg, sådär jobbigt tung i huvudet liksom. Segt... Jag som aldrig är sjuk.
Så idag får jag nog se hur mycket som blir gjort, jag hade tänkt åka och leta efter fler julklappar men jag får se om jag orkar. Ikväll ska jag iväg någonstans med familjen också, så det kanske är bäst att stanna hemma framför TV:n och dricka honungsté och försöka bli frisk liksom... Det låter ju inte heller helt fel ;)

Ha en bra dag hörrni, puss & kram! ♥

From Monki


Fina tröjor/skjortor va? Från Monki!


Rise and shine

Good morning sunshines! :D
Idag är jag uppe ganka tidigt som ni ser (eller inte haha), har redan ätit frukost och ska strax gå och duscha. Jag måste nämligen hinna in till stan och jaga några specifika julklappar, en av affärerna ligger vid Hötorget och en annan vid Odenplan o.s.v. så det kommer nog ta ett litet tag.
Och eftersom jag måste vara hemma till ca kl 14.30 för att åka iväg på julbord så behöver jag skynda mig lite. Så det blir nog inte så mycket bloggning idag men jag tidsinställer något och annars bloggar jag kanske ikväll.

Ha en underbar lördag, puss! ♥

Fredagskvällen

Tjena snyggingar, vad görs?
Själv försöker jag komma på en sago-outfit till Fannys på lördag, men det är ju tamejfan inte det lättaste. ;) Jag har några intressanta idéer men jag behöver bygga vidare på dom, och det är alltid nåt som saknas om ni fattar vad jag menar..?
Haha hela utklädningslådan ligger utbredd över mitt rum och det är paljetter hit och häxhattar dit men inget är perfekt... Haha. Jaja, jag improviserar, det blir nog kul. Men snart ska jag sova för jag är hur trött som helst och imorgon har jag fullt upp!
Måste först in till stan och köpa julklappar så tidigt som möjligt, sen hem och iväg igen på julbord, och sen hem igen för sago-makeover och vidare till Fanny. Mycket kul att göra! :)

Jaja jag ska rota vidare bland alla kläder men vi hörs imorrn!
Ha en bra kväll/natt, haha... Godnatt ♥

Jag kanske kan vara någon Disneyprinsessa..? Frågan är bara vem, och hur. Jag har tyvärr inte en fantastisk babyblå balklänning instuvad i garderoben... ;)

Friday

Okej först och främst: Förlåt mina fina för att jag inte bloggade igår...
Men jag var i Skärholmen och köpte julklappar med Emma, Vicki och Mira tills typ 18.15, så jag var hemma typ tjugo-kvart i sju och då skulle jag äta och sen var det ju Vampire Diaries, hehe. :P Och sen Criminal Minds o.s.v... Men nu ska jag inte bli tjatig.

I alla fall så har den här fredagen varit en rättså okej skoldag, och efter idrotten i V-torp så gick jag & Emma in och badade lite och bastade, härligt! Så jag kom hem vid typ kl 16.
Nu ska jag äta godis och kolla på Kenza & Tyra show, haha visst är jag en hälsosam typ? Mm absolut.
Ha en bra eftermiddag/kväll hörrni, vi ses♥

Julpyntat!

Haha nu har jag fixat lite snö och en tomteklocka till bloggen, jag älskar verkligen julen så jag tänkte att varför inte julpynta lite här också? Haha.
Den här eftermiddagen har verkligen var chill för mig, har bara legat i soffan framför TV:n och kollat på en massa skit och ätit lussebullar och mandariner i massor! :) Jag behövde ta det lugnt kan man konstatera...
Imorgon ska jag in till Skärholmen ett tag och leta julklappar, så jag får se hur det blir med bloggningen då. Men jag skriver nog nåt ikväll skulle jag tro.

Puss och kram på er! ♥


Todays


Tröja Min syrra Johannas (från Filippa K) Jeans Cubus Ring Glitter

Hej bloggen!
Idag har varit en ganska bra dag, och den blev ännu bättre när vi fick tillbaka våra matteprov och jag hade fått MVG, det var verkligen en lättnad. Det var ett tag sen jag fick så bra resultat på ett matteprov så det känns bra kan jag säga! :D
Annars hände det inte så jättemycket speciellt, vi kollade lite på Edward Scissorhands på engelskan och ja... skum film kan man ju säga!
Har ni haft en bra dag?
Nu ska jag fixa mellis, CYA ♥

Tisdag den 14:e

Nu var det ganska längesen man bloggade... ;)
Jag var ju så trött när jag kom hem igårkväll så jag somnade omedelbums, haha.
Den här dagen har vart helt okej för min del, eller nja. Vi hade kemiprov, och det var lugnt det sämsta provet jag någonsin skrivit, det gick åt helvete verkligen. Menmen, jag kan ju inte göra något åt det nu direkt.

Sen skyndade jag mig in till Karlaplan med Johanna, för vi skulle ju på prao-intervju på SVT kl 16. Intervjun kändes som att den gick bra, men vi får svar först om en vecka typ. Så vi får väl se helt enkelt.
Men nu är ju ändå alla prov över, och jag har kommit ur min värsta stress-period. Nu måste jag istället ta tag i det här med julklappar... får typ åka in och köpa både imorgon och på torsdag.

Men nu ska jag fixa nån mat, har bara ätit sötsaker idag nästan :S
PUSS

Varför har man alltid bråttom..?

Det här blir ett jättesnabbt litet inlägg för jag måste gå om trekvart... Ska åka till Stadshuset igen för tredje och sista gången i år, och gå det sista luciatåget för i år då. Synd, jag hade gärna gått 10 till! ;)
Har ni haft en bra dag förresten?
Min var bra, förutom att jag var (och är) trött efter min tidiga start på dagen, plus att maten i skolan var jätteäcklig. Så idag har jag levt på lussebullar och knäckebröd, nyttigt!

I alla fall så gick luciatåget i morse jättebra, och i skolan såg vi niornas luciatåg som också var riktigt fint!
Min förra franskalärare, Maria, var också där med sin lilla bedårande bebis på 8 månader! Gissa om jag blev lyrisk... Jag älskar bebisar. När de är glada, vill säga hehe. Och det var verkligen Marias bebis, så himla söt!!
Men nu måste jag äta upp min paj, vi ses kanske senare! Puss♥

Två bilder från imorse!


Lusse lella, lusse lella...

Nu är lussebullarna gräddade och fina! :)
I stadshuset gick det också bra, kändes lite sjukt att vara där, det var så himla stort och tomt, men kul!
Nu ska jag strax gå och duscha, sen blir det en sen middag och sen är det dags att sova för min del. Måste ju försöka få mig några timmars sömn i alla fall.
Ha det bra hörrni, jag hinner nog blogga lite imorrn men annars tisdag!
PUSS

Ha en bra kväll!

Nu ska jag strax gå, ska som sagt öva med kören. Och jag måste nog plugga kemi på tunnelbanan också, vet inte när jag annars ska hinna... segt.
Hoppas ni får en bra fortsatt dag i alla fall, jag är nog hemma strax efter sju men då ska jag baka lussebullar hela kvällen, mysigt va?

Förresten, vet ni när jag ska gå upp imorgon? Ca 04.45, hehe... Ska gå luciatåg. Men det som är bra är att jag kna äta nybakta lussebullar på tunnelbanan dit till frukost, gott! :)
Men ha en bra kväll i alla fall, det kommer kanske upp något tidsinställt ikväll/imorgon, men annars bloggar jag när jag hinner och orkar helt enkelt.

Kraaam♥

2010 - 12 - 12

Idag har jag haft en ganska skön morgon. Jag gick upp vid 10 och duschade och åt lite, sen gick jag ner till konsum för att köpa jäst till lussebulls-degen som mamma skulle göra. Det är faktiskt asskönt ute, det kändes inte för kallt och solen skiner, underbart!
Sedan vid typ kvart i 12 kanske, så gick jag till Emma för att gå igenom lite kemi till provet, men det slutade med att vi sket i det och gick ut för att åka pulka istället, haha! Jaja, lite roligt måste man ju få ha :)
Kom hem därifrån för typ 15 min sen och nu ska jag chilla lite och städa mitt rum.

Vid typ 15.30 sen så ska jag åka in till Stadshuset och öva inför de viktiga luciatågen imorgon med kören. Lite läskigt tycker jag, jag ska åka dit själv och ringa på... Japp jag ska ringa på i Stadshuset, skumt va? :S
Puss ♥

Just nu utanför min dörr!


En lång, underbar dag

Hej bloggen!
Idag har jag ju varit inne i stan och gått luciatåg med min kör hela dagen, vi var upptagna från 10-17 ungefär. Allt gick bra förutom att stackars Elin som var Lucia första gången nästan svimmade, det var så ont om syre. Men vi lyckades blåsa ut ljusen i luciakronan innan i alla fall, så det var ju tur...

Sedan påväg hem köpte jag & familjen julgranar till i år, ganska tidigt men det är bra för då får man de bästa! Haha ;)
Nu är jag helt slut efter att ha gått omkring och sjungit så mycket (fast det var såklart asroligt), så idag ska jag inte göra så mycket mer. Typ äta och sova.
Imorgon blir det lussebullsbak, kemiplugg och lucia-repetition i Stadshuset. :)

Några ord till er

Tänkte bara skriva ett litet godnatt till er, för jag känner att jag inte har bloggat så mycket och det är ju väldigt dumt av mig. Hoppas ni kan förlåta mig, hihi ;)

Imorgon har jag fullt upp från morgon till kväll, jag ska gå två Luciatåg med min kör och repetera innan, vi ska ses typ 10.15 (!!) och hålla på till typ kl 18 eller nåt sånt. Så det blir nog tyvärr inte så mycket bloggning... Kanske något tidsinställt. Men jag hoppas ni får en bra lördag i alla fall, lovar att fota och blogga när jag är hemma!

Så ha en asbra lördagskväll och sov gott sen! ♥

Fredag, woho!

Oj vad jag uppdaterar dåligt, hehe... Men jag har mina anledningar. Nämligen att jag har så mycket att göra just nu! Seriöst, jag har knappt en enda dag fram till jul obokad.
När ska jag köpa julklappar? När ska jag plugga till kemiprovet? När ska jag sova, äta, andas? Haha jag får snart ett nervöst sammanbrott.

Men seriöst, kemiprovet på tisdag är ett stort jävla problem. Jag har bara inte tid... Fullt upp med Luciatåg i helgen och på måndag. Jag lovar att jag kommer sitta uppe och plugga på natten till tisdag, hehe...
Och nästa vecka blir också hektisk med bl.a. PRAO-intervjun på SVT på tisdag. Shit vad jag hoppas att vi får platserna, vi har lagt ner så mycket tid på det nu...

Men nu ska ni inte behöva höra mer om mina problem, jag lovar! Här kommer lite bilder från idag, jag var inne i stan på julmarknad m.m. med Johanna :)

Tog en latte på Espresso house, hihi

Och Stortorgets underbara julmarknad! Vi köpte lotter och jag vann för en gångs skull, haha! Visserligen var det en nyckelring, men den var söt ;-)

FOBI

Nu får det vara färdigpluggat för idag.
Jag har just skrivit om de hemska hajattackerna i Egypten eftersom jag ska presentera veckans nyheter på SO:n imorgon med Fanny. Behöver jag säga att jag känner mig lite opepp på att bada nu..? Jag som redan är så rädd för havet. Jag vet, det är kanske en konstig fobi men jag hatar havet... Eller ja, varma soliga stränder är ju trevligt men jag absolut avskyr att vara på djupt vatten...

"Hajar attackerar underifrån"
stod det i en artikel. Trevligt. Då får man liksom ingen förvarning innan benen blir avbitna.

Men nu ska jag gå och äta, det blir pannkakor till middag! Yay ;)
Puss på er ♥

Torsdag!

Hej på er! Haft en bra dag?
Min dag var bra, ganska bra lektioner och sen direkt efter skolan åkte jag då in till Mariatorget för ett luciatåg med kören. Det gick bra, men min stackars syrra (Jennifer) som var Lucia har värsta stora märket i pannan efter luciakronan... Har provat den och den trycker så in i helvete hårt i pannan... hehe.
Jaja nog om det! :)
Nu ska jag fixa lite varm choklad och städa mitt bombnedslag... Jag menar mitt rum alltså ;)
Puss!

Holiday inspiration


Alla dessa härligheter har jag hittat hos Topshop! Lite inspiration inför jul och nyår liksom. Jag bara älskar den lilla väskan, örhängena är dingliga och fina och den blå minibyxdressen av silke är ju bara för söt... För att inte tala om skorna!
Jag kanske ska köpa en tidig liten julklapp till mig själv? Eller inte... Kanske i mellandagarna i alla fall ;)

Dagens smycken

Åh vad skönt att vara hemma...
Idag har jag haft mattprov som sagt och har också skrivit en lång uppsats på engelskan. Man fick sitta kvar en extra timme på engelskan och skriva klart så behövde man inte komma på engelskan imorrn, så jag var en av dem som satt kvar. Det passade bra eftersom jag ändå skulle ha missat engelskan imorgon p.g.a. det första luciatåget med kören :)
Nu ska jag i alla fall gå och fixa några (eller många) mackor, lunchen i skolan var väl inte på topp så jag är ganska så hungrig...
Vi ses, puss&kram! ♥

Dagens smycken:
Ring - Glitter
Pärlarmband - Kicks

Pluggar...

Och har ont i huvudet och det här går inte bra. Inte bra alls. Nej nu går jag till mamma så får hon hjälpa mig, annars går det bara inte... Hehe.
Så det blir nog ingen mer bloggning idag kan jag säga, jag får inte bli distraherad från mitt viktiga arbete! Haha ;)
Ha en bra kväll, puss och förlåt för att jag är jättetråkig idag ♥

Snöigt ute som vanligt :-)

2010 - 12 - 07

Tisdag idag, dagen före dagen då jag har matteprov... Alltså imorgon. Jag överdriver lite men det förra provet gick inte så jätte bra, jag hade inte tid och jag visste inte hur jag skulle göra = en dålig kombination. Men det ska gå bra den här gången har jag bestämt ;)
Så därför ska jag typ bara plugga idag... Typ. Fast först ska jag äta lite, är hungrig som fan.
Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, CYA ♥


Godnatt hattifnatt! x)

Tänkte bara säga godnatt till er lite snabbt, för nu ska jag strax hoppa i säng! Känner mig trött och redo för en god natts sömn.
Ikväll har jag pluggat lite matte, kollat Top Model och duschat. Något mer hanns inte med faktiskt.
Imorgon är det tisdag och jag har inga planer alls efter skolan, skönt. Så jag får se vad jag hittar på men det blir nog lite bloggning i alla fall!
Puss & godnatt på er mina söta ♥


Änglavingar


1: Ring 119 kr    2: Halsband 179 kr    3: Ring 79 kr
Kolla vilka söta grejer från Stylebytyra.se! Det finns verkligen otroligt mycket fina grejer där, dessa tre är bara några söta ur mängden. Och inte är det dyrt heller. Perfekt ju! Någon gång när jag inte måste spara pengar till julklappar ska jag ta och beställa hem ett helt lass med smycken därifrån! Hihi :)

Schemabrytande dag

Tjena mittbena, har ni haft en bra dag? ;)
Min dag var bra, fast jag hade schemabrytande dag vilket jag hade glömt! Hehe. Så jag stod imorse och tänkte att nu är Emma och Moa 10 minuter sena... Och sen kom jag på varför. Som tur var började jag 9.00 så jag hade ganska gott om tid. I alla fall så har jag pluggat matte och vart på Vetenskapens hus idag, helt okej. :)

Men nu måste jag verkligen gå och fixa lite mat för jag är bara så hungrig... Åt egentligen ingen lunch.
Men vi hörs senare, många pussar och kramar på er! ♥

Karin och Jennifer på matten :-)

Julmysigt

Haha kolla vilken gullig liten julvideo! Alltså jag menar inte låten utan själva videon, den får mig att längta till jul... ♥



Stickat från Gina


Två koftor från Ginatricot, mysiga va? Den första ser jättegosig ut tycker jag, man vill bara krypa in i den ;)


Söndag den 5/12

Ännu en sovmorgon, nu börjar det nästan kännas som att jag faktiskt har fått tillräckligt med sömn! Ett steg framåt alltså.
Igår kväll var jag med min storasyster Jennifer, vi åt god mat, bakade en massa goda kakor och kollade på film så det var mysigt!
I alla fall så måste jag plugga idag, kul va? Jag & en massa komplicerade böcker på en söndag när jag vill göra annat kan inte leda till något bra... Men någon gång måste det göras. Fast det kan ju faktiskt vänta ett par timmar... Haha.
Puss & Kram ♥


16.29

Och så var det mörkt igen då... Det gick fort.
Idag har jag inte hunnit med så mycket, men en del. Jag har toppat mitt hår, själv för det är så roligt haha. Annars inget speciellt, var ute en snabbis och kollar på gamla Ugly Betty avsnitt nu. Har ni gjort något kul?
Men nu ska jag kolla vidare, puss och kram! ♥

Ny header igen

Hmm, kanske ska ha den här? Det blev så mycket blått förut. Fast nu är det ju ganska rosa... Blir det för mycket? Ja, lite eller hur? Jag vet verkligen inte vad jag ska ha för färgskala. Kanske vitt & svart haha...
Nej men det får vara den här i några dagar så får jag se sen.
Men nu måste jag gå och duscha!
Puss ♥

Älska lördagar

Godmorgon! Sovit gott?
Jag sov verkligen ut idag, det behövdes efter alla tidiga morgnar! Eller ja, först väckte min kära katt mig vid 7 för att han ville ha mat, men jag somnade om och vaknade inte igen förräns vid 11, skönt!
Så nu har jag ätit frukost och sitter och gör olika headers på picnik, kan inte riktigt bestämma mig. Men snart ska jag gå ner och ta en dusch istället.

Idag har jag inga särskilda planer, och just nu känner jag mest för att bara slappa framför en film och skita i alla läxor som jag måste göra imorgon, hehe... Så jag får se hur det blir.
Ha en bra lördag hörrni, vi hörs! ♥

I'm dreaming of a white christmas...


Tog den här bilden utanför mitt hus lite tidigare... Visst ser det ut som i en sagobok!? Jag älskar den här vintern hittils, även om det är kallt. Kanske blir det en vit jul i alla fall... ♥

♥Fredag♥

Haha asså vet ni hur lång tid det tog för oss att sega oss hem från Västertorp?? Ett år. Nej, men en timme, haha... Lyckat va?
I alla fall så var väl skoldagen helt okej, har ni haft en bra dag?
När jag kom hem var det  hur mycket snö som helst runt huset så duktig som jag är satte jag igång med att skotta också... Jag kände att det behövde göras, men nu ska jag bara slappa! Sitter i soffan och kollar på ANTM just nu, ska fixa lite mellis strax.
Ha en bra fredag hörrni, ses senare! ♥

Påväg hem idag!

Hej, hejdå

Nu ska jag gå till kören, orkar kanske inte blogga när jag kommer hem för jag är liksom redan trött så jag kommer säkert somna direkt... Men ha en fin torsdagskväll, vi ses! ♥
O juste det är fredag imorgon! Dags för fredagsmys, woho :D

17.18

Idag har jag haft rätt mycket att göra igen, så det är därför det blev sen bloggning. Skolan var väl bra, fick tillbaka både biologi-provet och franska-provet, och jag fick VG+ i på biologin och MVG på franskan så det känns skitbra! :)
Sen efter skolan var jag tvungen att åka till Midsommargården i Telefonplan (där jag går på keramik) och hämta några grejer som blev klara idag. Så det tog sin lilla tid, men jag kom väl hem typ 16.30, så jag har lite tid innan det är dags att åka till kören.
Har ni haft en bra dag?
Kram kram ♥

Grey's

Haha samma sak varje onsdag kl. 21: Grey's Anatomy. Det spelar ingen roll vad man annars kan hitta på, jag är fast. Precis som med The Vampire Diaries, hihi.
Yesyes det var i princip det jag hade att säga... Intressaant inlägg, verkligen.
Nej men ha en bra kväll sötisar, ses imorgon! Då är det torsdag, helt okej. ♥

Ny header!

Nu blir det den här för ett tag tror jag, kanske ändrar lite smådetaljer i den för jag är inte riktigt nöjd än, men den är tillfällig i alla fall! Men jag var helt klart trött på den andra, och ville ha lite vinterbilder. Vad tycks? ;)


Nu är det vinter!


You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Regina Spektor - Samson


2010 - 12 - 01

Hej bloggen!
Idag slutade jag ca 13.45, den tidigaste dagen alltså! Det var en lätt, bra och relativt rolig dag. I och för sig hade vi ett svårt engelska prov som var ett nationellt prov (hörövning) för 9:or från ett tidigare år... Men det gick ganska bra för mig tror jag... Hoppas det i alla fall.
Jag var ute och fotade några vackra vinterbilder också, det är ju så otroligt vackert med sol på gnistrande snö och frost, jag älskar det.
Men nu måste jag äta, jag är verkligen skithungrig. Puss på er!

Idag :)

RSS 2.0