Nio snyggingar



Skjortor/blusar från Lindex, Linnen från Weekday och HM, T-shirts från Weekday och Monki, Baströjor från HM


Back on track

Puh, nu är jag hemma. Eller ja, har vart det i typ 1½ timme nu.
Helgen har varit jättebra men stressig, har fått underhålla alla barnen konstant, haha men det är ju mysigt. Inte fick man särskilt mycket sömn inatt heller, dom väckte oss vid fem i sex!! Hoho då var man ganska trött. Maja (7 år) hade en liten kompis som sov över också, och allihop hoppade upp i dubbelsängen och satte på Byggare Bob så det var bara att vakna!
Men nu är jag hemma och kan chilla lite. Mamma och pappa kom hem från Madrid idag också, så vi ska ha en middag med hela familjen, mys.
Har ni haft det bra?
Här kommer bilder! :
Johanna, Maja, My och Oskar på promenad

Gullungar på bryggan

Johanna + barn, och deras pumpa som vi skar ut!

PUSS

.


Haha ha en bra Halloween hörrni, och lova att ni kollar på minst en skräckfilm så ni blir riktigt rädda! Ses ikväll♥

Spöklikt

Halluu ;)
Just nu sitter jag hemma hos mina kusiner, jag lånar deras dator medan dom är ute och går en "bus eller godis" runda. Johanna följde med dom en liten stund för dom skulle gå till någon som bodde långt bort, så jag är helt ensam här för tillfället. Det är lite spooky tycker jag, deras hus är så stort och så såg jag ju på Scream igårkväll med Fanny... Om telefonen ringer får jag troligtvis en mindre hjärtinfarkt, haha. Några mordoffer i filmen blev ju liksom uppringda av värsta läskiga mannen (mördaren) som sa typ att han stod på deras veranda och att dom snart skulle dö o.s.v...
Men fan varför skrev jag det, nu skrämmer jag upp mig själv! Haha fail.

Har ni haft en bra dag förresten? Det har jag. Vi har promenerat, ätit pizza, sminkat barnen till häxor och monster och skurit ut pumpan m.m.
Bilder kommer när jag är hemma imorgon! Nu ska jag gå och kolla lite på Taxi Driver, ha det♥


Black & White outfit


Tröja Monki, Byxor Monki, Väska Ginatricot, All Stars bild från Google (haha), översta armbandet HM, nedersta armbandet Weekday, ring kyssjohanna.se

Riktigt snyggt tycker jag, vill ha allt!!


Barnvakt i Vaxholm

Godmorgon! Sovit gott?
Idag, mer exakt om 20 minuter, ska jag och min storasyster Johanna åka ut till Vaxholm för att vara barnvakt åt våra småkusiner. De är tre av de roligaste och galnaste barnen jag vet så det blir kul, haha. Vi kommer att sova över där, så jag är inte hemma förrän någon gång på eftermiddagen imorgon. Det blir kanske några tidsinställda inlägg i alla fall, men inte så många för det tar så lång tid att sitta och skriva dom, haha.

Ha en bra helg mina fina, vi hörs väl någon gång imorgon! Puss och kram ♥

Foto från i tisdags


Äntligen höstlov!

Otroligt bra, eller vad tycker ni? Haha såklart ni tycker det!
En hel vecka där jag kan göra precis vad jag vill är just vad jag behöver. Har ni några roliga planer?
Dagen idag var riktigt nice måste jag säga, bra lektioner och sedan hängde jag med Johanna efteråt som sagt, trevligt! Vi skulle bland annat ringa en tjej på SVT och fråga om vi fick praoa där, men hon svarade inte så vi mejlar henne istället.
Fast det var lite pinsamt för när vi ringde först råkade vi säga fel namn till operatören eller vad det heter, ni vet den där personen som kopplar en vidare till rätt person. Så vi fick ringa igen, hehe...

Planerna för kvällen är att käka middag med Jennifer (storasyster nr 2 alltså) och sen kolla på Scream med Fanny vid tio, den går på 5:an tror jag? Det passar ju bra med lite skräckfilm nu när det snart är Halloween, eller vad säger ni? ;-)

Jag vet inte ens om det här är rätt film men jag tyckte bilden var lite cool hehe...

Johanna gästbloggar! :D

Hej bloggen!
Nu är jag hemma hos Bea och vi har käkat massa godis och kollat på top model. Idag har varit en ganska chill dag, slutade vid halv två och sen gick jag och Bea hem till henne. Nu är det ÄNTLIGEN höstlov!!! Thank god! Imorrn ska jag förhoppningsvis på bio med några härliga människor och se nån film :P
Nu ska Bea visa mej en tjej i nån tv-serie som tydligen ser ut som mej ;)
Puss och kram bloggen! :D
 

Vad tycker ni? Likt mej? Njae... aja Bea är lite konstig hihi xD


Dagens oufit: 28:e oktober 2010


Tröja - frk Åhléns
Kjol - Indiska
Leggings - Lindex
Knästrumpor - Åhléns
Kängor - Eurosko
Tygväska - ?

I feel fine

Vet ni vad? Jag hittade mina omdömen i skåpet! Hallelujah, det var bra.
Har ni haft en bra dag förresten? Min torsdag var rätt bra faktiskt, har inget att klaga på.
Just nu sitter jag och äter pannkakor till mellis, finns det nåt bättre? Haha :)
Idag blir det kör vid sju som vanligt då, och jag ska inte plugga alls för det skiter jag i, hihi. Jag tycker jag förtjänar att få göra vad jag vill idag faktiskt, det kan man unna sig.
Nu ska jag äta färdigt, see ya♥

Mest bra i alla fall

Nu är jag hemma! Eller ja, jag har väl vart det i 40 minuter eller nåt.
Optikerbesöket gick bra, fick göra en synkoll och prova linser. Det var lite ovant att sätta i dom men fan vad nice när dom väl var i, jag ser ju precis allt!!! Haha varje liten detalj, det är verkligen skönt.
Sedan kollade vi runt efter en vinterjacka till mig, jag har ju ganska höga krav men tillslut hittade vi den perfekta! Så en ganska lyckad dag var det med andra ord.

Förutom en sak som sabbar allt, och det är att jag, den klantigaste människan häromkring, kanske har slarvat bort mina omdömen, alltså hela bunten med papper där allt står. Dumma mig! Jag hoppas dom gömmer sig någonstans i skåpet, annars fårr jag väl fråga om man kan skriva ut nya.... Hehe Christina blir nog inte så glad på mig.
Jaja, inget att göra åt det nu. Kanske, kanske finns dom i skåpet.

Min nya, underbart mysiga jacka:


Den är från Esprit och kostar 1299 kr

Hos optikern

Yes, just nu är jag hos optikern i T-centralen och fixar linser till mig. Jag har ju redan glasögon ibland men nu känner jag att jag behöver ha dom hela tiden och då vill jag hellre ha linser, för er som inte visste det.
Så jag ville bara säga att det är därför jag inte bloggar. (Eller det gör jag ju, haha men det här är tidsinställt som ni kanske fattar...)

När jag är klar hos optikern ska jag och mamma kolla efter en ny vinterjacka till mig, eftersom mina andra är alldeles för tunna. Hoppas vi hittar en! :)
Antagligen blir det mer bloggning ikväll när jag är hemma, så ses nog då! Kärlek♥

Bäst att ta det lugnt när man har chansen...

Ikväll kommer bli en sådan där mysig, läxfri kväll med lite Desperate Housewives och varm choklad, jag är så sjukt trött så jag orkar verkligen inte göra något annat. Jag går runt här i världens mysigaste mjukisar i mörkblå plysch och gosiga tofflor, haha underbart.
Jag tänkte snart gå och ta en riktigt varm dusch, känner mig frusen så det blir perfekt. Sedan blir det som sagt Desperate Housewives och Cougar Town, och efter det är det nog dags att sova för min del. Ska ni göra något kul eller bara vara hemma och mysa? :)
Pusspuss♥

Två snygga skjortor


1) Weekday
2) Monki

Riktigt snygga tycker jag! :D

2010-10-26

Min uppdatering är verkligen sämst just nu, men jag har en hel del att göra, och har typ inga roliga bilder heller, hehe.
Idag är det keramik så jag ska gå om typ en halvtimma, kommer hem vid sju. Idag är det faktiskt inte så mycket läxor som ska göras, bara lite engelska så det är ganska chill ändå.
Hoppas ni har haft en bra dag förresten!

Vicki idag med Wilmas proffsiga kamera :)


Slappa & plugga

Måndagen i skolan är över, skönt. Har ni haft en bra dag?
Min har varit ganska bra faktiskt, fick reda på att jag och Moa typ fick MVG på vårt Hemkunskaps-arbete, så då blev jag glad haha.
I eftermiddag ska jag mest chilla men måste plugga lite också, typ franska och matte.

Förresten, jag såg nyss på blogg.se:s hemida att man kan spela ett litet frågespel om utsatta kvinnor i Afrika, och varje gång man spelar spelet skänks 5 kronor till en insamling som kan hjälpa dem att få utbildning och ett bättre liv. Bra va? Här kan ni spela. :)


Norge i somras, fotad av mig :)

The Last Airbender

Fan att det är måndag imorgon... Jag vill ha höstlov. Man orkar liksom ingenting när det är såhär mörkt på morgnarna. Inatt ska jag fan sova ihjäl mig så kanske jag orkar hela dagen imorgon, haha bra plan.
Ikväll händer det inte så mycket mer, söndag som det är. Jag hör att någon i familjen typ kollar på Indiana Jones i källaren så jag går nog ner dit snart :)
Ha en bra kväll hörrni! ♥

Förresten, har någon av er sett The Last Airbender? Jag som nördade Avatar när den gick konstant på Nickelodeon för länge sedan blir ju lite sugen på att se den... Jag har hört att den är bra. Här kommer trailern:

Homework

Nu har jag faktiskt hunnit med rätt många läxor, fast inte riktigt alla för jag började lite sent, haha...
Men jag har hunnit med franskan, en stor del av engelskan, lite svenska och hemkunskap. Hemkunskapsläxan var nämligen att laga kikärtsbullar enligt Emmas, Fannys och Olivias recept så nu ska jag göra tomatsås till det.
Det verkar riktigt gott faktiskt :)

Hoppas ni har haft en bra dag förresten! Det kanske kommer upp nåt tidsinställt ikväll, vi får se.

Det här vill jag ha just nu:


En massa fina höstfärger, svart & guld, konjaksbrunt och bärnstensrött med lite grått och vitt.
Linnet tycker jag ser underbart ut tycker jag, tunnt och med en massa tyg i en fin färg, och koftan från Monki har jag sett i butik, den är perfekt... ♥

Hej söndag

Godmorgon! :)
Igårkväll blev det ingen blogging för jag var helt slut, haha.
Gårdagen var bra men kändes väldigt lång, vi var först i Skeppsholmskyrkan i många timmar, sen sjöng vi vid Hötorget, och efter det tog jag en kaffe på Söderbergs Café med några tjejer från kören, och sen tillbaka till kyrkan för en konsert och middag. Jag kom hem typ vid nio.

Och nu idag när jag har fått sova ut måste jag ta itu med mitt härliga berg av läxor, vad kul. Verkligen. Engelska, matte, franska och svenska står på tur.
När jag är klar med det ska jag nog bara ta det lugnt tror jag, det är verkligen behöver det efter de senaste dagarna så det blir perfekt. Det ska ju regna hela dagen också, så man blir inte så sugen på att gå ut heller. Men jag klagar inte, hellre regn än snö känner jag nu i oktober...

Ha en bra dag, vi hörs lite senare!♥

Hahaha apropå snö så kollade jag just igenom mina foton från januari-09, och kolla vad mycket snö det var!!! Helt sjukt.

Inspiration från Acne



O så vackert, såhär skulle jag se ut i höst om jag var rik... Det kan jag nog glömma men det är ju kul att titta på alla snygga outfits alla fall :)

Trött, tröttare, tröttast

Godmorgon på er!
Eller ja, ni kanske sover just nu?
Själv ska jag gå om 10 minuter, ska som sagt vara ute och sjunga hela dagen med min kör och många många andra. Men det blir nog ganska kul.
Ska ni göra nåt roligt idag? :)

Jag kommer hem någon gång vid åtta/nio ikväll, men det kommer nog upp ett inlägg här i eftermiddag, eftersom man kan ha tidsinställda inlägg nuförtiden! :D
Ha en bra dag i alla fall, puss&kram♥


Underbart


Fullt upp

Puh, vilken dag. Äntligen hemma.
Det finns en förklaring till min urusla uppdatering ska ni veta, och den är att idag har det helt enkelt inte funnits tid.
Etfter sista lektionen (gympa i Västertorp) stressade jag hem för att duscha och byta om och lämna saker o.s.v, sen gick jag ner till tuben för jag skulle nämligen åka in till centralen och möta upp min syster Jennifer. Med henne skulle jag sen ända ut till Skeppsholmen för ett kör-rep inför imorgon. Kom hem för typ 25 min sedan, och nu ska jag bara slappa! :D

Men, det blir tidigt i säng för jag ska gå upp halv åtta och åka till Skeppsholmen igen min kör och en massa andra körer ska nämligen ut på stan och typ sjunga på konserthusets trappa, haha! Ungikör fyller 25 år... Så om ni ser en massa folk i gröna tröjor som står och sjunger på stan imorgon, så är jag där, hehe.

Nu ska jag äta middag, så vi ses kanske senare! pusspuss♥♥
Ingen blogging imorgon, är borta precis heeela dagen.

jo, bloggning blir det för nu kan man ju ha tidsinställda inlägg!! :D


Torsdag den 21:a

Åh helvete, jag skrev just ett helt, långt inlägg och sen bara försvann det... Klick så var det borta. Hatar när det händer...
I alla fall, skoldagen var bra, jag gick på mitt hälsosamtal hos skolsyster och hade sedan engelskaprov, annars hände det inget speciellt.
Har ni haft en bra dag?
Sedan jag kom hem har jag stått i köket och bakat hallongrottor till kören, för det är min tur att ta med fika. Jag tror dom blev ganska bra, dom var nog liiite för länge i ugnen men det blir säkert bra ändå, hehe.
Näst på tur är SO-plugg, eftersom det är prov imorgon.
Bloggar ikväll om jag hinner, annars ses vi imorgon! Pusspuss


haha ;-)

Mysig onsdagskväll

Ikväll är jag (och min söta katt) ensamma hemma, vilket är ganska skönt för en gångs skull. Jag har redan ätit en tidig midag med mamma innan hon gick iväg till ett föräldramöte, så resten av kvällen ligger utbredd framför mig. Vad ska man hitta på?
Trött är jag som vanligt, så jag tänkte ta ett varmt bubbelbad och göra ansiktsmask och hårinpackning och sen kolla på Grey's Anatomy vid nio... japp, bra plan.

Plugget behöver jag lyckligtvis inte tänka så mycket på, för jag pluggade nämligen SO i nästan två timmar i eftermiddags, och kollade igenom engelskan lite snabbt bara för den kan jag ju. Så det känns bra för en gångs skull, det är bara lite stressigt med franskan men det kan jag leva med.
Nu ska jag kila ner och sätta på badvattnet, tjingeling♥


Kan inte, vill inte, ska inte

Just nu sitter jag och kollar på förra veckans avsnitt av Desperate Housewives på datorn eftersom jag missade det mesta förra veckan, snart ska jag gå ner och kolla på det nya avsnittet också haha. Om jag kan hålla mig vaken vill säga, för jag är bara helt slut...
Och då går det inte precis som en dans att plugga SO kan jag säga... Jag läser: "Ge exempel på gemensamma drag för Norden." Min hjärna tänker: "???". Det här går bara inte just nu. Jag gör det imorgon och går ner till tv:n istället, hehe... :)
Puss på er fina♥

Höstdag

Hemma efter en lång dag i skolan, fast vi hade syslöjd så det var ändå bra. Riktigt regnigt höstväder är det, men det är faktiskt mysigt tycker jag. :) I alla fall om man är inomhus...
Nu i eftermiddag hade jag tänkt att gå igenom istiden till so-provet, men jag kommer nog inte hinna allt för jag måste gå till keramiken om en halvtimma... Menmen, jag får väl göra det ikväll då.
Haha jag känner att det enda jag pratar om är skolan, roligt.. jag lovar att bättra mig, hihi.
Här kommer två tjusiga foton från idag i alla fall:

Fina Fanny och lilla jag :)

Sweet dreams

Ikväll har jag hunnit med att städa mitt rum, plugga namngeografi, bestämt outfit och ordnat allt till imorgon och hade också tid att kolla på Top Model och blogga lite. Jag älskar kvällar när man känner att man verkligen hunnit med allt man ska göra, då sover man gott hihi.
Imorgon blir det nog lite sisådär med bloggningen, jag måste verkligen plugga på istiden till so-provet innan jag åker till keramiken, men jag ska försöka hinna med nåt inlägg ändå.
Nu ska jag faktiskt strax gå och lägga mig, för eftersom jag inte har något annat att göra så är det ju lika bra att sova medan man har chansen tänkte jag, haha.
Sov så gott♥

Lite naturbilder från i söndags :)

Måndag igen...

Har ni haft en bra dag?
Min dag har varit ganska bra, hade hemkunskap som sista lektion så jag och Moa lagade våran maträtt som vi hade valt, alltså en paj som blev helt okej.
På Livskunskapen fick vi också våra omdömen, inte betyg för dom får vi i jul men det stod typ hur man ligger till och vad man kan jobba på. Jag fick bland annat reda på att jag fick MVG på fysikprovet så det var ju lite nice.

Nu ska jag faktiskt sätta mig ner med so-mappen och försöka lära mig namnen på typ allt i hela Norden känns det som, haha... Kanske inte men många städer och landskap är det i alla fall.
Nej nu ska jag sluta babbla om tråkigheter haha. puss på er♥

J'adore


1) stylebytyra.se - 99 kr 2) kyssjohanna.se - 295 kr

Åh jag älskar stora ringar, kan inte få nog. Måste nog köpa några fler...
Har ni haft en bra dag förresten? Själv har jag inte fått så mycket gjort, inte ens franska faktiskt fast jag sa att jag skulle, hehe. Dumt av mig, men det klarar sig ändå.
Jag hoppas jag inte är sjuk imorgon, har haft en envis huvudvärk hela dagen. Men jag kan ändå inte vara hemma imorgon för jag och Moa ska presentera och laga vår maträtt på hemkunskapen och det (samt redovisningen nästa vecka) kommer i princip att bestämma mitt betyg, så jag måste vara där... Suck. När man måste planera vilka dagar man kan vara sjuk, då är det illa... Haha.

Oj vilket långt, jobbigt inlägg det blev men jaja, nu ska jag dra mig ut i 5 minuter för att se om frisk luft kanske tar död på min huvudvärk. :)
Det blir nog ingen mer bloggning idag, så ha en bra kväll, vi hörs! ♥

Beamusik

God... morgon höll jag på att säga, men eftermiddag menar jag, hehe.
Jag lyssnar på mina favoriter på Spotify och städar lite. Skäms på mig för att jag är inne en sådan vacker dag men snart ska jag gå ut och ta lite fina foton tror jag, blir så sugen på det när vädret är så här förtjusande! Sedan blir det till att laga lite god lunch och sätta mig ner med min kära franskaläxa, sounds like fun haha...
Ha en bra dag! ♥

Några favoriter:

Suburbia - Pet Shop Boys

Vinnaren - Veronica Maggio

Fuck You - Cee Lo Green

Synthia - FM Belfast


Ta mig till kärlek


Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ta mig till nåt som tar mig någonstans för jag vill veta om kärlek finns

Här sitter jag och lyssnar på världens bästa Håkan och väntar på att mamma ska ropa att det är middag, hihi jag är ashungrig. Och tänk det gjorde hon nu, så jag ska gå.
Ikväll är jag trött så jag ska kolla på film och läsa Harry Potter och bara mysa, imorgon får jag se vad jag hittar på.
Ha en bra lördagskväll, vi hörs♥

Höstbilder

Nu är jag hemma igen. Jag köpte inget i Barkarby men det var kul att titta lite i alla fall, och mysigt att vara lite med familjen. Lunchade på Wayne's Coffee också, det var trevligt för de har världens godaste bagels, hihi :)
Så det har vart en bra dag, bortsett från att jag har känt mig trött och frusen hela dagen, men det hör ju till hösten. Nu ska jag gå och fixa lite varm choklad till mig så blir jag nog glad, haha. Pusspuss♥


Lördag den 16/10

Godmorgon!
Äntligen lördag, fan vad nice! Jag har planerat en ganska chill lördag; först blir det en liten shoppingtur till Barkarby Outlet med mamma och mina storasystrar, sen ska jag nog bara ta det lugnt och njuta av det fina vädret och för en gångs skull inte göra några läxor alls! Det känns bra.
Ha en awesome dag mina vänner♥

Ny blogg?

Hejhej,
som ni säkert vet så kommer jag att blogga här från och med nu. Jag tror att alla som läser det här känner mig eller vet vem jag är, så det behövs nog inte så mycket beskrivingar. Men jag skriver lite ändå, haha.
Jag är en 14-årig mälarhöjdare som gillar att vara med mina fina vänner. Jag sjunger i kör vilket jag älskar, går på keramik och gör en massa annat trams! ;)

Hoppas ni gillar min blogg och fortsätter att läsa!
Jag ska jobba lite på designen när jag har tid och lust, men det får vara såhär sålänge.
Puss! /Bea

RSS 2.0