Problem

Sorry att jag inte bloggar, men jag har en bra anledning: Datorn har fått en massa virus! Jag bloggar från en annan dator nu för min är ju i princip döende... :( Det verkar jävligt komplicerat, men jag ska försöka vara dator-doktor och göra var jag kan, för den får inte dö nu! Den är ju fortfarande ung... Haha.

Jaja, jag ville bara meddela er det så ni vet varför jag troligtvis inte kommer blogga så mycket mer ikväll. Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Nyhetsbilder

1.Hur du ska lösa ditt problem. Ladda ned Malwarebytes antimalware på en frisk dator. Googla för att hitta det.

Starta din sjuka dator i felsäkert läge genom att trycka F8 under uppstart. Googla efter att du misslyckats tre gånger. Kan nämligen reta gallfeber på en.

För över Malwarebytes antimalware via USB och installera. Scanna, ta bort virus och starta om datorn normalt. Uppdatera Malwarebytes antimalware och scanna igen.



2. Sätt dig i fortsättningen som begränsad användare. Googla hur. Som begränsad användare kommer du inte kunna installera virus/trojaner (ja, det är du som installerar dem) ofrivilligt. Du kommer heller inte kunna installera program. För att installera program loggar man ut sitt användarkonto och loggar in som administratör, men då är man åter sårbar för virus/trojaner.



3. Har du Windows XP ska du inaktivera Autoplay. Detta hindrar skadlig kod från att hoppa till datorn via USB. I Windows 7 och Vista är Autoplay redan inaktiverad.



4. Lycka till.

2011-04-09 @ 19:55:29
URL: http://nybilder.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0